Je ešte nádej, že budem mať ešte normálny rodinný život a partnera? Doteraz žijem len pre deti, lebo sú malé. Dochádzajú ale na mňa také ľútosti, prečo ja? Prečo my? Či ešte budem mať niekedy vzťah kde budem môcť veriť a dôverovať. Celkovo dôvera voči ľudom u mňa veľmi utrpela. Dá sa to ešte zlomiť?
Ale jasne, v 40ke zivot este zdaleka nekonci, este mozes vselico zazit. Kanosku po 40ke zacal podvadzat chlap, s ktorym bola 30 rokov, nikto to ani vo sne necakal. Bola z toho uplne hotova, deti tiez, objavili sa u nej aj velke zdravotne problemy, ktore ju doviedli az do nemocnice. Napriek tomu si asi po 2 rokoch nasla noveho priatela, deti ho hned prijali, uz mali 5. vyrocie sobasa, postavili dom a su spokojni a stastni.
Nezúfaj, dá. A ešte hodnotnejší vzťah. Vzhľadom k skúsenostiam, prežitému, veku....Hlavu hore.
Samozrejme ,šanca je vždy .Aj v 50,60 tke .Nezúfaj.Pokiaľ človek neostáva v nefunkčnom vzťahu ,dáva si šancu byť šťastná a milovaná novým partnerom .A aj keby ti nikto neprišiel do života ,môžeš mať naplnený život keď deti podrastú a vždy lepšie ako s človekom s ktorým to už neklape .
@marianarem kamoška býva v Bratislave že? My v ostatných častiach Slovenska máme zúžený výber.
@retatka keby len neklapalo to by sa mi ľahšie šlo teraz ďalej. Ale tak zlomil moju dôveru vo svet a ľudí, že neviem čo odovzdám deťom. Snažím sa aspoň pre ne.
Neviem odkiaľ si, ale chlapov je všade dosť. Moja známa si našla super chlapa v 60-tke a to býva v malom meste. Dá sa zoznámiť aj v takom veku, len treba trochu veriť.
Ano, byvala v BA, ale novy partner bol z ineho ovela mensieho mesta, nezil v BA. No aj tak sa stretli.
svagrina sa 2x vydavala ako 58rocna, a svojho noveho manzela stretla v susednej dedine. 🙂
Kamoskina mama mala 40+ ked sa rozviedla. Mala 1 dieta a nasla si partnera,co mal deti 2. Uz su spolu cez 15.rokov. druhej kamosky babka si nasla priatela v 60+ a boli spolu,az kym neumrel. Takze, nadej umiera posledna. Vela stastia 🍀
PS: obe boli z maleho mesta na severovychode Slovenska.
Nechaj tomu čas ,nehladaj rýchlo nového chlapa keď si čerstvo po rozchode .Zvyčajne to býva nevhodný muž .Ži si svoj život a keď to má prísť,tak to príde .Deti budú väčšie ,budeš mať viac možnosti niekoho spoznať .Tiež poznám pani ktorá si v 65 našla partnera .
Mám kamaráta 46 ročného s troma deťmi (žijú so exženou) čo hľadá ženu s deťmi.
Jasné že sa dá, Musíš byť optimista
Poznam muzov, nezadanych, bez zavazkov, co vyzenili partnerku s detmi a vychovavaju ich spolu s nou ako svoje. Niektori maju s nou aj spolocne dieta (zvycjne uz len jedno), ini ziadne, len tie jej.
Teraz vidis sance cierno, lebo nemas doveru. Ale ta sanca tam stale je. Jedine, na co si musis dat pozor je, aby si sa neupla na niekoho zo zufalstva, ze uz nechces byt sama.
Su ludia, co presne toto hladaju, aby cez to upnutie potom s tebou cvicili, vydelovali ti city na pridel, nechali ta o ne zobronit ako psika a riesili si na tebe svoje nalady.
A zas ta len zlomili.
Az ta prejde smutok (dopraj si cas), bud zase usmiata, prijemna a uvidis, ze niekoho na tu dobru naladu zbalis. Ale zachovaj si svoje naroky na chlapa a svoje vrtochy, ak su pre teba dolezite. Iba ak sa aj takyto obaja vzajomne akceptujete, bude vam to fungovat.
Vies co, tiez si tie otazky obcas pokladam, obcas mam pocit, ze zeny chcu cokolvek, len nie dlhodoby vztah a rodinny zivot...
Ahoj anonym.Čítal som tvoju otázku a k sa môžem spýtať odkiaľ si?
zázraky sa ešte občas stále dejú
začni cvičit, behat, plavat, starat sa o seba aby si bola usmiata, plna enegie
a ono to pride