Je to iba kríza?

30. júl 2023

Ahojte, píšem sem anonymne, pretože mi to takto príde viac ok.
S mojim partnerom sme spolu 3 roky. Prvých 7 mesiacov, kým sme nebývali spolu to bolo úžasné. Prisťahovala som k nemu, on býval so svojimi rodičmi, vtedy mal také obdobie, že ma nonstop porovnával so svojou bývalou, veľmi som trpela v tom dome u jeho rodičov a odsťahovali sme sa do môjho bytu. Všetko sa to medzi nami utriaslo, samozrejme, že boli menšie hádky, ale nič výrazne. Posledné 3-4 mesiace je to s ním znovu na nevydržanie. Stále je nervózny, prestali sme sa milovať, žiadne nežnosti, nepovie mi ani dobrú noc. Začali sme navštevovať CAR, chceli by sme bábätko, ale ja neviem či je to dobrý nápad. Neprejde 1 deň aby mi nevykričal, aká som hlúpa, neschopná atď…neviem, či chcem v tomto vychovať svoje dieťa..
Myslite si, že je to iba partnerská kríza a prejde to?
Som už zúfalá

petamich
30. júl 2023

raz by mi moj priatel povedal, ze som neschopna a hlupa...a v tej sekunde by si mohol zacat balit veci a nie este planovat s takymto clovekom dieta 😵‍💫

a nie toto sa neda ospravedlnit ziadnou krizou ani obdobim, pred tymto bol na teba mily, dobry, pozorny a zrazu si hlupa a neshopna a takto s tebou komunikuje? to sa mi az verit nechce

colsami
30. júl 2023

"Neprejde 1 deň aby mi nevykričal, aká som hlúpa, neschopná"

Ano dieta v takomto aktualnom stave je momentalne asi najhorsi napad. Ak to je aktualne a nie stale (len sa neprejavil na zaciatkoch), lebo neviem si predstavit ze milujuci partner povie partnerke ze je hlupa. To manzelovi nepoviem ani ked ma vytoci.

Ak ho za muza nechces, dieta si s nim nerob. A za muza ci ho chces je otazka na mieste, ked sa k Tebe sprava ako vol.

autor
30. júl 2023

@petamich tak nemôžem povedať, že by bol nejaký extra milý, ale pripisovala som to výchove. Ani jeho rodičia sa medzi sebou nerozprávajú práve najmilšie

koniarova
30. júl 2023

Áno. Si hlúpa. Prepáč. Z kratsej cesty, ľahší návrat. A dieťa to už vôbec nie.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
30. júl 2023

tvoj priateľ má ale správanie....😨
nezmení sa....
veľa mužov zmení správanie k horšiemu keď sa potrebuje partnerky zbaviť - vzťah chce skončiť....

petamich
30. júl 2023

uplne u prdele by mi bolo ako sa rozpravali jeho rodicia a ci to mam alebo nemam pripisovat vychove, ja by som taketo spravanie netolerovala a sama vravis, ze teraz je to extrem ale pred tym to tiez nebolo nic moc, tak mi uprimne povedz - s takymto clovekom chces mat dieta, toto chces, aby raz tvoje dieta malo ako "standard" ved takto sa tatik rozpraval s mamou?

matullienka
30. júl 2023

Na čo navštevujete car keď sa už spolu 3 mesiace ani nemilujete? Chceš s takým človekom vychovávať tvoje dieťa?

beronsche
30. júl 2023

Preco si s muzom, ktory nie je "extra mily" a sprava sa k tebe ako k handre?
To si taka zufala, ze si toto ochotna chlapovi tolerovat?
Maj sebauctu a posli ho kade lahsie.

Ak to nechces a planujes zahodit zivot s chlapom, ktory si ta vobec nevazi, aspon sa vykasli na CAR. Pretoze zivot v rodine s takymito patologickymi vztahmi, kde otec nadava matke, sa na dietati negativne podpise a ver mi, ze dost vyrazne... Tak radsej to dieta nemajte...

domkakvet
30. júl 2023

Rychlo rozchod kym nebude neskoro a ten rozchod mal byt uz vtedy ked ta porovnaval s byvalou.

andrea78
30. júl 2023

Neprejde to, ukonci to. S nim Ta cakaju nadavky a to, co mas teraz cely zivot, lepsie to nebude. Nebud naivna, nedufaj, ze sa zmeni, nezmeni. Je proste taky. A vidis to od zaciatku.

stanulienkat
30. júl 2023

Po troch rokoch by ste mali sexovať dvakrát denne a ľúbiť sa ako kone. Asi si fakt zúfalá, keď takého debila trpíš na krku a prepáč, asi aj hlupa ak s ním pánujes dieťa.

alickapusinka
30. júl 2023

TO si robíš srandu s takým dieťa. Raz by mi priateľ povedal že som hlúpa a neschopná mal by veci zbalene a ostal by na ulici. Také niečo by som nikdy netolerovala. A na deti s nim zabudni čím skôr .ON ťa porovnava z bývalou v tu chviľu by bol bývali.

eliska13
30. júl 2023

Prečo chces byť vlastne s ním a plánovať dieťa?
Nevidím jeden rozumny dôvod o pol roka budeš p...a

joesvk
30. júl 2023

Dieťa s ním nerieš. Áno, dá sa to pochopiť, že videl doma blbý vzor. Ale nie je jediný chlap na svete.A určite máš šancu stretnúť lepšieho.

rebrambora
30. júl 2023

Precitaj si to po sebe aspon raz. Odpoved snad sama poznas...

mircalla
30. júl 2023

Nie je to kriza, Je to nefukcny vztah

karolina196
30. júl 2023

A vies si predstavit ako budu vyzerat dni s dietatom po boku takehoto chlapa?Mat dieta je zo zaciatku celkom narocne-fyzicky aj psychicky a ked ti bude denne rozpravat,ze si hlupa a nemozna,co myslis,aky to bude mat vplyv na male mimino?Ty budes v strese,nestastna a dieta tiez.
A nie,to,ze vyrastal medzi takymi rodicmi neznamena hned,ze aj on musi byt taky.Zacni mu ty denne hovorit,ze je neschopny blb ako zareaguje..

mima999
30. júl 2023

tak toto je sila , prepáč milá autorka, ale s takýmto "blbom sprostým " by som teda nebola. Raz by ma prirovnal k bývalej a bolo by to naposledy. Toto nie je kríza , toto je debil . Nechápem takéto ženy, že sa nechajú ponižovať. Kvôli čomu ? Zo strachu zo samoty ? Nerozumiem tomu , vie mi to niekto vysvetliť ? A dieťa v takomto vzťahu ? Ani náhodou . Radšej sama a spokojná ako zničiť život sebe a neskôr aj decku ....

karolina196
30. júl 2023

A urcite sa nezmeni,iba ak k horsiemu.Bohuzial,uz vidis jeho pravu tvar...

ruzovakrava
30. júl 2023

A čo keď sa jeho rodičia medzi sebou nerozprávajú najmilšie? To je ich problém, čo si ty nejaký samaritán aby si pri sebe trpela takýto ich nepodarok? Čo si ty, nejaká handra ktorá si nezaslúži slušné zaobchádzanie?

zuza265
30. júl 2023

No… nebola by som s muzom, ktory mi dokaze povedat take veci. Ocividne si ta nevazi. Dieta niekedy zatrasie aj uzasnym stabilnym vztahom, co to moze urobit u vas? Rozmysli si ako chces, aby sa k tebe v zivote muz spraval, ci toto je to co chces ukazat raz detom ako spravne. Ospravedlnenie, ze jeho rodicia sa k sebe tiez nespravaju pekne nie je ospravedlnenie. Prenho je to ocividne normalne..

autor
30. júl 2023

Zažila ste si niektorá, niečo podobné?

ruzovakrava
30. júl 2023

@autorka to si robíš srandu? :D Myslím že veľa z nás má so somármi skúsenosť, len niektoré vedia kedy to uťať a tie ostatné to doma trpia 🙂

akiana
30. júl 2023

Cele zle. Ja od mojho nervaka vytrpim vselico, ale raz by sa opovazil porovnavat ma s byvalou, zbalila by som mu kufre nech si upaluje za nou. A raz by mi povedal ze som hlupa a neschopna.

levandula7
30. júl 2023

kde je tvoja sebeúcta, keď toto toleruješ? on ťa na dennej báze uráža a ty uvažuješ o spoločnom dieťati.. na tvojom mieste by som mu povedala, že má tri dni na vysťahovanie.

dzulli1980
30. júl 2023

To naozaj tak zúfalo potrebuješ chlapa, že dovolíš toto? ... ja by som ho nechala už vtedy, keby ma začal porovnávať s bývalou ... dieťa? ... fakt chceš s takýmto človekom, pre ktorého si nič, hovno, fackovací panák, dieťa? ... tak veľa šťastia, budeš ho potrebovať.

hankab
30. júl 2023

Ano zazili sme si nieco “podobne”. Raz mi povedal po 1 a pol rocnon vztahu, ze som retardovana. Do 2 tyzdnov som mala zbalene kufre, debil debilny. Radim ti to iste, nic lepsie som nemohl urobit.

veselo_neveselo
30. júl 2023

Autorka, nezazili, pretoze ja by som s hulvatom teda nebola. Jediny raz by mi nadal do hlupych a neschopnych a odisla by som. Ja sa ani slovami ranat nenecham. Zivot je dost tazky na to, aby ho este bezdovodne strpcovala aj osoba, co ma ma milovat a pomahat mi.

zmrzlinka2021
30. júl 2023

Prosím ťa, manželstvo a deti ani v zlom sne. Nedopust také utrpenie pre dieta