Je podradné zoznámiť sa cez zoznamku?

5. nov 2023

Často sa hovorí, že ľudia ktorí si nevedia niekoho nájsť v reálnom svete tak idú sa zoznámiť cez Tinder, Pokec atď. Potom sa často stane, že majú problém niekomu odpovedať na otázku ako sa spoznali. Aké máte vy na to názor? Je podľa vás podradné alebo zúfalé spoznať chlapa cez zoznamku?

aeruginosa
5. nov 2023

Nie je.

colsami
5. nov 2023

Nie je.
Je podradne a zufale jedine starat sa do druhych ludi a hodnotit ich este aj v sposobe zoznamenia.

janababana
5. nov 2023

Jasne, ze nie je. Niektori ludia su otvorenejsi cez zoznamku, lebo v realnom svete sa boja oslovit opacne pohlavie. Len na druhej strane to chce vic casu a “odolnosti”, lebo vo virtualnom svete si clovek vie vytvorit virtualne “ja” a potom v realite byt niekym uplne inym - teraz nemyslim vyzor ale skor povahove crty.

dzulli1980
5. nov 2023

Ja som sa zoznámila so svojím, teraz už manželom, cez zoznamku ... a keď sa ma niekto opýtal, že kde sme sa spoznali, zo srandy som hovorila, že na SEXzoznamke ... strašne ma bavilo pozerať sa na tie výrazy tváre ... bolo a je mi jedno, kto si čo o mne myslí/myslel, nikdy som necítila potrebu niekomu niečo vysvetľovať, od niekoho niečo vyzvedať ... každý nech si žije ako chce, ako uzná za vhodné.

ruxandra
5. nov 2023

Ja som si vzdy chlapa nasla v realnom svete, ale teraz naposledy sa vďaka korone nejak popretrhali moje sociálne väzby a velmi som nikam nechodila, tak som si len tak z nudy stiahla zoznamku, ze skusim. A nahodou to vyslo 🙂
Je mi sice neprijemne hovorit ludom, ze sme sa spoznali cez net, ale bez tej zoznamky by sme sa v realnom svete nemali sancu stretnut, takze ja som za to velmi rada! 😊

denithestrange1993
5. nov 2023

Prosim ta, ved zoznamky su dnes uz standard. Neviem co je na to zahanbujuce,ze clovek zasiel na zoznamovaciu apku,napisal tam o sebe par riadkov,doplnil fotku a zacal sa zoznamovat.

mikadooo
5. nov 2023

Nie. Je to úplne jedno.

jeanne14
5. nov 2023

Môjho manžela som spoznala na pokeci pred 13 rokmi. Mala som 17r … 😉

pininka1
5. nov 2023

Aj my sme pokecovy pár, 22 rokov spolu, určite nie je zle sa takto zoznamit

lindous
5. nov 2023

Nie je, takých párov je neuveriteľné množstvo, úplne normálna vec....ale tiež som vždy hovorila, že keby som sa dala dokopy s chlapom zo zoznamky, všetkým poviem, že sme sa stretli v knižnici - no nemyslela som to nikdy vážne 😂

grof_monte_christo
5. nov 2023

Nie, vôbec to nie je podradné, len čoraz ťažšie. Je tam značná prevaha mužov, ktorí sú potom z nedostatočného záujmu zien frustrovaní a tí schopnejší to tam zabalia.

daniela2202
5. nov 2023

Určite nie je, dnes je to bežné a žiadané

domkakvet
5. nov 2023

Skor som tam este nikdy nikoho normalneho nenasla.

scarletka34
5. nov 2023

@domkakvet Ved práve, že už to tam není také ako voľakedy. Sami ženac a väčšinou hľadajú len úlet.... Aspoň môj názor a pohľad na tu vec. Keď je nám niekto súdený stretneme ho, keď to budeme najmänej očakávať 😊

domkakvet
5. nov 2023

@scarletka34 presne tak.

dadadada1
5. nov 2023

Nevnímam to ako poradné 🙂 mám úžasného chlapa, sme spolu vyše 3 roky, a zoznámili sme sa cez badoo.

morgane1975
11. mar 2024

Ano moj brat si tak nasiel podradnu zensku ktora ani kuchynske naradie nerozozna.

bakken
29. mar 2024

S manželom sme sa spoznali cez Badoo 🙂... V pondelok sme mali srdieckovu zhodu a v sobotu prve stretko. Moja rada - realne stretko cim skor..

jana_eyre_2
29. mar 2024

Ako podradné to môže brať len človek čo žije v románoch rosamunde pilcherovej 🤪 (teda neviem aké zoznámenia v tých knihách sú, lebo som to nikdy nečítala, ale predstavujem si že to je brutál sladká romantika)

Nevidím na tom nič divné, keď raz budete deťom hovoriť ako ste sa zoznámili, bude aj tak podstatne aké bolo prvé rande 😅

rudko62
1. okt 2024

@pininka1 a ešte ste spolu ?

pininka1
2. okt 2024

@rudko62 áno, 18 rokov manželia. Spolu 23 rokov