Je mi z neho už zle

21. feb 2024

Je mi zle z priatela. Mame diéta je naviazany nanho a ten si len vypisuje s inymi, zoznamuje sa vo vlaku kde pracuje nasla som mu spravy s jednou cestujucou ktora sa snazila zachranit svoj vztah ako ju utesuje tak ju utesuje a mne ublizuje. Mal ulozene jej cislo v galerii na papierik mu napisala cislo on k tomu dokresil srdiecko. Pisala mu ze je chora on ze sa rad obetuje a ze ju vylieci a ze najlepsie sa je vyliecit pod cudzim telom. Ja som chora tiez mne vcera v posteli povedal to iste. V hladaciku same zeny. Ona mu potom pisala ze nech jej nepise a on jej vypisoval aj tak. Kurevnik jeden

anjelicek26
21. feb 2024

A vysvetlis mi prosim, preco ho definujes ako "priatela" a nie ako "ex"?

alex49
21. feb 2024

Nemusíš s ním byť, dieťa ta nezaväzuje, aby si mala do konca života tohto chlapa na krku.

dskjhfdlkdjhl
21. feb 2024

A urcite taky nikde predtym nebol, to az teraz, ked mate dieta.

hvolkovamirka
21. feb 2024

preco si aj nadalej s takymto clovekom? rozumiem, ze mate spolu dieta, tak asi chces nejak zachranit situaciu, aby ste fungovali ako rodina. ale ked to nejde a on ma zjavne priority a zaujmy uplne niekde inde, tak to nejde.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
21. feb 2024

@hvolkovamirka Presne tak chcela som zachranit rodinu ale neda sa to. Maly ma vidi stale len plakat lebo ten mi ublizuje.

stanulienkat
21. feb 2024

Kolko tyzdnov ste randili, kym sa "podarilo"?

januska12323
21. feb 2024

Prosím ťa o akej rodine hovoríš. To dieťa bude mať otca aj keď s ním nebudeš spať v posteli. Keď sa vykašle aj na dieťa je to jeho voľba.

domkakvet
21. feb 2024

Sprav z neho ex.