Je ten muž normálny?

30. júl 2024

Vidím že podobných diskusii tu je plno. A celkom sa na tom niektorí zabávajú aj keď neviem prečo, bohužiaľ realita je hnusná tak poprosím len slušné komentáre. Podelím sa s príbehom kamarátky. Ide o to že sa nám nedavno priznala, že sa stretávala s mužom ktorý ma 38 rokov, ktorý ju namotaval a potom sa s ňou vyspal a blokol na sociálnych sieťach. Neskutočne dlho sa z toho dostávala, nikomu nic nepovedala, riešila vtedy kvôli tomu aj nejaké zdravotne tazkosti, mala problém sa stretávať s inými mužmi . Tento muž sa jej po 5 mesiacoch znova ozval že je do nej zamilovaný ona zaslepená rečami sa dala nahovoriť že to spolu skúsia a spravil jej znova to iste a ešte sa k nej správal hnusne. Po tom vsetkom čo si už zažila to muselo byť pre ňu ešte náročnejšie…. áno bola hlúpa a naivná, ale ten chlap podľa reči to na ňu vedel a bol dobrý manipulátor a v spoločnosti vystupuje ako inteligentný slušný muž pritom očividne ma nejaký problém keď toto dokáže spraviť. Nejaké rady ako podporiť kamarátku? Neustále sa obviňuje prečo. Snažíme sa jej vysvetliť že spravila chybu no ten muž je idiot a môže byť vďačná že to ešte takto skončilo. Kamarátka žije Vo Viedni tak s ňou veľmi často nie sme preto sme jej odporučili aj psychológa. Myslite že sme urobili dobre?

anjelicek26
30. júl 2024

Asi len poradiť, nech si užije sex a viac nerieši... nie je to husband materiál.. ale to zle svedomie, keď vie aký je, je úplne zbytočné..

tiana080
30. júl 2024

Jediné čo by som jej odporučila na vašom mieste by bolo rázne a hneď konať, zablokovať, vymazať, zabudnúť. Ak by sa zase popálila..nuž, je dospelá, tak snáď vie triezvo uvažovať.

kacena4
30. júl 2024

no nerieste chlapa aky je ale kamaratku, problem ma ona, ze sa da namotat na blbe recicky a naleti kazdemu sexichtivemu chlapovi. nech si porieši svoje vnutro a sebavedomie aby nabudúce pri prvych sladkych recickach zasa niekomu nepodlahla drzim palceky
myslum si ze toto nie je o chlapoch ale blbych zien, ze to dovolia

melanta
30. júl 2024

Súhlasím s @kacena4 Problém kamarátky nie je dotyčný chlap. Problém je jej nízke sebavedomie a psychická labilnosť. Chápem, že žiadnej z nás by neurobilo dobre, ak by nás niekto dostal do postele a potom nechal. Ale jedna dospelá normálna žena sa z toho nemôže zosypať. Má to byť pre ňu skúsenosť, na základe ktorej bude lepšie vyhodnocovať, kedy a s kým do postele pôjde. A mala by to byť pre ňu dostatočná skúsenosť, že dotyčný jej už nebude stáť ani za flusanec. Aj keby ostal jediný na svete alebo mal tágo zo zlata. Takže áno, rada aby vyhľadala odbornú pomoc je namieste. Potrebuje zapracovať na sebe.

muchotrafka298
30. júl 2024

Takyto muzov je kvantum, kazda z nas sa s nimi moze stretnut. Teda tie nezadane. Proste toto chlapi bezne robia. Len to treba zobrat ako fakt a poucit sa z toho do buducnosti, ze coho sa treba vyvarovat. A hlavne nevstupovat opakovane do tej istej rieky, co spravila tvoja kamaratka osudovu chybu. Lebo ked raz ma chlap odpali, tak to znamena jasnu stopku.

unicornlady
30. júl 2024

Kamarátka nech sa naučí v prvom rade dávať lásku sama sebe.
Potom nebude akceptovať, keď sa k nej nejaký chlap bude správať ako k handre.

hanka1674
30. júl 2024

Jednoducho jej treba otvoriť oči a povedať jej to narovinu. Potom už nezostáva ozaj nič iné ako čakať, či to pochopí a čo si z toho vezme ona. Už by sa však poučiť mohla, nakoľko sa jej to stalo s tým istým mužom dvakrát. Buďte tu pre ňu, rozhodne vás potrebuje, skvelá kamarátka je to najviac. ♥

sissy27
30. júl 2024

no čo, chcel sex a spravil všetko pre to, aby dostal svoje.
Kamoška musí buď lepšie vyberať a nenamotať sa na pekné slová, alebo proste si užívať nezáväzný sex.
Súhlasím s tým, čo už bolo napísané vyššie - problém nie je v chlapovi, problém je bohužiaľ v nej, že ľahko sadne na lep a keď to nevyjde, tak sa zosype. Ona má problém sama so sebou.

januska12323
30. júl 2024

Treba počkať kým sa s ňou tretíkrát vyspí, potom snáď dostane kamarátka rozum.

zuzanka.zuzu
30. júl 2024

aby sa jej neozval aj tretí krát a ona do toho opäť nespadla, tak nech si ho teraz ona všade zablokuje 🙈 aj keby jej chcel opäť napísať pred vianocami v krásnej atmosfére, tak sa nedopíše a nedovolá 😁

autor
30. júl 2024

@zuzanka.zuzu je zablokovaný všade našťastie 😀

la_dolce_vita
30. júl 2024

Suhlasim s vyssie napisanym, proste stane sa... hoci 2x s tym istym chlapom je uz na zamyslenie. Kazdopadne poucim sa, hodim za hlavu a neriesim. Su ovela horsie veci na svete.

cookie29
30. júl 2024

Kazda obet si hlada svojho vraha.... podla mna vystizne. Raz sa moze kopnut kazdy, ale dvakrat? Ja by som si skor kladla otazku, co nie je v poriadku u dotycnej