Je možné, že ma chce?

23. dec 2024

Mam jedneho kolegu v praci. Je ku mne od zaciatku velmi mily, vzdy mi pomaha. Mame sa aj na socialnych sietach. Niekedy mi sam od seba napise, posle nieco mile, niekedy aj srdiecko, ked pridam nejaku fotku, likne mi ju. Dnes mi napriklad poslal taky prispevok, take meme, kde bolo napisane “my dvaja sme ako vidlicka a nozik, patrime k sebe”. Problem je ze on ma presne taky ten humor, ze clovek niekedy nevie, co mysli uprimne a co ironicky. Ze sa stane ze mi povie nejaku trapnu staru baliacu hlasu ale to viem ze zo srandy, napriklad ze “nebolia ta nohy? vkuse mi behas po rozume” a podobne ale ja potom ironizujem naspat tiez niecim podobnym a smejeme sa na tom a niekedy tak rozmyslam ze by sa mi mozno aj pacilo, keby to nebolo zo srandy. Ale na druhej strane, keby ma napzaj chcel, asi by mi to uz nejako uprimnejsie a jasnejsie vyjadril nie?

mojemenonikto
23. dec 2024

Príjemné namotávanie ☺️ Zajtra sa mu ozvi. Povedz mu, že si dvakrát pozerala pod stromček a že darček od neho si nenašla. Tak nech ti povie, kde je problém 😉 Pekné Vianoce 🙃

mates17
23. dec 2024

@mojemenonikto, to je dobrý nápad, použijem aj ja😆

beata_k
23. dec 2024

Ale ano, chce. Len to robi jak 16-nast rocny.

laurinka27
24. dec 2024

V kazdej srande je kúsok pravdy, v tomto pripade je to podla mna celkom zrejme 😂 asi sa boji, ze by si mohla nanho zareagovať negativne, tak sa vyjadruje takouto nejednoznacnou cestou

deti95060810
24. dec 2024

bratia česi hovoria - čo se škáblivá to se rado mívá...
škablivá - doťahuje

svetlonos
24. dec 2024

Môžeš mu povedať, že ta uz nohy bolia z toho chodenia mu po rozume a co tak sadnúť na kavu dnes (konkretny deň, cas) po robote?

letfenixa
24. dec 2024

@deti95060810 škadliva

cacianka
24. dec 2024

@letfenixa veru, D a nie b

rorino
24. dec 2024

@mojemenonikto toto je výborný nápad👏,len je možné ,že jej zasodpovie tak,že z toho nebude nič vedieť.Kazdopadne za pokus to stojí.

lindus_esterka
24. dec 2024

Podla mna záujem ma, ale nevie, ci aj ty, preto to robi takto - aby to v pripade neúspechu mohol otocit na srandu. Ak mas aj ty zaujem, urcite to naznac, rady vyssie su fajn. Drzim palce 😊

eva8
25. dec 2024

Zisti, ci je urcite bez zavazkov 🙂

cakanka22
26. dec 2024

Konečne sa začítam aaa.. Čo nasledovalo teda?? 🤞