Ahojte, prosím je na tej fotke žena, či už mám halucinácie?
@ilovecoffee neviem či tam je žena alebo muž ... Sám sa takto isto nefotil ale to je jedno...... Toto akože čo má byť???paranoja najvyššej ligy nehnevajte sa na mňa ale toto keby som ja riešila pri mojom partnerovi tak už som dávno bývalá.... Pane bože... Majte trošku sebaúcty sebavedomia a hlavne dôverujte partnerovi lebo takéto FBI by nechcel mať doma žiaden muž
@ilovecoffee myslím toto zakružkovane
@ilovecoffee Myslim, ze to nie je zena.
To fakt takto niekoho sleduješ?
@ilovecoffee
@a_alexandra_a keď ti niekto niečo sľúbi a potom to nevie dodržať?
@ilovecoffee príde mi to ako mužské ruky
@ilovecoffee ale veď toto je už fakt choré to je paranoja ako vyšitá naozaj nepoznam chlapa ktorý by toto toleroval...
@ilovecoffee Je to strašne pod úroveň 🙂
@ilovecoffee z tej foto ani nejde poznat co to je ci muz alebo zena. Naco niekoho sledujes a este takto ?
vyzerá to skôr na mladého chalana. Nepripadá mi to ako žena
Ja si myslím, že to sú mužské ruky.
@ilovecoffee to sleduješ tohto, z tejto diskusie? https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/nerozumiem-zmene-spravania-svojho-priatela/
Myslím, že máš dosť veľký problém a vyhľadaj pomoc.
Paranoja Level 1000. Sú to chlapské ruky .
Vpredu za volantom - fotograf - sedí podľa mňa muž podľa rúk a to vzadu je len machuľa a očný klam, nemyslím si, že tam niekto sedí a to zakrúžkované je tvár...ale ak to tam chceš vidieť a neveríš mu, tak ti tu môžeme povedať čokoľvek...
Podľa mňa autorka nemyslí tú ruku, ktorá fotí ale tú machuľu za tým.
@ilovecoffee ten mobil drží chlap...kukni na tie laby - hlavne na tej druhej ruke kde nie je krúžok to vidieť. Ale popravde.....myslím, že ak neprestaneš s týmto stihomamom - ako pár dlho párom nebudete.
Skor chlap
Chalan čo ma v rukách mobil a fotí
To vazne sa niekto takto dokaze spravat?
Tazko povedat, ja tam vidim, osobu ktora ma cierne okuliare, a pred nosom drzi fotak. Nerozoznas ci je to muz alebo zena ani keby co bolo.
Ja tam vidim mega krasnu 20 rocnu slecnu, ktora je sama sebou a nema potrebu komandovat chlapa, taka ma uspech zaruceny aj u toho tvojho
Ak mu neveríš, rozidi sa
@ilovecoffee podľa mňa je to zena
Nie len, že či je to žena alebo muž, ale veď to ani ako človek nevyzerá v tom zakrúžkovanom.
@ilovecoffee podla mna zena... Ale ruku do ohna by som nedala
ja tam vidím medveďa, alebo možno psa... pri troške fantázie by to mohol byť holý zadok 🙂
Ak svojmu priateľovi neveríš natoľko, že samu seba takýmto spôsobom ponižuješ, rozíďte sa a uľaví sa obom
@ilovecoffee pridaj do komentu foto.neda sa priblizit