Je šanca, že zmením názor na muža?

25. okt 2024

Má záujem o mňa jeden muž ale nie je pre mňa vôbec atraktívny, je šanca, že v budúcnosti zmením na neho názor a nebudem ho brať len ako kamoša ?

daniska155
25. okt 2024

ver mi, ze je to realne 😀 ani mne sa ten moj na zaciatku absolutne nepacil fyzicky, ale cim viac sme sa stretavali, rozpravali a spoznavali, tak som postupne zistovala, ze sa zamilovavam. 🙂

pribinak
25. okt 2024

Keď nie je medzi vami žiadna chemia tak asi nie

carrot_apple
25. okt 2024

závisí čo presne je pre teba "atraktívny"
môj muž mal brucho a aj má
a je príťažlivý pre mňa= funguje chémia
samozrejme keď sme sa spoznali, som si povedala, že:
to čo je za drzáňa, nevychovaného, ani ruku mi pri zoznámení nepodá?
a o 2mesiace ma za tú ruku držal a drží až doteraz

stanulienkat
25. okt 2024

Samozrejme, ze je sanca. Ale nic nesil.

egonsk
25. okt 2024

chciet zmenit poziciu z kamosa na frajera si vyzaduje obojstrannu pritazlivost, bud fyzicku, alebo emocionalnu aspon.

matrioshka333
25. okt 2024

Väčšinou tomu napomáha alkohol 😃 ale u teba to platiť nemusí

foxanda
25. okt 2024

Mne sa stalo, že na začiatku som si toho svojho ani len nevšimla. Ale časom, ako som ho spoznávala, tak som sa do neho zamilovala a to už sme spolu cez 5 rokov. Teraz s odstupom času sa mi páči ešte viac.

13uzivatelka11
25. okt 2024

Mne sa už tiež párkrát stalo, že aj keď sa mi niekto na začiatku fyzicky nepáčil, (nepovedala som si vyslovene ze je škaredý, ale "neohuril" ma hneď fyzicky) tak ako som ho lepšie spoznala, tak som sa zaľúbila..

ivik4
25. okt 2024

Ale ano, je to velmi realne

anajka266
25. okt 2024

Je to možné, že človek, ktorý by ťa na prvý pohľad najprv úplne odradil, bude pre teba ten najkrajší na svete🫶🏻😁

liv1
25. okt 2024

@carrot_apple ruku prvu podava zena 😁

terry658
25. okt 2024

Ja som tiež nebola zamilovaná na prvýkrát. Zamilovala som sa až neskôr. Dlhé roky bol iba môj kamarát.

margotka17
25. okt 2024

Nooo, to ťažko povedať. Ja, keď som stretla toho môjho, v živote by mi nebolo napadlo, že to bude navždy 🫣. Aaaaale, bol trpezlivý, čakal a čakal , ani nepíšem ako dlho, by ste ma vysmiali, až má zlomil. Teraz môžem úprimne povedat, že som za neho vďačná, zniesol by mi aj modré z neba. Má aj nejaké tie svoje nedostatky a muchy, ale kto ich nemá 😉. Daj tomu čas....👍

moonlight1210
25. okt 2024

Kdesi tu na mk riesila zena problem, ze ju chlap neohuril, ale nevzdaval sa. Nadbiehal jej par rokov. Postupne sa s nim zacala viac bavit. A bolo z toho vcelku fajn kolegialne priatelstvo pre nu. Nic viac.
Potom to on po case vzdal, prestal za nou chodit a ona zistila, ze sa vlastne za ten cas zamilovala. Ale uvedomila si to, az ked on sa prestal s nou bavit. Otazka znela, co ma robit, lebo on stratil o nu zaujem.

Takze mozes zmenit nazor, dokonca sa mozu strany aj obratit.

tramtada31
26. okt 2024

Kamarátka takto zmenila nazor, ale keď sme sa bavili, tak tam nie je až taká chémia v spálni, ale zamilovala sa. ona mávala veľmi pekných frajerov, keď sa tak spätne pozriem, tento nie je až tak objektivne pekný, skôr podpriemerne. Ale zase zvlada jej povahu, aj je taký spoločensky, že za nami velkrat príde, keď sme spolu😀 minule som počúvala podcast, že laska sa môže vytvoriť aj medzi ludmi, ktori spolu trávia veľa spoločného casu, preto casto vznikne laska medzi kolegami v praci,..

netoppierka
26. okt 2024

@margotka17 no daj koľko ťa lámal. Koľko musel čakať