Je normálne cítiť sa stále zranene rok a pol po rozchode?

7. dec 2024

Pekny den. Je normálne už rok a pol po rozchode sa stále cítiť zranene? Myslim tak, ze naraz mám nával plaču, prečo to držím v sebe. Mesiac dozadu som s ním písala a všetko mu na mne vadilo, pritom stále keď sa citi osamele rýpne do mňa a má už novu. Nereagovala som, len posledne. Nerozumiem, preco mam pravdepodobne pozostatkové city k nemu.

autor
7. dec 2024

Cítim, ze moje srdce je stale rozbite, ajked som sa snazila z toho dostať veľmi

pribinak
7. dec 2024

Toto je načo dobre? Veď ty musíš chrániť samu seba
Zablokuj ho

cacianka
7. dec 2024

Ty akože rok a pol po rozchode si prečo v kontakte s exom ?! Keď je taký buran, daaaaavno si ho mala všade zablokovať a srsť na neho. Žena preber sa, načo komunikuješ s niekým kto do teba rype a má aktuálne frajerku ? Si masochistka ?

stanulienkat
7. dec 2024

Neskusala si psychologa? Uz opakovane pises a 1,5 roka je dlha doba, aby si sa odputala. Nie je to v poriadku. Chodis von s kamoskami? Mas konicky, pracu? Kvoli niecomu ste sa rozisli, on sa pohol dalej. Nema zmysel sa tyrat jednym chlapom, ked su ich na svete 4 miliardy.

enmery
7. dec 2024

No keďže ten rok a pol ho riešiš a prednedávnom si si s ním písala, tak je to normálne...pretože si sa vnutorne nerozišla. Čo za ďalší magor preboha. Že ty si vo všetkom zlá a on Ti píše, aj keď má druhú.

rorino
7. dec 2024

Nerozumiem prečo necháš na seba kydať,najlepšia liečba je očividne zrušiť s ním akýkoľvek kontakt.Teba asi skôr zranuje ako sa k tebe chová a nie pozostatkoch city.

niktooooo
7. dec 2024

je to normálne ..mne až dva roky ..psychiky emócie, sebobviňovanie, kladenie otázok keby mal som mohol som ..atď ..áno dva roky..ale neboj prebolí to časom všetkom..drčím palce 🙂

apolka77
7. dec 2024

Pokiaľ budeš soliť rany bolieť to bude vždy.
Určite zablokovať číslo a nastaviť sa , že tento človek pre mňa už neexistuje.

bloger
7. dec 2024

Tak je možné, že si ho ľúbila viac ako on teba. Je to úplne normálne. Prerušiť jedine kontakt s ním úplne. Nech si rýpe tej svojej.

ina2405
7. dec 2024

Vy ste strašne masochistky, všetky, ktoré si tak rady píšete s bývalými.
Zablokuj a vybavené. Srdce sa zahojí, len sa už neobzeraj späť.