Moja kamoška ma rozvedené ho partnera... s ktorým žije vlastne sú už zobraty majú aj dieťa. a toho jej ako ex manzela bývalá žena je na ňom Závisťla furt ho bonbarduje vidí foto na ploche s výletov a nadáva mu zablokuje na FC odblokuje
... čo si myslíte čo je. Nevyrovnána z bývalého vstahu. Pritom ona ma. partnera sním už dieťa. A tejto mojej kamaradke povedala že ju nabuchal a spravil jej dieťa aby si ho mohla ako priviazat k sebe a pritom ona mala. skôr dieťa s iným partnerom a opustila ho čo si myslíte... je do neho ešte stále zaľúbená alebo je nešťastná alebo je nevysporiadana s stahom.
Ja si hlavne myslim, ze by ti bolo treba pravopis doucit. Aby si bola hlavne “vyrovnana” ty.
Ak s tou ex nema deti tak je to jeho chyba ze mà svoju ex na FB . Nemusel by ju tam vobec mat a bol by klud .Ved nech ju blokne on . Aj ked ta to zbytocne trapi za kamosku .
@miadi a to iste plati, ak s nou aj deti ma 🤷
Ty tu pises pravidelne o tom probleme
@lindusss2016 myslela som to celkovo Nie len fb ak snou nema deti nemusi mat na nu ziadny kontakt cislo bloknute. Ak maju deti tak chapem ze ju uplne nemoze zmiznut Akoby nikdy neexistovala .
@miadi ano, suhlasim. Ale aj s detmi staci tel.cislo a nrmusia sa sledovat na fb, ak to ma byt take psycho 🙈
@lindusss2016 tak on vie preco ju tam stale ma . Keby mu to vadilo blokne ju .. Asi chce aby ex videla vylety atd .. ten jej prehnany zaujem mu vyhovuje.
@miadi a presne to iste si myslim aj ja. Tuto sa nejaka kamaratka trapi, ale jemu sa to podla mna paci
Teba je do toho čo? Ex si má riešiť nový frajer a nie premotivovaná kamoška.
Ja som sa stratila v tom, kto, s kym, kedy... V kazdom pripade co ty sa staras do toho co ma ten siroky "rodunny" kolektiv medzi sebou? Teba sa to nejako tyka?
@deana100 prečo píšeš ze sa to týka kamarátky, keď predtým si písala, že teba? Už rok riešiš to iste
@lindusss2016 on ju má dávno preč ale stáleho ho bonbarduje. vidí fotky a furt sa, mu vyhráža.
@deana100 moze ju zablokovat
a to trápi kamarátku alebo teba?