Je podľa vás možné, že niekoho má?

6. nov 2024

Zacala som sa stretavat s jednym chlapom z izraela. Ma 36 rokov, studuje tu teraz 4ty rok, pred tym zil 10 rokov v nemecku. Zacal za mnou chodit, volat ma na rande a podobne. Je mi s nim celkom fajn akurat ze mi neda pokoj jedna vec. Na facebooku ma prispevok z roku 2019, ze je zasnubeny s nejakou zenou z izraela. Fotka tam nie je ziadna, len to on pridal ako poznamku. Pozrela sok si tu zenu, ma ju stale v priateloch, tiez zila v nemecku a mam pocit ze tam zili spolu, podla fotiek. Ona je teraz naspat v izraeli a pracuje ako plasticka chirurgicka, on tu tiez studuje za lekara, pred tym pracoval v nemecku ako zdravotnik. Nepytala som sa ho na to lebo aj tak neviem ci by mi povedal vobec pravdu ale nepaci sa mi to. Spominal mi, ze mal dva take dlhsie vztahy, ktore trvali 5 a 6 rokov. Cize mozno si to tam vtedy dal potom sa rozisli a nevymazal to? Ma tam aj dost stare fotky, aj spred 20 rokov. Ale moze to byt aj to, ze s nou stale zasnubeny je a teda v tom nemecku zili apolu, on robil zdravotnika a ona doktorku a chcel sa jej vyrovnat tak siel studovat tiez aj ked v starsom veku, nosi prsten ale nevyzera to ako snubny, taky kockaty hranaty, s ciernym povrchom. Co by ste si o tom mysleli?

colsami
6. nov 2024

Ako to my mame vediet...?
"Nepytala som sa ho na to lebo aj tak neviem ci by mi povedal vobec pravdu"
To nevyzera na doveru vo vztahu. Ja by som sa v prvom rade pred napisanim takeho dlheho prispevku na forum urcite najprv opytala toho cloveka. 🤷 🙃

sisska96
6. nov 2024

Tak po prvé radšej si vyber bieleho buď Slováka,čecha, madara a podobne, ktoré majú rovnakú kultúru ako my. Ak sa ti nezdá, opýtaj sa ho, nič nestratíš s otázkou. Ak už teraz máš pochybnosti, celé to nemá význam. Aj môj bývalý nechal na fb tuším 2 roky že je zadaný, a už dávno sme neboli spolu. Neviem prečo

hipuska
6. nov 2024

Však zisti, aké má plány do budúcna obklukou cez otázky. Napr. kde chce pracovať atď ...lebo, načo budeš investovať do vzťahu ak on po skončení odide späť? A tam by si teda žiť nechcela

deti95060810
6. nov 2024

celý príbeh znie pofidérne.... načo ti je takýto chlap..... z Izraela a ku tomu zasnúbený...

marcellka32
6. nov 2024

Nie, nie,....a zas nie

grof_monte_christo
6. nov 2024

Keď ta nabudúce bude volať na rande, tak ho konfrontuj. Kto je táto žena? My tu nemáme veštecku gulu.

rosavia
6. nov 2024

Ako zeny pisali vyssie, spytaj sa ho na to. Nejak sa mi nezda, ze by zabudol, ze ma uvedeny takyto status. Taktiez to nie je velmi atraktive, ak si hlada novy vztah.

ruxandra
6. nov 2024

Ved spytaj sa jeho. Ja ked som sa rozisla s frajerom, tak sme este rok obaja stale mali na fb ze spolu chodime, lebo sa nam to nechcelo vymazavat, resp ani to len riesit. Teraz mam uz viac ako rok noveho a vobec sme si to tam nedali. To je nieco, co ludia riesili a poctivo vyplnali niekolko rokov dozadu, teraz to je uz nepodstatne 😀 mozno aj oni obaja to tam jednoducho “zabudli”

ukgirls
6. nov 2024

no v jeho veku a pri ich kulture uz nebude len zasnubeny,ale aj zenaty ..a takym je jedno ,ze doma maju zenu a vonku pretahuju ine .. chlap je chlap .. mozno sa mylim,ale 80 % moslimov ma buelu zenu len na jedno .. a to som neni rasista a ani nic ..ale od takychto ruky prec

mane01
6. nov 2024

@ukgirls Izrael a moslim? Vazne?

ukgirls
6. nov 2024

@mane01 po zidoch je to druhe najvacsie nabozenstvo

mane01
6. nov 2024

@ukgirls a z coho ste vydedukovali, ze je prave moslim?

danica2711
6. nov 2024

a my ti poradíme ako? Daj mi naňho kontakt, spýtam sa ho ja, keď nevieš ty...

vilma7
6. nov 2024

Neverila by som ani keby mi povedal...kamarátka takto.mala tiež nebol z Izraelu a jedného dňa sa zbalil a zmizol za ženou. Viac ho nevidela. V Európe s ňou žil už pod jednou strechou.
A poznám takých viacej, doma žena a tu sú slobodní, bezdetni atď...

barborachors
6. nov 2024

vsak si dajte selfie a nech to zavesi na fb... no a podla reakcie uvidis