Je možné aby človek druhú osobu oberal o energiu? Prečo mám stále menej energie... spomínaný človek má vraj popri mne energie stále viac lenže ja čoraz menej.
Neviem ci ten druhy ma viac energie, ale áno, sú ľudia, ktorí vysajú energiu.
Ano je to pravda, zo mna vysavala energiu moja byvala kolegyňa ...chodila som domov bez energie, dobrej nalady, taká smutná...odkedy s nou nepracujem je mi omnoho lepsie a aj ked ju stretnem, tak sa snažim s nou prehodit len pár slov a utekam od nej.
Áno je to možné. Mám jednú známu a s ňou keď som strávila nejaký čas, tak som vždy prišla domov unavená. Unavovalo ma počúvať ju a cítila som sa akokeby zo mňa vysávala energiu
@niki35 je to môj nový priateľ, tiež ma unavuje počúvať ho
teda rada ho počúvam ale rozpráva veľmi energicky a mňa to neviem prečo unavuje, ja som bola zvyknutá no mala som kamarátov ktorí buď nerozprávali vôbec alebo len občas ticho pokojne niečo povedali
Su ludia, ktori sa citia o to lepsie o co sa niekto v ich okoli citi horsie… mozno je to toto tvoj pripad. A potom su ludia, ktori su tak otravni a toxicki svojimi recami, ze ich okolie je z nich unavene, zatial co oni su spokojni, lebo zo seba dali vsetky sr@cky von 😀
@janababana no ono neviem, len som zvyknutá asi na svoj kľud
@janababana niekedy tiež potrebujem byť v spoločnosti a hlučná a všetko ale potom mám zase obdobie kedy potrebujem stráviť osamote niekoľko chvíľ aby som sa dobila
Raz som sa stretla s jedným mužom, išli sme po ulici, niečo kecal...a zrazu tak zvrieskol, že som až podskočila 🤣 a on, že prepáč, ale ja som taký hlučný...potom sa opakovali podobné situácie, smial sa na celú ulicu, až sa ľudia otáčali...v kaviarni bol hlučný, to aj na prízemie ho bolo počuť...Stretla som sa s ním 3x a dosť...nie, takých ľudí vo svojom živote nepotrebujem, nemám rada hlučnych ľudí...a mohol byť aj "dokonalý" ale toto mi na ľuďoch vadí...heeej a ešte skákanie do reči...🤦♀️
@earlgrey pokoj je to čo v našich životoch chýba, ja si cením keď sa niekto správa mierne, pokojne, uvážlivo
Ano. Môže sa to stávať. A poznam ženu čo zažila opak. Jej manžel jej energiu dodával.
Ja som tomu neverila, ale potom som to zažila. Vyslovene som bola unavená, bez radosti do života akoby :D a ja neviem preco.
Samozrejme, ze ze je to mozne. A velmi caste.
Ano je to pravda, a dokonca po pár vetách viem, či mi ten daný človek bude dávať energiu alebo brat (samozrejme je to obojstranné)
Existujú ľudia ktorých možno nazvať energetickými upírmi. Pokiaľ to cítiš už teraz vo vzťahu, nezmení sa to. S takými ľuďmi nemôžeš byť dlho, lebo Ťa doslova odsajú.
energetický upír,zažila som to,dovtedy som o tom nevedela.Bola som s dotyčnou v jednej miestnosti a bola som hotová,len spať a spať sa mi chcelo,nevedela som oči udržať otvorené.Bolo to na kurze a mal trvať 2 týždne....sťažovala som sa jednej kolegyni,a ona mi povedala,že to vidí a vie,kto mi to robí.Večer sme išli k jej mame a tá to zo mňa "odobrala" a zároveň mi urobila ochranný obal.
Potom som sa naučila si ten obal robiť sama.
Dávno sa mi nestalo,že by ma niekto totálne vysal z energie,zrejme som už dosť odolná,tí upíri to jednoducho vedia a hľadajú si inú obeť.
Inak na druhý deň tá upírka bola úplne hotová,že sa nevedela na mňa pripojiť......
@rozculena napíš mi ako si robíš obal, lebo aj ja si robím sama
Áno- sú to energetickí upíri , veční sťažovateľa, ktorý namiesto odchodu zo zóny komfortu budú radšej obťažovať iných ľudí -
Amo naozaj je to mozne.su ludia ktori o tom.nevedia a potom taki co to robia cielene..stalo sa.mi tonjediny raz v zivote na praxi v kupeloch.mila babka ukecana po.masazi ma vyplo ledva som sa dovliekla domov neschopna komunikovat jest ani sa osprchovat.len spat a spat.
neviem ci je to realne mozne, ale tiez su ludia ktorych obchadzam lebo su ... ako by moja kolegyna povedala... radioaktivny... proste fakt ma oberaju o energiu, hoci netusim ako to robia... ci ma ta osoba potom viac energie, to netusim