Je sebavedomie také výnimočné?

Dnes o 19:03

Ahojte po dneškuam.taku čudnú otázku. Prečo keď žena žiarli každý jej radi aby popracovala na sebavedomí ? To sebavedomie je až také výnimočné ? Alebo ženy ktoré nežiarlia ho majú 100%-tné?

dskjhfdlkdjhl
Dnes o 19:05

Mozno aj preto, lebo sebavedoma zena je pre svojho partnera atraktivnejsia, ako ta bez sebavedomia a este aj ziarliva😉

autor
Dnes o 19:05

Mňa by zaujímalo ako sa prejavuje taká nesebavedoma žena ?

autor
Dnes o 19:07

Prepáčte mi za chyby, dnes mám 1krat dlhé gélové nechty a zle sa mi píše 🥰

barka1
Dnes o 19:07

Tak, že si neveri. Je neistá. Necháva sa velmi ovplyvnovat okolím.

biglovemom
Dnes o 19:08

Moj pohlad na to. Ziarlivost moze mat viacero dovodov -pred XY rokmi bol umna dovod nedostatok lasky v detstve.Ale castejsi podla mna je nizke sebavedomie zeny- mysli si ze neni dostatocne dobra/pekna atd a vtedy sa boji ze chlap si najde inu…..

marianarem
Dnes o 19:15

Prilis silna ziarlivost je vacsinou prejavom vlastnej neistoty. Clovek si proste neveri, ze partner s nim zostane, extremne sa boji, ze ho strati, citi sa ohrozeny inymi muzmi/zenami, lebo v kutiku duse si pripada horsi ako oni. Je to trapenie pre cloveka samotneho aj jeho partnera. Popracovat na svojom sebavedomi naozaj moze priniest velku ulavu.

majlo1234
Dnes o 19:15

Ja neziarlim, pretoze verim, ze moj muz by lepsiu nenasiel. A to je swbavedomie🙂‍↕️

doriiis
Dnes o 19:29

Ja neziarlim,pretože po prežitých skúsenostiach môžem na 100% povedať,že môj chlap si vždy vyberie mňa.A stále pracujem na sebe,aby som bola pre neho tá naj.
A nemyslím len vzhľad.
O žiarlivosti som raz čítala toto a súhlasím s tým:
Žiarlivosť nie je strach,že si tvoj muž nájde krajšiu,mladšiu,bohatšiu.Je to strach,že si nájde nejakú,ktorá sa k nemu bude správať lepšie ako ty.

vanilkovazmrzka
Dnes o 19:30

Ano ludia co neziarlia su nad vecou a spokojni sami so sebou

grof_monte_christo
Dnes o 19:41

Nežiarlia ženy, ktorým muži na to nedajú žiadny dôvod. Ktorým skratka dôverujú.

lonely66
Dnes o 19:56

kašli na chlapa - chlapov. na to, aby si bola sebavedomá, potrebuješ byť hrdá sama na seba. na to, že si dokázala, čo si si zaumienila (alebo tvrdo na tom pracuješ), je jedno, v akej oblasti to je. či ide o vzdelanie, o zlepšenie postavy, o čokoľvek. ak máš svoj cieľ a stanovíš si napríklad, že ho dosiahneš za rok-dva-tri... a darí sa ti, nadobúdaš sebavedomie. chlapa k tomu nepotrebuješ. ale ak ho už máš a on zrazu pocíti, že ty si si sama sebou tak istá (a vôbec nejde o mužské pokolenie), tak odrazu pocíti rešpekt pred tebou alebo možno aj obavu, že o teba príde. odrazu zistí, že tá moja nepatrí medzi sliepky, ale niečo dokázala. a ak dokázala "toto", dokázala by aj to, že ma opustí, ak budem somár....
a v tom to väzí. áno, chlapi majú radi sebavedomé ženy. ale zdravo sebavedomé. ak si niekto myslí, že si dá napichať pery a cecky a chlap ju považuje za sebavedomú, mýli sa 😉