Je pre ženy dôležitejší výzor alebo charakter?

Včera o 18:06

Je pre ženy viac dôležitejší výzor alebo charakter ?

wolf_
Včera o 18:08

Ak na vzťah, tak pre mňa oboje. Krásavec bez charakteru isto nie. A muž, ktorý ma nepriťahuje, ale má charakter tiež nie.

gribka1
Včera o 18:08

Mňa ako ženu charakter ale vzhľad je tiež dôležitý, pozor, nemusí byť krásavec.

zuzanita1609
Včera o 18:13

Nemusí byť fešák,ale musí ma niečo na ňom priťahovať a musí byť dobrý, čestný človek, ináč by si ani neškrtnú. Čo z pekného chlapa,keď je dušou hnusák...

martinkatinka
Včera o 18:15

A co velkost penazenky? 🙈🫣🤷😆

gribka1
Včera o 18:16

@martinkatinka No vtedy neriešiš charakter ani vzhľad 😂

mimi3008
Včera o 18:18

Charakter. Aj ked iskra tam byt musi. No ta nemusi vychazat nevyhnutne zo vzhladu, ale aj z charizmy

titla
Včera o 18:30

Charakter a sexualna pritazlivost. Pekny byt nemusi, staci, ze som ja😜

vilma7
Včera o 18:47

Sedieť musí všetko a každá má samozrejme iný vkus.

martinkatinka
Včera o 18:48

@gribka1 no ved toto.... 🙈 Takze je to jedno 😆

lucia13022023
Včera o 19:30

Aj aj. Ak by som to dala na váhy, ostali by v rovnováhe. Musí ma muz priťahovať, ale zároveň častokrát je charakter to, čo má pritiahne.

joesvk
Včera o 19:41

Charakter ...A ten je aj najviac príťažlivý.

alexis617
Včera o 19:50

Za mňa kedysi výzor ale po rokoch som pochopila,že charakter a charizma je oveľa dôležitejšie

slovakboy
Včera o 19:56

Viete čo sa mi páčilo na Forrestovi Gumpovi? Charakter. Prostoduchá vymyslená postava s vymyslenym šťastím, ale v každej situácii mal charakter. A ten nemusí byť vymyslený.

belle_vie
Včera o 20:20

To je otazka v style, ci by som radsej nemala pravu ruku alebo lavu nohu 🙂.
U perspektivneho muza hladam aj charakter, aj pritazlivost ( nemusi byt ako model na plavky, ale chemia musi fungovat). Ale aj podobny zmysel pre humor, aj rodinne zalozeny typ, aj schopnost postarat sa financne o rodinu, aj nejake podobne konicky, ciele a nazory v zivote.
A takeho aj mam 🙂.

levantinka
Dnes o 01:16

Najdolezitejsia je energia cloveka. Co z neho vyzaruje. Jaj keby toto tak bolo vidiet co mame zvnutra, co sme.

sofia1979
Dnes o 03:06

Ako pre, ktoré