Je mi zle z priatela. Mame diéta je naviazany nanho a ten si len vypisuje s inymi, zoznamuje sa vo vlaku kde pracuje nasla som mu spravy s jednou cestujucou ktora sa snazila zachranit svoj vztah ako ju utesuje tak ju utesuje a mne ublizuje. Mal ulozene jej cislo v galerii na papierik mu napisala cislo on k tomu dokresil srdiecko. Pisala mu ze je chora on ze sa rad obetuje a ze ju vylieci a ze najlepsie sa je vyliecit pod cudzim telom. Ja som chora tiez mne vcera v posteli povedal to iste. V hladaciku same zeny. Ona mu potom pisala ze nech jej nepise a on jej vypisoval aj tak. Kurevnik jeden
Nemusíš s ním byť, dieťa ta nezaväzuje, aby si mala do konca života tohto chlapa na krku.
A urcite taky nikde predtym nebol, to az teraz, ked mate dieta.
preco si aj nadalej s takymto clovekom? rozumiem, ze mate spolu dieta, tak asi chces nejak zachranit situaciu, aby ste fungovali ako rodina. ale ked to nejde a on ma zjavne priority a zaujmy uplne niekde inde, tak to nejde.
@hvolkovamirka Presne tak chcela som zachranit rodinu ale neda sa to. Maly ma vidi stale len plakat lebo ten mi ublizuje.
Kolko tyzdnov ste randili, kym sa "podarilo"?
Prosím ťa o akej rodine hovoríš. To dieťa bude mať otca aj keď s ním nebudeš spať v posteli. Keď sa vykašle aj na dieťa je to jeho voľba.
Sprav z neho ex.
A vysvetlis mi prosim, preco ho definujes ako "priatela" a nie ako "ex"?