Ak je 25 rocny chlap uz dlho sam je to podozrive? Mal vztah na strednej par mesiacov, od vtedy nic. Zije s rodicmi, pracuje. Aj na zoznamky chodi a nic. Vyzera celkom fajn, takze v jeho povahe bude problem?
Možno nemal šťastie, možno si užíval, možno nemá za potrebu pri spoznávaní sa vesať druhému na nos krátkodobejšie záležitosti… ja by som na základe toho žiadny rozsudok nerobila, ak sa ti zdá fajn, spoznávajte sa a rozhodni sa sama na základe toho ako si sadnete, ako sa budeš s ním cítiť, ako sa bude k tebe správať… ak sa teda pýtaš z tejto pozície 😅
nie je to nič podozrivé, záleží od dôvodov - ktoré ale nikto zvonku neuvidí ...
Tak bez aspon dakeho kontaktu a porozpravania sa to nezistis. Ci je divny.
A aj keby bol, tebe moze sadnut.
Niekedy je problem aj v tom, ze ho pritahuju zeny, ktore nemaju zaujem o muzov ako on. A on nema zaujem o zeny, ktore by zaujem mali.
Teda aj v takom pripade je v podstate nevhodny na vztah, lebo stale bude mat tendenciu zabrusovat do kalnych vod a snazit sa ulovit ten iny typ zeny, ktory ho laka viac. Takze bude s velkou pravdepodobnostou neverny.
Nechápem, čo je na tom podozrivé.
Moja dcéra bola sama dlho ani nikoho nechcela. Potom mala priatela asi pol roka ani to nie rozisli sa a uz zas je dlho sama, ze nikoho nechce.
Poznam 3rovnakych, dokonca dvaja su starsi, jeden ovela . Su normalny,nic na nich nieje divne
Moj mal 33,ked sme sa spoznali. Ja 29. Obaja sme boli sami, obaja uplne ok. 😅 Bola nám prednejšia kariéra. V 25 akurát doštudoval. Na čo sa viazať? Čas na život, cestovanie. Nevidím v tom problém.
Nič zlé na tom nevidím. Sú to ako predsudky o starých dievkach... Každý z nás si hľadá životného partnera, aby mu vyhovoval po viacerých stránkach. Len nenašiel to, čo by mu vyhovovalo. Ja som zažila obdobie, keď bol manžel pracovne mimo bydlisko. Na dvore plno báb s deťmi, kecali a mne smutno, otupno. Ale tie reči...bola som radšej osamelá, ako so spoločnosťou čo "mlátila prázdne plevy". Ak máš o dotyčného záujem, snaž sa ho spoznať, ver mi, že ak tu prečítaš 300 príspevkov, ani jeden nebude ten jeho dôvod.
Nie, zalezi vela od prostredia. Niekedy nemas stastie na kamaratov, respektíve sa mozno odsťahovali, odisli studovat inam a ostali tam. Byvanie je drahe. Niektori su samozrejme aj leniví a pohodlní 🙈 a sam sa nevyberies len tak hladat zivotneho partnera na ulicu 😂 zoznamky je tiez kapitola sama o sebe.. 25 je mlady vek, to mnohi este len začínajú zit po vyske napr. Neodsudzovat dopredu, treba spoznat cloveka
On tvrdi, ze chce vztah. Ale, ze normalne zeny ktore sa mu pacia su zadane.. a ze ostatne su ku.., zlatokopky a neviem co este. Pravze mi pride v pohode, preto sa cudujem, ze nema nikoho.
tak keď nechce zlatokopku alebo neviem čo tak s ňou nebude chodiť len preto aby nebol sám 🙂
a to je nejaka povinnost hned niekoho mat? zijeme v 21 storoci. aj keby cely zivot nikoho nemal tak je to v poriadku
Co by malo byt na tom podozrive? :D Keby mal 35 a stale zije s rodicmi, tak ano, to by uz bolo zle, ale v 25tke je to uplne ok.
No dobre, to vyzera na nevyzreteho jedinca. To co tvrdi, je ze bud nevie ako na to a nedari sa mu, tak samozrejme ostatni su na vine, musi to nejak zakryt pred znamymi. Nepovie pravdu, jeho ego by utrpelo.
Alebo ak si to naozaj mysli, tak uz vieš, preco je sam.
Ale vieš čo, zlatokopiek je strašne malo, cez 90% alebo viac zien túži po láske a rodine, naozajstných kuriev je ešte menej a keď mysli také kurvy čo sa počas výšky alebo strednej školy s kadekým vysypali tak takých je v dnešnej dobe viac ale určite nie toľko aby mu to bránilo nájsť frajerku. Zisti si či nepočúva far right Podcasty kde sa ako odpoved na americký neofeminizmus zdvihla vlna mužov čo sú obdoba feministiek len z opačného spektra a sú tak isto toxický s krivým pohľadom na svet a hlavne na ženy. Toto malo čo si povedala mi na to sedí, ale zas nemusí to byt ono. Každopádne nie je to dôvod nenájsť si frajerku!!! A je to klamstvo, už z tohto mala ide silný Krivý negatívny pohľad na ženy. A je veľmi mladý, to že sú všetky dobre zadané môže hovoriť v 40.
Podozriví sú skôr tí, ktorých trápia cudzí ľudia a ich vzťahy. Tam by som skôr videla problém v povahe. Keďže nemajú inú prácu, ako riešiť iných.
A ty osobne máš k nemu aký vzťah?
Autorka. A ty sa mu teda z jeho slov nepacis, alebo si zlatokopka? Prečo ťa teda zaujíma takýto muž?
To, že nemá vzťah by mi nevadilo, to ako sa vyjadruje o ženách a jeho prístup ku nim, to už je niečo čo by ma asi odradilo… a myslím, že nebudem jediná, tak možno pre to…
@mamamasama ja sa mu pacim takze vies ako to je😀
Dam trochu offtopic odpoved. Mne sa zda strasne smiesne ked obycajny muz a zvlast cerstvy vychodeny student spomina nejake zlatokopky. 😀Ved s takymi ženami normalny muz ani nepride do kontaktu. Alebo ako si to predstavuje, ze sa mu zlatokopky zurivo snazia pricicnut na jeho obycajny mesacny plat?
@solange7 podla mna nemyslel zlatokopky ako take, len podla mna myslel tym, ze zeny idu po peniazoch, drahe darceky dovolenky atd.
Neviem co je na tom cudne. V dnesnej dobe najst normalnu babu/chalana na online zoznamke je zazrak... Napr. moj brat mal 33 ked este nemal nikoho, byval s rodicmi.. Cudne mi na tom neprislo nic, kedze chodil do prace, z prace, + bol polovnik, cize vacsinu casu riesil veci okolo. Zoznamky ho nezaujimali, babu si chcel najst nejakym inym sposobom... Teraz o par rokov neskor ma svoju rodinu, svoje byvanie.....
Je nejaka povinnost byt vo vztahu? Ked hlada, tak nech hlada. Hadam raz nejaku najde, mozno aj teba, len aby si sa tym zbytocnym rozpitvavanim veci neodstavila z vyberoveho konania skor ako prebehne prve kolo
Nie ženy nejdú po peniazoch, ženy chcú milujúceho verného muža čo bude dobrý otec a manžel. A samozrejme, žena netúži po mužovi bez prace lebo keď žena porodí dieta je od muža finančne závislá, nemá inú možnosť než byt na čas od neho finančne závislá a áno žena podvedome mysli na to či ju a deti bude vedieť ten muž zabezpečiť ale je to prirodzený pud ochrany seba a svojich deti, žena na nevedomej sfére vie že nemať strechu nad hlavou pre dieťa a nemať mu dať čo do úst je životná tragédia. Žena nejde po peniazoch, žena potrebuje mať istotu že jej deti nebudú hladovať a mrznut. Ak je taký chudák že toto nevie a nechce zabezpečiť (čo väčšina schopných mužov vie a chce) tak pokojne nech vykrikuje že ženy sú zlatokopky. Nie su. Väčšina nie.
@biba_18 to su ale skor klasicke prizivnicky. Lebo co tam namutis z jedneho platu. Ked si predstavim zlatokopku, tak vidim zenu, ktora ma narocnu udrzbu. Pohybujucu sa takticky vo vyssich kruhoch. Sice je to tiez, prizivnictvo, ale tam je aspon ten reprezentacny barter typu ja ti kupim Hermes kabelku a ty sa za to budes usmievat a drzat hubu na verejnosti.
To len tak filozofujem...
a stretávate sa už? Či si len píšete? Veď choď na jedno, dve stretká a urobíš si názor sama. My takto cez net ti nevieme poradiť, keď ho nepoznáme 🙂
Nič nezvyčajné.Mozno je náročnejší atď a možno je svojsky.Ved nie je nutné mať priateľku venuje sa práci, škole, kamarátom nie je ľahké si niekoho nájsť, keď máš určité požiadavky.Spoznaj ho a uvidíš kde je problem