Ahojte. Je to normálne ak nikoho silene nehľadám? Mám 26 rokov, za sebou od puberty nejakych crushov, potom vzťah v 21 ktorý trval 2 roky a od 23 som sama… bolo viacero stretnutí cez zoznamky- osobne ťažko nemám žiadnu partiu vela kamaratov iba pár kamaratiek.. medzitým bol covid riešila som školu, prvú pracu a aj svoje mierne depky, stratu motivacie pribrala som a hanbím sa spoznavať kým so sebou nie som spokojná…chcem začať seriozne cvičit a dať sa psychicky dokopy..
Na jednej strane si hovorim že by sa trebalo spamätať a mať seriozny vzťah rodinu deti a na druhej som si zvykla byť sama.. je to tak veľa rokov? Som normálna keď si sem tam s niekym píšem ale veľmi ťažko sa donutim k stretku?
Skôr je nenormálne silou mocou niekoho hľadať.
Podla mna je nenormalne hladat vztah nasilu. Hlavne ak clovek ani tu potrebu nema, ale rodina, okolie ho do toho tlacia. Venuj sa sebe, cvic, mozno prave vo fitku stretnes toho praveho s ktorym si budete rozumiet.
Takto: Stačí to čo chce dotknutá osoba. Ak chce vzťah silou mocou tak sa bude silou mocou riešiť. Ak nechce tak stačí neurobiť nič a nestarať sa len si existovať. A záleží aj v akej komunite sa to človek pýta. Toto je stránka pre rodinne založených, tak logické že budú mať nepochopenie pre tých čo nechcú rodinu. Na stránke pre nerodinne založených povedia že jasné ostaň sama je to super. Tak sa treba spýtať na neutrálnej stránke. Niekto chce rodinu, niekto nie. A to vyhováranie sa na nátlak okolia je irelevantná. Ja keď raz nechcem tak nechcem a môžu hovoriť, nezaujíma ma to. Keď sa spýtajú že prečo nemáš, poviem im také dôvody, že viac sa ma nespýtajú.
Všetko je normálne čo chceš ty. Ísť s trendom stáda by ťa trápilo ovela viac. Nechceš a dobré ti je tak, tak je to vybavené.
Sama pocitis kedy je cas. Ver sebe
V zivote som silene nehladala a mohla som si vyberat. Ci uz zabavu alebo vztah. Zalezi co vyzarujes.
Chces schudnut, daj sa do toho a potom sa aj budes chciet stretavat 🙂 Kludne si pis, ak ti to vyhovuje, je to normalne. A ver, ze sa hanbit za svoju postavu nemusis. Ale ked ti vadi, daj sa do toho chudnutia 👍 , je to fajn rozhodnutie 🙂
Ja by som sa skôr zaoberal otázkou, prečo odkladám robiť niečo so sebou. *chcem seriózne cvičiť a dať sa dokopy" toto rieš a potom príde aj sebavedomie
Tak ide o sebavedomie alebo o rozhodnutie? Je iné ak sa niekto hanbí za svoj výzor a tak sa radšej nestretáva a nahovára si že chce žiť sám/sama, a keď niekto naozaj nechce. Vzťah nieje povinnosť ale voľba. Založenie rodiny nieje povinnosť ale voľba.
si normalna , nic nemusis, ani mat vztah nasilu, ani deti, ani byt ukazkova mlada zena. Vsetko pride same, kedy ma prist☺️
Zrejme lytka sa ti zacnu trosku neskor zapalovat znovu, aktualne si dospela do faze, kedy ti vyhovuje aktualny slobodny zivot, si myslim. Neskor okolie zacne kocikovat a kecat furt o detoch a ty zacnes znovu mozno premyslat, ze si zavesis na krk nejakeho chlapa tiez ;)
@omg1992 ake "taketo"? Baba s depkami a nadvahou, ktorej sa nechce hladat a stretavat je predsa u teba tiez antivztahova, nie?
Ci depkovali by ste spolu? Zda sa ti idealna? Ty chces tusim len peknu sa mi zda 🤔
@omg1992 dakujem, ja mam. Ale o tom otazka nebola.
A chces vzťah prečo? Vek? Tlak okolia? Reálna túžba?