Ahojte baby, potrebujem poradiť.
S manželom som 4 roky, deti nemáme. Par mesiacov dozadu som mu našla v telefóne správy ( prosim nemoralizujte, mala som zlý pocit, ze sa niečo deje) že sa stretáva s kolegyňou. Vraj boli len na prechádzke, mne telefón v ten večer nedvíhal absolútne. Písal jej správy, že ako mu chodia po rozume somariny, dohadovali ďalšie stretnutie mino práce. Vraj to bol len úlet a sľúbil, ze uz sa nič take neudeje, prosil nech neodchádzam. Dala som šancu, ale vo mne to nejak ochladlo. S kolegyňou je v práci denno-denne. Stalo sa niektorej, ze po case ste opäť verili svojmu chlapovi a boli šťastne ? Alebo je to uz nenávratne preč ? Ďakujem 🙏
ja uz by som nevedela dalej s takymto chlapom zit .. uz by som mu nikdy nedokazala verit
u mňa by už skončil... ak nemáte deti, tak moc nemáš čo rozmýšľať...
Zalezalo by aj od toho ako sa on k tomu postavi. On by mal mat snahu si ta ziskat, dat to do poriadku.
Och, keby po 20 rokoch, tak si poviem že .. no dobre a dam sancu.
Ale po štyroch? Veď si isto v najlepších rokoch, mladá, krásna.. deti nemáte ( obdobie keď sa narodí dieťa býva hrozne stresujúce , bývajú tam hádky, vyčerpanosť )..
To už keď si nevedel pomôcť teraz a zastaviť tieto somariny v hlave od začiatku, tak Boh vie čo by bolo rokmi..
Vždy sa nájde krajšia, múdrejšia, stihnejsia, nemôžeš byť stále v strehu, aby ti muž nezbehol..
Keby si ťa vážil, tak to nespraví.
Chápem že nám sa ľahko píše ale v živote je to o dosť zložitejšie, ale otvor si oči a poďakuj, že sa takto stalo kým ešte nemáte deti.
Tajné stretka a vypisovania s kolegyňami, to si nezasluzis
môj muž mal podobný úlet.. ale boli to len vypisovačky na whatsappe.. s tou kolegyňou robí dodnes.. ja som mu dala podmienku, že buď sa zmení alebo odchádzam zo vzťahu.. po pár dňoch prišiel sám za mnou, ospravedlnil sa, uznal si chybu.. ja som tomu dala čas.. prvé týždne boli náročné, hlavne opäť veriť, keď som vedela, že je s danou osobou v práci.. ale dalo sa to u nás opäť na poriadok.. a vidím na ňom úplne iný prístup, aj správanie voči mne.. avšak vie, že ak by sa to zopakovalo, tak je definitívny koniec
Asi by som ocakavala, ze z tej prace odide, hlavne ak su maly kolektiv. Mne by vadilo, ze spolu travia cas (aj ked v praci)
@maranta_leuconeura nechce odísť z práce za žiadnu cenu, veru aj mne to vadí 😕
už mu nebudeš veriť, podozrievať budeš stále.
Tak mu daj podmienku- buď odíde z prace alebo odídeš ty. Ak z prace neodíde tak v konečnom dôsledku môžeš ďakovať bohu za to že sa to stalo pred dieťaťom a nie po ňom 🙂
Tak ked je mu prednejsia praca ako manzelstvo... Mas odpoved
Zažila som niečo podobné a dlho sme už spolu žiaľ nevydržali, už sme rozvedení...dôvera je základ každého vzťahu, po jej nalomení to už nikdy nebude ako predtým, pochybnosť ostane navždy, hlavne si poriadne rozmyslí či chceš mať s ním ešte dieťa ...
nedokázala by som mu už nikdy veriť. aj keby nešlo o neveru, "len" prechádzku. čo teda ja absolútne pochybujem o tom 😀
no je to na tebe. a obzvlášť by mi vadilo, že tam stále pracuje. hoci, našiel si parťáčku v tejto práci, nájde si aj v budúcej... neviem si predstaviť po 4-ročnom naozaj kvalitnom vzťahu, žeby mi toto muž urobil. vzťah zrejme kvalitný nie je. alebo ho on nevníma tak.
Suhlasim s predchadzajucimi odpovedami, ma nespravne postaveny rebricek hodnot, na prvom mieste je Pan Boh ktory ho vidi aj ked ho manzelka nevidi, na druhom mieste je rodina cize manzelka a az za nou je praca. Takze kludne si pockaj po praci na tu kolegynu aj manzela. Vezmi si so sebou tiez niekoho z rodiny-sestru, mamu, priatelku jednoducho, pred kym to vysvetlis aj tej jeho kolegyni, ze si neprajes, aby ti rozbijala manzelstvo romantickymi prechadzkami. Je to ona, ktora neposlala tvojho manzela so stiahnutym chvostom pekne za tebou, ale dovolila mu koketovat. Nebud tam sama! Kolegyna aj tvoj manzel by sa mali hanbit. Nie ty, ze im to musis do oci povedat. A poziadavku na zmenu pracoviska mozes predniest pocas stretnutia s rodicmi aj so svokrovcami, ktorym vysvetlis, ze ich synacik ti zacina nejako bocit. Hanba je ucina zbran, ktoru mozes pouzit iba v zaciatkoch. Ked to prerastie potom to uz nebude fungovat. Potom ani len nebudes vediet co vsetko na teba nakyda kadekomu, len aby sa vyvinil... Musis fungovat ako ukrajinski politici, skor nez zautocia rusi tak o tom povedia celemu svetu ze to idu urobit-pouzit chemicke zbrane a pod. Preto ich cely svet lutuje. Nenechaj to len tak, manzel uz pomyslenu ciaru prekrocil a ak ho nestopnes, prekroci ju znovu na novom pracovisku s inou.
Nie, nedokázala by som veriť a nedokázala by som ani žiť s človekom, ktorému neverím. Ale mňa osobne by zaujímalo aj to (možno pre budúcnosť), prečo to urobil? ČO v tom našom vzťahu z jeho pohľadu nefungovalo, alebo mu chýbalo. Lebo len tak človek takéto veci nerobí. Ak to nie je láska.
Nie sú tu deti. Ešte šťastie.... Nie je o čo stáť... Keďže ani on o teba až tak nestojí.
@majkabambulik čo si pipi? načo do toho zaťahovať kolegyňu? to muž nevie udržať chvost na uzde, kolegyňa má predsa svoj život, má/nemá svoju rodinu, ona nech sa zodpovedá im. autorkin muž je jediný vinník v tejto situácii. hoci - faktom je, že keby tá mala chrbtovú kosť, tak ho pošle do riti. ale ju by som do toho neťahala. a už tobôž nie svojich či jeho rodičov, preboha.... snáď sú dvaja dospelí ľudia a mali by vedieť spolu komunikovať, ak chcú vzťah zachrániť. alebo nekomunikovať a vzťah pôjde do hajan....
u mna by bol velky problem to, ze on to neukoncil pred tym ,ako si to zistila, alebo sa nepriznal sam atd. v takom pripade, je jeho olutovanie este uveritelne.. ale mna by užierala ta myslienka, co by bolo, keby na to nepridem? dohadovali si dalsie stretnutie, nevedela by som , co vsetko sa uz doteraz udialo, jasne ,ze on zatlka vsetko.
Plus je na tom to,ze sa ukazal este pred detmi. ktovie kam by to pokracovalo keby si na to neprisla.......uz by som mu neverila...a nedokazala s nim byt.
potrebujete sa vo vzťahu nejako posunúť. Nechcete, alebo nemôžete mať deti? Keď sa vzťah nikam neposúva, môže prísť na rad nevera, túžba po niečom novom.
Ja som dala šancu, kvôli synovi. Pár rokov som sa trápila, už mu neverím. Niekedy som neskutočne šťastná, a niekedy si spomeniem na to obdobie a trápi ma to
Asi nemá zmysel chcieť od neho, aby odišiel z práce. Stretávať by sa s ňou mohol aj tak, a v novej práci budú nové ženy... To je otázka dôvery. Ale máš pred sebou ťažké rozhodnutie, držím palce ❤
Keď nie sú deti,máš to o to jednoduchšie. Nie,nedala by som mu ani ruku na rozlúčku 😏.
Mam kamosku co takto dava sance. Nechci ani vediet ako to ma teraz doma.. By si si to hodila... Utekaj z kratšej cesty. Veru, nema on este doma ani len nasratu nevyspatu manželku, matku jeho deti doma.. Potom co bude
nemôžeš dávať niekomu šance do nekonečna, lebo nebudeš šťastná, mysli viacej na seba!
Mám za sebou podobnú skúsenosť, akurát boli v manželstve deti. Odíď , budeš si len dávkovať bolesť po kvapkách
Deti nemate tak mu zakyvaj a nech si to s kolegynou uzije.
Nebudeš veriť už nikdy, dňa mu papá