Je šanca že sa ku mne vráti?

10. aug 2022

S priateľom sme sa rozišli pred 3tyzdnami. Včera som mu napisala či sa nechce stretnut … povedal mi že som si vybrala uplne najhorsi deň, že sa mu vazne nedá.. bude cely deň v robote. Že nevie ako to spraviť ale fakt sa mu neda. Že sa stretneme keď bude viac času.. a vraj sa toho aj veľmi boji, lebo je to moc skoro… on sa rozišiel so mnou. A spýtala som sa kvôli čomu? a on že som krasna a mohla by som ho ovplyvniť. Potom sme preberali ešte súkromné veci ohľadom prace, zaujímal sa, odpisoval mi hneď. Napisal mi, aby som sa dobre vyspala a dávala si pozor. Na to som mu už odpísala len dakujem, ahoj.
Myslite že je nejaká šanca že sa mi ozve aj sam alebo že by sme sa mohli k sebe vrátiť? :/ šanca na osobne stretnutie bez dohodnutia nie je mozna (diaľka, praca)
Dakujem za odpovede

anjelicek26
10. aug 2022

Rozmyslaj racionalne, rozisiel sa s tebou - navyse mate problem vo vzdialenosti, to je celkovo na prd baza pre kazdy vztah... pozeraj dopredu a uz mu nepis... zavreli sa jedny dvere, otvoria sa druhe.

dilino
10. aug 2022

Rozišiel sa s tebou ON. Treba TI ho asi vie prečo to ukončil z jeho strany nie je dôvod sa stretnúť. Preto ta výhovorka.

amiaja
10. aug 2022

Kasli na to. On sa rozisiel s tebou.. ak by to lutoval ozve sa sam. Ber to ako uzavretu vec.

kjll
10. aug 2022

Chcete sa dať naspäť dokopy ale on sa bojí že to je skoro ? Tak prečítaj si to ešte raz a sama zistíš že on nechce nič s tebou .

lily14
10. aug 2022

Ako dlho ste spolu boli?

pribinak
10. aug 2022

Hm, neviem či by som chcela opäť chodiť s chlapom ktorý mi dal kopačky.

jaskolka
10. aug 2022

A dôvod stretnutia? Chceš mu vrátiť dáke veci, čo mal u teba, alebo chces "len tak"vracat sa k tomu, čo bolo?
Keď prvý dôvod, tak to nesúri. Keď druhý dôvod, je to nezmysel.
Ste od seba, on zrejme sa vrátiť nehodlá, tak načo chceš si jatrit rany?
Po rozchode je najlepšie dat si úplne odstup, podľa príslovia zíde z očí zíde z mysle.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
10. aug 2022

Je mi ľúto, ale podľa mňa nie je šanca. On sa rozišiel s tebou, zrejme si to predtým dobre rozmyslel. Absolvoval rozchod, čo rozhodne nie je príjemná vec. Ak by zistil, že mu chýbaš, že urobil chybu, chcel by sa vrátiť sám od seba. Ale prešli 3 týždne, ty sa chceš stretnúť, on nemôže. Keby sa stretnúť chcel a naozaj by sa mu nedalo, navrhol by hneď iný termín. Keď sa vyjadril, že "keď bude viac času", tak je jasné, že sa chce zo stretnutia vykrútiť. Nechaj to tak a zabudni naňho. Predsa máš nejakú hrdosť a nepotrebuješ sa vnucovať chlapovi, ktorý ťa nechce.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alexka89
10. aug 2022

Ale ja i napr. Nechápem také zmýšľanie...chlap už nemá záujem aj keď v tomto prípade žena rozoberá dávno stratené ale chlap nemá záujem nechce už riešiť a nenapíše to na rovinu ale okolkuje....stretla som sa s takýmto konaním veľa x či už ja známe alebo kamošky alebo nejaké články a večne tieto isté zavádzania od chlapa...ak chce mať pokoj tak pošlem do prdele konec a basta a nie takéto smykanice okolo totho

danyelia
11. aug 2022

Ahoj, no neviem...ale ak by sa so mnou rozišiel on, určite by som sa mu neozvala prvá...načo? Veď to ukončil, mala by som svoju hrdosť. Jediné, že by šlo o nejaké veľké nedorozumenie, alebo blbosť, kvôli ktorej ste sa rozišli a máš potrebu vysvetliť si to. Príp. by som mu napísala úprimný list/mail/správu ohľadom vášho vzťahu či problému v ňom a nechala už na ňom, či sa ozve alebo nie...