Je ok, keď muža po 40tke priťahujú 16- až 17-ročné dievčatá?

11. máj 2024

Dobrý večer. Mám na Vás takú otázku. Myslíte si, že je ôk keď muža po štyridsiatke priťahujú od 16-17 rokov dievčatá?

dzulli1980
11. máj 2024

Nie.

taminka1986
11. máj 2024

Neznamena ze chlap po 40ke oslepol. Preco by sa mu nemohli pacit mlade baby?

gabika0825
11. máj 2024

Určite nie… to už hranici s diagnózou.

denkabemommy
11. máj 2024

Áno, aj nie. Záleží na dôvode prečo ho priťahujú.

vanilkovazmrzka
11. máj 2024

Nie.

lalenka33
11. máj 2024

A ty si myslíš, že je OK, keď stredoškoláčka ešte ,,pod zákonom" nedospelá priťahuje chlapa, ktorý by mohol byť jej otcom?

pribinak
11. máj 2024

Nie. Taka dievčinka môže byt jeho dcérou a nie sexuálnou partnerkou

Čo mu okrem mladého tela vie take “dievčatko” dať? No nič
Pre svoj vek a neskúsenosť je to ľahká korisť pre predátora

hopsas
11. máj 2024

Nie je to v poriadku,je to uchylne

barka1
12. máj 2024

Pedofilia to nie je, baby v tomto veku nevyzeraju ako deti, ale ako ženy.
Je to nejaka jedna konkretna, alebo vseobecne. A čo to je za chlapa? Otec od rodiny? Alebo nevyzrety zakomplexovany podivín?
Ale nie, bežné to nie je.

bublinka1426
12. máj 2024

pozriet sa moze, ale ked si clovek uvedomi ze bezne mali ludia v tom veku uz dcery tak ano, z toho pohladu uchylne.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daniela2202
12. máj 2024

@taminka1986 😂😁😑👍👍👍

daniela2202
12. máj 2024

Ako sa tu píše, neoslepol ... má chuť na mladé a šťavnaté 😂😂😂

tamta
12. máj 2024

Neoslepnut je jedna vec a môže zhodnotiť, ze to dievča je pekné. Ale aby ho sexuálne priťahovali je nechutné a zvrátené.

mandzula
12. máj 2024

@taynee presne tak, jedna vec je, co by sme my starsie zeny chceli, dalsia holy fakt, ze je to proste tak.
Co je "normalne", je dane bud legislativne alebo moralnymi pravidlami, ktore si spolocnost postupom casu nastavuje. Staci sa pozriet do relativne nedavnej minulosti, ked bolo pomerne bezne, ze si chlapi po 30, 40 brali 15-16-rocne dievcata, dokonca po dohode rodicov. Moja stara mama mala 16, ked si brala vtedy 37-rocneho stareho otca.

sissy27
12. máj 2024

Ze niekoho pritahuje “mlade masko” je samo o sebe v poriadku (zas aj novy mercedes vyzera podstatne lepsie nez 30 rocna fabia, co si budeme klamat 🤷‍♀️ ), druha vec je, co s tym robi… ak oblbuje a v podstate zneuziva mlade zabky (zo svojej pozicie starsieho, skusenejsieho), ak si z nich robi sexualne otrokyne, vydiera ich, nuti ich k sexu nasilim alebo vyhrazkami atd, tak to uz je o inom. Aj ked 16-17r uz moze mat sex legalne, stale su to este deti a nie celkom vedia rozoznat co je v poriadku a co nie, zvlast ak ide o nejakeho sexualneho predatora.

ankare
12. máj 2024

Mladé dievčatá dnes vyzerajú veľmi dospelo.
Podľa mňa je to prirodzené,že chlapom sa páčia mladučké a stihlucke dievcata.

h2
12. máj 2024

Som v šoku, že niektorým sa to zdá v pohodičke. Ale veď dobre, jasné, že sa chlapom páčia mladé ženy. Ale z toho, ako to autorka napísala, to vyzerá, že toho dotyčného priťahujú LEN dievčatá 16-17. Vážne to je podľa vás v poriadku? 😳

mandzula
12. máj 2024

@h2 a z coho dedukujes to "len"?

h2
12. máj 2024

@mandzula Vychádza mi to z toho, akým štýlom je písaný príspevok.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
annm81
12. máj 2024

Vnímanie dospelého muža akejkoľvek veku, že sexuálne atraktívne sú mladé ženy, je predsa úplne prirodzené. Nie sú to dievčatá, ale dospelé ženy s vyvinutým druhotnými pohlavnými znakmi.

40 ročný muž môže mať rôznu podobu vzťahu s tak mladým dievčaťom. Môže to byť vzťah učiteľa a žiačky (nie v sexuálnom zmysle!), môže to byť kamarátsky vzťah, pretože mentálne môžu byť na podobnej úrovni. Ale sexuálny vzťah je veľmi kontroverzný - pretože ťažko očakávať, že z tohoto bude plnohodnotný partnerský vzťah, čo by si dospelý muž mal uvedomovať. A ak si to neuvedomuje dievča, potom je veľmi naivná a muž tak zneužíva jej naivitu.

minenkak
12. máj 2024

@gabika0825 a aká diagnóza

vroni
12. máj 2024

Pletiete tu hrušky s jablkami. To, že je mladý človek krásny na pohľad a vzbudzuje sexuálne pudy, je jedna vec. Aj žene sa bude na pohľad viac páčiť mladý bujacik ako pupkaty štyridsiatnik. Ale nebudem tvrdiť, že je normálne, aby mali spolu vzťah. Chlap po štyridsiatke, ktorý naháňa adolescentky je za mňa úchyl. Bez ohľadu na to, či môže alebo nemôže mať u nich úspech.

lakebabe
12. máj 2024

Páčiť sa mu môžu ale za mňa to je uchyl ak tam je čosi viac

autor
12. máj 2024

@annm81 Potvrdzujem, že poznám ľudí, ktorí sú na podobnej mentálnej úrovni. V podstate akoby nedospeli.Potom sa cítia lepšie v spoločnosti, ktorá je im mentálne bližšie. Prežívajú v nej viac radosti a menej starostí ako i menej zodpovednosti. Napokon,ale každá žena raz dospeje a začne potrebovať vedľa seba zodpovedného muža na ktorého sa dá spoľahnúť.

mikadooo
12. máj 2024

Je to diskutabilné. 16-17 je NO GO. 18 je už oficiálne ok 🤷. Veľa závisí od výzoru. Lebo je dievča, ktoré od 14 sa prezentuje a vyzerá na 20 (aj keď mentálne netuším kde je) a potom 18stka, ktorá stále vyzerá ako dieťa. Hlavne dcéram treba vštepovať, že nie je ok, kým sa na to necítia, sa na niečo hrať, čím nie sú. Chlap nech sa díva, keď sa baba vytŕča, pre mňa za mňa, ale to je tak všetko. Kým je holka pod zákonom, tak nech si ten rok dva počká. Zas až taký rozdiel medzi šestnástkou a osemnástkou nebude a ak ju naozaj tak strašne miluje, tak počká...

sevrin
12. máj 2024

Chlap po 40tke by sa mal zaujímať o ženy 30+ alebo skôr asi 35+. Ja osobne si neviem predstaviť že tatko mojej frajerky by mal byť môj rovesník 😂

klotildabazarik
12. máj 2024

Podla toho ako sa to vezme? Spáva s nimi? Alebo co

annm81
12. máj 2024

@mikadooo 16 ročné dievča už nie je "pod zákonom". Na 18 narodeniny už má väčšina ľudí svoj prvý pohlavný styk dávno za sebou.

40 ročný, čo sexuje s 16-17 ročným dievčaťom, je čiste otázka morálnosti, nie práva. Taký vzťah je úplne legálny, s výnimkou, keď je dievča nejakým spôsobom podriadené mužovi, napr. je jej učiteľ alebo tréner.