Pekny den. Je normálne už rok a pol po rozchode sa stále cítiť zranene? Myslim tak, ze naraz mám nával plaču, prečo to držím v sebe. Mesiac dozadu som s ním písala a všetko mu na mne vadilo, pritom stále keď sa citi osamele rýpne do mňa a má už novu. Nereagovala som, len posledne. Nerozumiem, preco mam pravdepodobne pozostatkové city k nemu.
Toto je načo dobre? Veď ty musíš chrániť samu seba
Zablokuj ho
Ty akože rok a pol po rozchode si prečo v kontakte s exom ?! Keď je taký buran, daaaaavno si ho mala všade zablokovať a srsť na neho. Žena preber sa, načo komunikuješ s niekým kto do teba rype a má aktuálne frajerku ? Si masochistka ?
Neskusala si psychologa? Uz opakovane pises a 1,5 roka je dlha doba, aby si sa odputala. Nie je to v poriadku. Chodis von s kamoskami? Mas konicky, pracu? Kvoli niecomu ste sa rozisli, on sa pohol dalej. Nema zmysel sa tyrat jednym chlapom, ked su ich na svete 4 miliardy.
No keďže ten rok a pol ho riešiš a prednedávnom si si s ním písala, tak je to normálne...pretože si sa vnutorne nerozišla. Čo za ďalší magor preboha. Že ty si vo všetkom zlá a on Ti píše, aj keď má druhú.
Nerozumiem prečo necháš na seba kydať,najlepšia liečba je očividne zrušiť s ním akýkoľvek kontakt.Teba asi skôr zranuje ako sa k tebe chová a nie pozostatkoch city.
je to normálne ..mne až dva roky ..psychiky emócie, sebobviňovanie, kladenie otázok keby mal som mohol som ..atď ..áno dva roky..ale neboj prebolí to časom všetkom..drčím palce 🙂
Pokiaľ budeš soliť rany bolieť to bude vždy.
Určite zablokovať číslo a nastaviť sa , že tento človek pre mňa už neexistuje.
Tak je možné, že si ho ľúbila viac ako on teba. Je to úplne normálne. Prerušiť jedine kontakt s ním úplne. Nech si rýpe tej svojej.
Vy ste strašne masochistky, všetky, ktoré si tak rady píšete s bývalými.
Zablokuj a vybavené. Srdce sa zahojí, len sa už neobzeraj späť.
Cítim, ze moje srdce je stale rozbite, ajked som sa snazila z toho dostať veľmi