Je nevysporiadaná so vzťahom

deana100
25. júl 2024

Moja kamoška ma rozvedené ho partnera... s ktorým žije vlastne sú už zobraty majú aj dieťa. a toho jej ako ex manzela bývalá žena je na ňom Závisťla furt ho bonbarduje vidí foto na ploche s výletov a nadáva mu zablokuje na FC odblokuje
... čo si myslíte čo je. Nevyrovnána z bývalého vstahu. Pritom ona ma. partnera sním už dieťa. A tejto mojej kamaradke povedala že ju nabuchal a spravil jej dieťa aby si ho mohla ako priviazat k sebe a pritom ona mala. skôr dieťa s iným partnerom a opustila ho čo si myslíte... je do neho ešte stále zaľúbená alebo je nešťastná alebo je nevysporiadana s stahom.

rozculena
26. júl 2024

a to trápi kamarátku alebo teba?

evkakorcek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalienka12
26. júl 2024

Ja si hlavne myslim, ze by ti bolo treba pravopis doucit. Aby si bola hlavne “vyrovnana” ty.

miadi
26. júl 2024

Ak s tou ex nema deti tak je to jeho chyba ze mà svoju ex na FB . Nemusel by ju tam vobec mat a bol by klud .Ved nech ju blokne on . Aj ked ta to zbytocne trapi za kamosku .

lindusss2016
26. júl 2024

@miadi a to iste plati, ak s nou aj deti ma 🤷

klementinka58
26. júl 2024

Ty tu pises pravidelne o tom probleme

miadi
26. júl 2024

@lindusss2016 myslela som to celkovo Nie len fb ak snou nema deti nemusi mat na nu ziadny kontakt cislo bloknute. Ak maju deti tak chapem ze ju uplne nemoze zmiznut Akoby nikdy neexistovala .

lindusss2016
26. júl 2024

@miadi ano, suhlasim. Ale aj s detmi staci tel.cislo a nrmusia sa sledovat na fb, ak to ma byt take psycho 🙈

miadi
26. júl 2024

@lindusss2016 tak on vie preco ju tam stale ma . Keby mu to vadilo blokne ju .. Asi chce aby ex videla vylety atd .. ten jej prehnany zaujem mu vyhovuje.

lindusss2016
26. júl 2024

@miadi a presne to iste si myslim aj ja. Tuto sa nejaka kamaratka trapi, ale jemu sa to podla mna paci

januska12323
26. júl 2024

Teba je do toho čo? Ex si má riešiť nový frajer a nie premotivovaná kamoška.

viestta
26. júl 2024

Ja som sa stratila v tom, kto, s kym, kedy... V kazdom pripade co ty sa staras do toho co ma ten siroky "rodunny" kolektiv medzi sebou? Teba sa to nejako tyka?

marhulka13
26. júl 2024

@deana100 prečo píšeš ze sa to týka kamarátky, keď predtým si písala, že teba? Už rok riešiš to iste

deana100
autor
26. júl 2024

@miadi ďakujem

deana100
autor
26. júl 2024

@lindusss2016 on ju má dávno preč ale stáleho ho bonbarduje. vidí fotky a furt sa, mu vyhráža.

lindusss2016
26. júl 2024

@deana100 moze ju zablokovat

miadi
26. júl 2024

@deana100 on si moze nastavit sukromie na foto ze to vidia len ludia co on chce . Ale Keby ju mal bloknutu tak jeho fotky by nevidela .