Je možné aby medzi expartnermi vzplanuli city, prišla znova tá prvotná iskra?
mozne je vselico, ale nikdy nevstupis do rovnakej rieky.
@brendaa iná žena, v jeho očiach lepšia
To potom zalezi na Tebe ako s a s tym vyrovnas... ci nebudes mat pocit, ze vzdy bude porovnavat... toto podla mna nie je bohvieaky zaklad... a ci budes schopna doverovat. Ja by som nebola... ak som mu raz nebola dost dobra....
Ak ťa raz opustil kôli inej žene a teraz ju už nemá, tak to urobi znovu .. a hovori sa , že do rovnakej rieky 2x nevstupiš ...
Sa ti vobec divím, že sa pýtaš na taku hlúposť.. ty máš nejakú sebauctu? Mas hodnotu? Opustil ťa koli inej žene.
Nie. Jemu uz iskrilo, ale nie s tebou. Co nema mlady pan kam pichnut, vykaslala sa na neho jeho iskra a ozval sa tebe? Taku nehrali. Nech si iskri kde chce, u mna by mal zavrete.
Tak za mňa nie, vadilo by mi to
Ak ti život pošle naspäť svojho ex, je to test. Či si ďalej taká sprostá.../žika/...👌
Záleží na okolnostiach. Za mňa to možné je.. ale záleží čo presne tam bolo. Nikdy nie je chyba len na jednej strane.
Ak v tom bola ina zena, tak nie.
Ak bola tá žena v jeho očiach lepšia tak nie
Autorka dala málo informácií... záleží aj na tom, či to u vás úplne vyhaslo a museli by ste tie city naštartovať alebo ste si uvedomili po čase, že sa stále ľúbite a ste ochotní pracovať na prípadnom vzťahu obaja.
Väčšina tu píše, že nie,nikdy znovu...ale... existuje aj druhá šanca, možné je všetko a ak ste mali problémy na základe ktorých si našiel inú, ktorú považoval v tom čase za lepšiu,ale nevyšlo im to,mohol si uvedomiť, že tie problémy ste mali riešiť a nemal utiecť s inou...
To je ale všetko len polemizovanie... každopádne prajem veľa šťastia v hľadaní správneho rozhodnutia 😊
Aký bol dôvod na rozchod?