Pekný večer,je podľa vás fakt vzhľad dnes už všetko ? Neviem ale mám pocit,že čím je žena krajšia ,tým sa má v živote lepšie ako napr.máme susedu,ktorá chodí s mužom stále niekam na dovolenku,nikde nepracuje a stále chodí na nákupy,kavičky všetko jej to sponzoruje partner ,ja chodím na vysokú školu,popritom brigadujem ,partner má dobrý plat lenže prácu má mimo Sk,a aj keď spolu žijeme a není doma tak všetko skoro ťaham ja polku nájmu,strava a výdavky na domácnosť,on mi peniaze neposiela a mne je trápne pýtať od neho...a susede nezávidím ,ak tak čisto v dobrom ,len mi to také príde že som sa s takými vecami stretla už viackrát a pritom suseda pekná postava všetko ,ja nemám čas ani poriadne cvičiť aj keď veľmi by som chcela ale škola,brigáda a k tomu starostlivosť o domácnosť mi dávajú dosť zabrať ...máte aj vy niekedy také pocity?
nepracuje? a čo robí celé dni ...sa musí riadne nudiť...
No teraz ja neviem, ale vyberas si zle. Ja nie som pekná a dalo mi to viac ludi pocítiť za celý život a vieš čo? Každý chlap v mojom živote bol ten ktorý mi nedovolil zaplatiť, alebo ak, tak vždy hlavné výdaje platil muž, jedlo taktiež a ja nejaké minimum. Bola som študent a ex mi za celý vzťah nedal zaplatiť ani kávu.😀 Takže nie je to o vzhľade, ale o výbere partnera. Za mňa vzťah by mal byť aspoň muž ťahať 60-70% a žena 40-30%. Iné už to býva ak sú tam deti apod. Ale osobne ak ty tahas všetko a máš omnoho nižší plat by som krásne dala debatu. Nepríde mi nikdy fér ak sú dvaja vo vzťahu a kvôli tomu 50/50 a žena trie biedu a muž ani nevie o tom ze nejaké výdavky boli... Tam by malo byť vždy rozlozene práve tak aby obaja s tým boli ok.
Darmo, žeby často ťahajú za kratší koniec v tomto.Jasne je ine ak muž má minimalku a iné ak zarába niekoľko tisíc.
Ja nerozumiem, ze mas partnera, co uz normalne zaraba a ma slusny plat a on ti neprispieva ked ty este studujes a mas len brigadu. To si si holt zle zariadila resp. nasla blbeho chlapa. Tieto podla teba pekne slecny, ktore spominas si vzdy najdu stedreho dobre zarabajuceho chlapa a nalezite to vyuziju. Poznam viac prikladov zo zivota, kedy ta zena nebola ziadna krasavica, len si nasla normalneho dobre zarabajuceho muza, ktory na nej nesetril.
Vymen partnera. Uc sa od susedy, chod s nou na tu kavu aj t a nechaj sa inšpirovať.
No.. v prvom rade mas ty dost biedneho partnera...
Co za chudaka dnes necha zenu ktoru miluje len na peniazoch z brigady tahat co treba ked on slusne zarobi
Zabudla som dodať... Nema byt prečo trápne pýtať peniaze na spoločnú domácnosť. On príde a má tipujem uvarene, upratane, tipujem že robíš okolo neho milión veci, ktoré on berie ako samozrejmosť. Už len preto lebo niekto musí upratať, uvariť, urobiť klasické nákupy a ak to nerobí on, mal by ti minimálne na polovicu z toho co teraz platíš prispievať, hlavne ak si študentka preboha. Toto ti nemá byť prečo trápne je to úplne normálna vec, to ze on nemá v sebe chochmes a berie to ako samozrejmosť, neznamená že to je normálne. Môj ex len bol u mňa par dni a prišiel s obrovským nákupom a všetkým možným aby ma čo najmenej zaťažil keď u mňa bude... Proste maj trošku hrdosť a toto mi vykonunikkuj, len prosím nedavaj mu príklad vašu susedu. 😄
Od kedy je svet svetom, vzdy existovali ludia, pre ktorych bol vzhlad priorita a ludia, ktori to vedeli vyuzit k svojmu prospechu.
Ale to, ze si nespokojna so svojim zivotom ma pramalo spolocne s tym, ako je suseda krasna a ty nemas cas cvicit.
Ak ti nieco vadi, komunikuj s partnerom, zmen to.
No, ak niekomu stačí k naplnenému životu byť plne sponzorovanou manželkou, tak potom je fyzická krása veľmi dôležitá devíza.
A teba by bavilo ako je den dlhy sediet na riti a kavickovat? Osobne by ma asi drblo, aj keby som mala 100 milionov na ucte. Odporucam najst si zameranie/pracu v ktorej budes mat osobnostne naplnenie, miesto cisto len aktivity na ziskanie penazi. Co nas bavi, to robime radi 🙂
Vzhľad nie je všetko, ale dosť na tom záleží v dnešnom svete. Pozorujem to hlavne keď idem niekde pekne oblečená upravená, ľudia sa mi pchaju do zadku v obchodoch atd, naposledy jeden pán ma oslovil ze hľadá spoznora 🫣A to som len mala kozuch z Manga na sebe.
A keď idem obyčajne oblečená nenamalovana, nikto si ma ani nevsimne. Toľko k môjmu postrehu.
Ale každopádne, ten Tvoj frajer nie je poriadny chlap keď Ťa takto nechá platiť veci samú. Buď si nastav pravidlá, nech Ti prispieva mesačne alebo dovi
Podla mna nic taketo neplati. Lepsie sa maju zeny, ktore si samy seba vazia a maju v poriadku sebavedomie. Je vela krasnych zien, ktore maju v skutocnosti sebavedomie nizke a ziju s manipulatormi, nevernikmi, nasilnikmi, psychopatmi...
Podla mna, mladost a krasa u zeny vzdy znamenala spolocenske vyhody a lepsie vyhliadky do buducnosti pre nu- ale aj negativa ako neprajnost/ zavist niektorych inych zien.
Tazko povedat ci " vzhlad dnes je uz vsetko".
nie nemam take pocity, ja totiz ludi naokolo nesledujem a uz vobec nehodnotim, lebo predpokladam, ze tu susedu absolutne nepoznas tak dobre, aby si vedela ako sa ma, ci je stastna, dokonca aj to, ci nepracuje, to ze ju nevidis rano stradovat do prace neznamena, ze nepracuje 🤷♀️ a teda naozaj si nemyslim, ze cim je zena krajsia, tym sa ma lepsie, urcite to neplati pausalne (jednak je krasa subjektivna vec a zaroven, dnes maju zeny daleko viac moznosti napr. aj byt uspesne ako mali v minulosti), skusila by som sa na tvojom mieste zamysliet, co ti vlastne vadi - ze je krajsia? ze chodi na dovolenky? ze ju (mozno) niekto dotuje?
Ja si nemyslím, že je to vyslovene v ženskej kráse. Ale sú ženy, ktoré si vedia muža doslova obmotať okolo prsta a muž je splní úplne všetko.
Kazdy sa mà ako si zariadi. Mozno sused mina peniaze na svoju manzelku ., a tvoj partner posiela Len polku najomneho Lebo ta berie len ako spolubyvajuci - s ktorou ani nebyva kedze pracuje mimo. A ked ti je blbe pytat si od neho $ na stravu pre seba.. tak Jasne ze ti ich sam neda. Ale ty by si mala vediet zit a prezit aj bez toho aby ta partner podporoval. Keby si bola single tak rovnako mas vydavky za stravu a byvanie. A Keby si to nezvladala tak by si musela nechat školu a mat full time job alebo by si zila u rodicov . To ze nemas cas na cvicenie je vyhovorka. Staci sa viac hybat a zdravo jest.
Tak keď študuješ, nájdi si internát, alebo jednu malú izbu v spoločnom podnájme s inými študentkami a nemusíš financovať domácnosť. Keď dostudujes, môžeš si zariadiť život s chlapom, ktorý vie čo domácnosť obnáša
Omnoho dôležitejšie je sa s nikým neporovnavat
nie, vzhlad nie je zdaleka vsetko. Su typy, ako tvoja suseda, ktore si to vedia zariadit, ale nie vzdy je to o vzhlade.
Ja mam sestranicu, ktora si takto vytrenovala rodicov, ze ju de facto zivia, aj ked ma skoro 40 rokov a vystudovanu dobru VS a aj muza si nasla takeho tulpasa, co jej beha okolo zadku.
A sestranka? Sice stihla aj po porode, ale krpec (1,60 m) s kratkymi nohami (az je to vtipne - nemoze si obliect klasicku suknu/saty, lebo v tom vyzera ako trpaslik), kratke siroke prstiky (neverila by si, ze moze mat zena take skarede ruky), konska tvar, vysoke celo, malo vlasov (vlasy si uz 20 rokov cese rovnako, aby to zakryla - keby si raz nespravila cesticku vo vlasoch a nenakulmovala ich, tak to bude hrooooozne vidno). Vecne chodi namachlena ako lacna stetka (asi si mysli, ze jej to svedci) a cely zjav je taky, ze od pohladu vyzera o dobrych 7-8 rokov starsia, nez v skutocnosti je (bud jej skodia tie tony make-upu alebo sa na nej odraza prepita mladost). O tom, ze je afektovana, umleznena a nie raz ukazala, ze nema v sebe stipku taktu, empatie a dobrej vychovy (nevie, kedy ma mlcat, resp.
ktore veci sa nepatri hovorit), pomlcim... Rodina ju vsak povazuje za krasnu a sikovnu... ja sa na tom dobre bavim.
to je teda riadny guláš...možno by stačilo uvedomiť si, že za to, že tebe partner neposiela peniaze, nemôže pekná suseda
Vsetko pre koho?
Nič v zlom ale chodíš na vysokú školu a nemáš čas cvičiť? Predstav si že niektoré ženy chodia na plný úväzok do práce, majú dieťa/deti, starajú sa o domácnosť a ešte stíhajú cvičiť. To je fakt len o tom či chceš ale ty len hľadáš výhovorky. A tam nejde len o vzhľad ale v prvom rade o zdravie a dobrom pocite.
Možno mi mnohí teraz budú agumentovať, ale pekní to majú ľahšie, viac si ich všímajú, sú viac vítaní, obľúbenejší, uprednostňujú ich...proste je to tak. Niektoré ženy z krásy vyžijú a pekní muži si zas môžu vyberať, najmä ak majú aj peniaze 😀.
Tvoj chlap asi nechce doma pipinku, ktora nepracuje a bude behat po kavičkach :D .. chce plnohodnotneho partnera ktory sa bude starat aj o neho aj o buduce deti.. tiež som prvej priatelke všetko platil, behala len na nechtiky, kozmetiky, wellnesy , zadarmo u mna byvala, jedla, vsetko oblečenie, elektroniku mala odomna... Nikdy nevarila nikdy nepratala, nikdy mi nič nekupila a nakoniec ma aj tak podviedla :D . Ked som si nasiel druhu, ( alebo ona mna) .. zarabal som už 10x tolko ale ona plati polku najmu, vari, upratuje ( robime to spoločne ale už robi svoju časť ako by žena mala) .. už mi dokaže kupiť sem tam nejaku drobnosť a trocha mi dokazať, že niesom bankomat.. ak nechceš byt vnimana ako bezcenne mäso s dierou, ale ako žena a buduca matka, tak bud plnohodnotnym partnerom.. staraj sa o domacnost, navar, ak ti kupuje drahe darčeky , raz do roka mu kup nieco aj ty.. aj on je človek, ma emocie a chce dobru ženu.. tá pipinka z domu odvedla zostarne a jej chlap si najde mladšiu, krajšiu kedže zjavne nepracuje, nevari a neprace, nestara sa o partnera mimo otvorenia nôh takže nema zmysel ju dlho živit kedže okrem diery nema čo ponuknuť :D .. ked ju vyhodi na ulicu, už bude stara a ojazdena, bez prace a skusenosti.. čaka ju tažky život :D .. osobne by som druhy krat nechcel neschopnu ženu ktora mi do života okrem diery neda nič..
@mamutka čo domacnosť obnaša ? Ked si bezdetna žena bez vydavkov a prijmom tak by si nemala platit polku ? :D ...z akeho vesmiru si ? Nepoviem ked si na materskej doma s 2 detmi ale inak.. si rovnako zodpovedna za domacnost aj vztah ako partner.. či tvoje peniaze su LEN tvoje ale jeho su vaše ? A hlavne tiež tvoje ? :D .. zobud sa, asi preto si slobodna matka :D .. maš nezmyselne naroky a chlapov maš za bankomat :D ... Chlap ma svoj život, svoje sny, svoje hobby, svoje peniaze, svoju pracu..tiež si chce minat svoje peniaze, kupit napr auto, cestovat, uživat si život..naco mu je žena ktora zaraba ale neprispieva, sedi doma a stara sa len o seba z jeho penazi ? To že zaraba viac ako ona je vysledkom tvrdej prace, ON si zarobil tie peniaze, nieje to ani jeho žena, nemaju deti.. čo je postihnuta že nevie finančne zabezpečit svoju čast života ? Žena co otvori nohy je otazka 5€ za pohar vina.. načo jej všetko platit a živit ju ked od nej dostaneš aj tak len to jedno ? :D
@drago12587 ti si už ráno opitý? Mne čo píšeš, ja nie som slobodná matka 😁
Nevidíš, čo jej píšem? Že si ma platiť izbu kdesi so študentkami keď študuje. Presne v štýle, keď chodím do školy, tak sa učím, pracujem na sebe a nehrám sa na bývanie s chlapom, keď na to nemám.
A keď nechápeš, čo je chlap ktorý vie čo domácnosť obnáša…. Ten jej chlap ju ma len na to, aby mal kde spať,keď zrovna nerobí v zahraničí. Nemusí si platiť celý mesiac niečo sám, ona mu zaplatí polku, uprace, navarí, postará sa. No okaslala by som taky vzťah.
Mne tu darmo budeš prskat, ja som si vždy vedela zarobiť sama a keď sme sa kedysi dávno brali, zarábala som viac ako môj chlap. A že ma chlap sny? Ten môj sa svojmu koníčku nenuje každý deň, neboj, my to máme vyvážene. Autorka ma na hovno vzťah a z toho debilne myšlienky. Ty o jej chlapovi vieš len to čo napísala a automaticky on je chudák úžasný a ona stetka.
Ja mám taku ženu čo si prachateho našla v rodine. Je to vzťah na grc, z môjho pohľadu. Ale keď on je tak sprostý, že ju chce celý život dotovať, tak s tým nikto nič neurobí.
Ona je aj tak nespokojná, lebo darmo on môže peniaze prehadzovat ako hnoj. Nikdy ju neľúbil a ani nebude, je to ako obchodný vzťah. Z istého dôvodu. Ale to vedia len ti, čo ich naozaj poznajú.
1.ano vzhľad je dôležitý, šaty robia človeka (a nielen tie oblečené, ale vizáž celkovo)
2.treba sa vedieť nechať pozvať a nie to ťahať sama či na polovicu 😉 emancipácia odtial-potial 😜