Je možné, že po čase prehodnotí svoje priority?

6. jún 2023

Ahojte, mám za sebou rozchod s odstupom 3 mesiace z jedného dôvodu, ktorý tu ale nechcem menovať, myslíte, že je možné, aby bývalý priateľ časom prehodnotil svoje priority a chcel sa vrátiť?

melanta
6. jún 2023

Ťažko usudzovať, ak nenapíšeš ten dôvod. Môže to byť malichernosť a môže to byť niečo vážne a poviem ti, že ak kvôli tomuto ste sa rozišli, viac by som tomu človeku šancu nedávala. A tiež je podstatné, či máte 18 alebo 35. Ak viac ako 18 či 20, už by ste mali byť dosť vyzretí, aby ste vedeli, kvôli čomu sa rozísť a kvôli čomu nie a pracovať na tom. Ak máte 18, tak vás ten určitým spôsobom z mnohého ospravedlňuje.

lindous
6. jún 2023

Píšeš, že ide o priority, je možné, že tie sa raz u neho zmenia, keď príde pre neho tá pravá.. Ale nespoliehala by som sa na to, že sa jedného dňa zobudí a povie si, že chce s tebou zakladať rodinu namiesto party s kamošmi alebo čokoľvek o čo ide.. Nie je vylúčené, že raz sa vaše cesty opäť pretnú a budete na rovnakej vlne, stáva sa to, ale je to skôr výnimka a čakať na to je nezmysel

lelelienka
6. jún 2023

Ja by som uz nechcela naspat niekoho, kto si to po rozchode “rozmysli”. Necitila by som istotu, ze naozaj zmenil postoj. Ak ide o zivotne priority a nie len nejaku blbost a z tvojho podania a tajnosti mam pocit, ze ide prave o nieco zasadne, hodila by som to za hlavu a hladala niekoho kompatibilneho.

zuzubb007
6. jún 2023

Zjavne nie, a ani by to uz nebolo nikdy dobre, skoda, ze nepises ake priority to by sme ti lahsie odpovedali

h2
6. jún 2023

🤦🏻‍♀️ To je ale diskusia! "Mám problém, ale nechcem napísať, aký. Myslíte, že sa vyrieši?" Jasné, urrrčite!

janetinka27
6. jún 2023

moze/nemusi

jaskolka
6. jún 2023

Nepíšeš, aké priority. On sa nechcel usadiť, a ty áno? On nechcel rodinu, a ty ano? Alebo opačne? On si chcek ešte užívať na diskotékach a ty nie?
Lebo takto len tipovať, hádať, domyslat, že možno...
Ale hlavná otázka je.. Chcela by, si ešte vôbec takého človeka?

viestta
6. jún 2023

Myslim si, ze zbytocne si robis nadeje, ze sa stane zazrak. Mas za sebou skusenost, pouc sa z nej a posun svoj zivot dalej.

romi0310
6. jún 2023

Ja byt nad tvojou mieste, by som polozila otazku, je tu niekto, kto sa rozisiel kvoli prioritam a neskor sa dal opat dokopy? Urcite by sa tu ozvali skor tie, co sa im nieco take stalo, ako tie mudrlantky, ktore by si uz mohli zalozit poradnu MK, lebo vedia o kazdom z jednej vety hned vyhodnotit danu situaciu a ci to ma alebo nema zmysel. Ano, dala si malo informacii. Ale mne sa to tiez stalo. Tiez som sa rozisla s partnerom tesne pred 30tkou, lebo si budoval karieru a nevidel ine vychodisko. Nechcel ma obmedzovat a brzdit, preto ma nechal ist svojou cestou a ano, prehodnotio to, ale az po rokoch, ked zatuzil usadit sa a povedal si, ze uz som toho dosiahol vela, uz mi staci ostat tu a konecne si vytvorit domov. A co tu niektori trepu, ze to uz nikdy nebude ako predtym, je sprostost. Zalezi vzdy od toho, aky ste mali vztah pred rozchodom, co ste si spolu zazili a pod. Nam vztah fungoval predtym a teraz uz manzelstvo. Niekedy to moze prehodnotit za par mesiacov, niekedy o par rokov, ale moze sa stat, ze ani nie 🙂drzim palce