Je môj manžel normálny?

jajka3
14. apr 2021

Ahojte idem sa tu trosku rozpisat a rada by som pocula vase nazory.S manzelom sme dpolu 15rokov z toho 7 rokov manzelia.Problemi zacali po narodeni nasho syna ktory bude mat uz 8 rockou .Som nestastna z manzeloveho spravania .Nezvladal to ze sme mali hypoteku na krku podotykam nie velku ale on bol hotovy z toho lebo jeho rodina pouzicky neuznavala tak on to tiez tak videl zrazu ja som ostala na materskej so synom v rodine len jeden prijem ale v pohode dme vsetko zvladali len on mal tie pocity ze nie.stale bol v praci len aby sa hypoteka cim skor splatila a to sme si ju brali na 30vrokov ale on to chcel mat cim skor z krku.mal take stavy ze uz nechcel somnou ani spavat nemal na to chut.jr este aj pedant na upratovanie vzdy bolo aj popri dietatku vsetko urobene vsetko som si stihala ale vzdy da nieco naslo a mna to strasne zamrzelo vzdy .vsetko muselo byt tak ako on chcel vela som sa prisposobovala a bola ticho.vela som si poplakala dokazal byt slovami strasne neprijemny.on neni ani odtialto ale Pristahoval sa sem ale stale neni stotozneny s tym kde zije. Ked mal maly 3 roky zacal chodit ku rodicom ktory zacali stavat dom Chodil tam cez vikendy a to je 100km od nas zobral sa a nic ho nezaujimalo pripadalo mi to ako utek zod rodiny ked neisiel tam bol v praci.zacali sme sa odcudzovat.cez dovolenku tam bol aj 10 dni bol tam spokojny.chodi tam doteraz aj ked uz nie tak intenzivnevela mi naublyzoval stale nadava na mojich rodicov aj pred synom skaredo pritom sa do nas vobec nestaraju nechodia ku nam ale su iny ako on nazormi a tak a on ich nemusi.syna od malicka stale napomina buzereju za vsetko aj za to ze sa vala po zemi bere ho ako dospeleho vobec nemaju dobry vztah .a syn mu to dava uz teraz dost pocitovat.ja som pre neho nic obycajna predavacka ktora v zivote nic nedokazala a len sa pri nom veze.som rada ked netravime cas spolu uz si nemame co povedat.nemameco povedat.

jajka3
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luckalukas_1
14. apr 2021

takyto zivot by som nechcela ale bojim sa ze to bude aj moj pripad ...ked manzel uprednostnuje svojich rodicov pred svojou zenou, nedopadne to dobre.. a tiez mame dieta na ceste, no co ti poviem, ked sa to dostane do takeho stadia ako u teba, rozvediem sa

suzitok
14. apr 2021

A co ťa pri ňom drží? Len ten syn?

jajka3
autor
14. apr 2021

@luckalukas_1 nieje to lahke tolko sanci som tomu dala ale vzdy v sebe to len potlaca a potom sa to vrati tam kde to bolo nema rad ani moju rodinu ani moju sestru s rodinkou nepaci sa mu ked sa stretavama aj rodicia vzdy pomahaju ked treba nikdy nepovedia nie on si to nevazi bere to ako automatika som pri nom uplne ina ako obycajne.syn je stale nehnevany smtny ma aj on chudacik zmatok v hlave .

jajka3
autor
14. apr 2021

@suzitok ano hlavne on raz je tatinko raz ho neznasa bojim sa co by to snim urobilo

jajka3
autor
14. apr 2021

On stale len upratuje stsle nico riesi vobec sa nezasmejeme ziadna pozitivna nalada on je strasne negativny uz to radsej nepocuvam ani

janulienka_janka
14. apr 2021

Ahoj moja, v prvom rade ak máš ísť kde a máš na to prostriedky.. Odid.. Bud si uvedomí co stratil a bude vás chcieť späť a zmení sa alebo si len polepšíš tým ze odídeš.. Toto nie je rodinný život. Mňa partner podržal vždy, keď som prišla o prácu, keď som bola chorá, pomôže navariť upratať všetko.. Nikdy ma nebral ako nejakú podradnu aj keď som robila len predavačku v obchode.. Vždy ma práveže ubezpexoval že všetko bude ok a pomáhal mi aby som aj ja sa stala úspešnou.. O tom je vzťah.. Podržať jeden druhého.. Velmi mi je ľúto ze sa takéto veci ako píšeš dejú vo vzťahu a strašne moc ti držím palce aby si to zvládla a bola aj so synom šťastná.. ❤️

jajka3
autor
14. apr 2021

@janulienka_janka dakujem moc je to tazke vsetko mozno si neverim lebo vzdy mi to daval pocitovat .srale ma poucoval a pri tom v beznych veciach ako keby som ja niaka hlupa .a vycitky ze si nic nevazime keby sa on nesnazil tak nemame to co mame a stale nieco

elenajezova
14. apr 2021

Mala som pocit, ako keby som čítala o sebe a mojom manželovi.... 😗🙄

jajka3
autor
14. apr 2021

@elenajezova a to je len minimum co som napisala

martina1201
14. apr 2021

@jajka3 a svokrovci stávajú dom z nasporených peňazí? To musia byť potom finančné dosť dobre na tom.
Vy bývate v byte či v dome keď má potrebu utekať od vás?
On má vysokú školu keď ty si pre neho obyčajná predavačka?
Nedivím sa že uteká keď ma pocit že medzi vami sú rozdielne názory a podobne. Rozprávate sa o Tom čo mu vadí? A ako to zlepšiť?
Ak máš záujem zachraňovať a aj on, tak odporúčam poradňu manželskú. Ak nie, tak ísť od seba. To už nezachranite ak obaja nechcete. Aj tebe sa uľaví a aj malému bude lepšie.
A ak je aj hypotéka splatená tak o to lepšie. Ak nie je splatená ešte veľa ostáva?

suzitok
14. apr 2021

@jajka3 ci predavačka, riaditeľka, upratovačka....je to sum a fuk, kazdy človek ma svoju hodnotu a kazdy clovek svoju jedinečnosť, kazdy si zaslúži, aby si ho ten druhý vazil a rešpektoval...nezotrvala by som v takom vztahu, presla som si dost podobným a lutujem len jedno, ze som neodisla skor...

petra7825
14. apr 2021

@jajka3 popravde by som odisla. Ked toto citam. V prvom rade sa postav na vlastne nohy. A odid. Nikdy by som mojich rodicov nezapredala. Tiez nie su dokonaly ale moj manzel ma k nim respekt a uctu. To iste plati aj u mna k jeho rodicom. Nemas u neho ziadny respekt a uctu. Tvoj syn bude iba trpiet. Bude vidiet zly priklad a rovnako sa bude chovat k svojej zene raz.

juliet86
14. apr 2021

co tak manzelska poradna?

halienka
14. apr 2021

další nevyzretý chlap, ktorý sa psychicky zrúti, ked sa má postarať o rodinu. Ja neviem čo sa s takýmto vrece roztrhlo alebo čo? A jasné, za všetko môže žena, kto iný, všakže, on určite nie, on je dokonalý, no iste. Ak chlap nezvláda rodinu a začne utekať k rodičom či milenke, tak čo s takým chudákom, ked aj tak je všetko na tebe? Ak už chce byť len v roli sponzora, že bude platiť ale nič iné tebe ako žene a vášmu dieťaťu nevie dať ( pozornosť, lásku, oporu atd.) tak nech balí kufre, na taký život ti stačí ak ti bude platiť alimenty a aspoň sa nebudeš musieť s ním užierať.

nttnnt
14. apr 2021

ved si to zhrnula v poslednej vete si rada ked spolu netravite cas a nemate si co povedat...tak naco ti je, len ti roky utekaju...v zivote mozes byt este ovela stastnejsia

tinda5261
14. apr 2021

A naco ti je taky chlap? Ja uz by som davno utekala. Drzim palce

pribinak
14. apr 2021

Čo konkrétne tá pri nom drzi? Skús napísať aspoň pár dôvodov

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martyzpp
14. apr 2021

@jajka3 mam pocit, ze po rozvode by sa ulavilo vsetkym trom...

janickacrazy
14. apr 2021

@jajka3 určite si ešte mladá, to chces celý život prežiť takto? Bez lásky, bez pochopenia, bez úcty? Na syna sa nevyhovaraj, sama vidíš že otec ho len napomina, to mu chýbať nebude. Bude vám obom lepšie, keď sa rozvedies. Len nájsť odvahu. Ste spolu dlho, ale uvidíš, že raz ti syn poďakuje, že si odišla. Vieš prečo nemá rád tvojich rodičov? Lebo ti pomáhajú, majú ťa radi, dávajú ti to, čo by ti mal dávať on. Smutné.

kittykat22
14. apr 2021

@jajka3 odkial je tvoj manzel?

althejka
14. apr 2021

deti su uzasne prisposobive,ak maju po boku silneho rodica a tak aj odchod ci rozvod vedia spracovat lepsie nez dospely. preto vyhovorka,ze kvoli detom uz by sa mala obcas menit na "prave kvoli mne a detom" zmenime zivot.

annamalaga
14. apr 2021

Akú veľkú vôbec máte hypotéku , keď sa tak boji ? Jeho rodičia stavaju dom ? Ako svojpomocné ?? Pomáha im cela rodina ?

majulino
14. apr 2021

@martina1201 moj manzel ma 2 vysoke skoly, ziadnu z tych lahkodostupnych a ja mam iba maturitu, robim bud predavačku alebo v krčme ale NIKDY mi nedal pocitit ze som nieco menej ako on a navyse stale sa mame o com bavit

lilitela
14. apr 2021

@jajka3 S 8-rocnym dietatom by som sa za tvojich okolnosti uz rozviedla.

jajka3
autor
14. apr 2021

@annamalaga svojpomocne a nevadilo mi ze im ide pomoc ked boli velke roboty kde bolo treba viac ludi ale aby tam chodil 4 roky

flimelka
14. apr 2021

malemu by podla na ten odchod len prospel. sama vidis ze to nikam nevedie a navyse to malemu ublizuje. ani si len nechcem predstavit, co musi prezivat z toho misungu

78787878
14. apr 2021

@jajka3 Je nacase zdvihnut kotvy. Moznosti o napravu si vycerpala, nemas si co vycitat. Syn bude spokojnejsi, ked sa uvolni to negativne napatie, v ktorom zije. Mozno sa zlepsi aj vztah ich dvoch.