Je lepšie zbytočne neriešiť, alebo radšej preverovať?

27. jan 2024

Mna sa toto netýka. len polemizujem na margo tých diskusii, ked zena isla muzovi do mobilu.

Máte super vzťah, takmer dokonalý. No aj tak divný pocit, že vám muž niečo tají, možno s niekým píše. Zahnali by ste ten pocit a kašlali na to, alebo mu skusili pozriet do mobilu? Ak to nespravite, budete si nadalej spokojne zit. Ak to spravite, mozno nieco najdete a bude po idilke. Ale mozno naozaj nic nenajdete a budete si dalej spokojne zit. Je lepsie neriest, alebo preverovat? Zit v sladkej nevedomosti, alebo radsej vediet aj drobnosti?

sense
27. jan 2024

Musíš si položiť otázku čo v prípade ak nájdeš niečo čo nechces

anos18
27. jan 2024

Ja by som nechcela žiť v sladkej nevedomosti. Vždy mám oči otvorené, aj keď sa práve nič nedeje. A takisto, ak by som mala podozrenie, kľudne by som pozrela partnerovi do mobilu. Je to síce súkromie človeka, ale ak by sa on nehanbil ma podvádzať alebo vypisovať si, ja by som sa určite nehanbila pozrieť a zistiť, co sa deje. Za nos sa vodiť nenechám.

autor
27. jan 2024

@anos18 a to by si nemala zo seba zly pocit, ze mu nedoverujes?

thoughtfulweirdo
27. jan 2024

A určite si budem spokojne žiť, ak nič nenájdem? Nebude ma ďalej žrať podozrievanie, či to písanie proste len nie je geniálne skryté? 😉 veď tým, že nič nenájdem, nezmizne ten problém, ktorý ma k hľadaniu doviedol.

anos18
27. jan 2024

Preverovala by som, iba keby som mala podozrenie. A ja keď mám podozrenie, žiaľ, vtedy sa už niečo deje, funguje mi 6.zmysel, takže prečo by som mala mať zlý pocit zo seba? On by mal mať zlý pocit

dharmasanata
27. jan 2024

Dôvera=láska... Viac k tomu netreba dodať..

kiki68
27. jan 2024

Mozem mu pozerat do mobilu a kade tade, in mne tiez. Ani jeden nestrazime mobil. Proste keby chcem tak vidim a on tiez. Hlavne mame doma tak nastaveny system, ze by asi rychlo bolo vymalovane. Ale kto chce, tak si cestu najde. To je zase fakt

cafelatte
27. jan 2024

Ak mam super vzťah ako píšeš, neriešim.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anos18
27. jan 2024

@sheila121 isto by sa priznal 😁

autor
27. jan 2024

@anos18 kto, a jedno či muž alebo žena, by nezatĺkal a rovno priznal neveru?

autor
27. jan 2024

Myslíte, že ak by muž alebo žena robil/a niečo, o čom vie že sa to partnerovi nepáči, a partner sa na to opýta, tak sa prizná? Alebo povie niečo v zmysle "ale prosím ťa, čo ťa to napadá". A nemyslím teraz podvádzanie

eeffka
27. jan 2024

Za mna radsej vediet ako na tom som, ako byt za sprostu.

januska12323
27. jan 2024

Ak už ideš do mobilu musíš rátať s tým, že niečo nájdeš a ako s tou informáciou naložíš.

anos18
27. jan 2024

Nerozumiem otázke

autor
27. jan 2024

@anos18 no, že žena má podozrenie, že ju muž podvádza, niečo jej nesedí. Opýta sa muža. A je vačšia pravdepodobnosťť, že vyloží karty na stôl, alebo bude presviedčať ženu, že sa mýli? či sú taký neverníci, čo sa hneď priznali bez okolkovania....

mabenn
27. jan 2024

divny pocit, ze niekto nieco taji moze byt vlastny prelud alebo spravna intuicia...tak ci tak, ak to je prelud, v realite sa to ukaze, ak to je pravda, v realite sa to ukaze...dvaja ludia, ak spolu chcu byt, budu spolu, ak jeden nechce, chvilu spolu nejak budu, ale casom si pojdu svojou cestou...hladat nieco v mobile mi pride ako narusovanie sukromia cloveka, podobne ako listove tajomstvo a znizenie sa na uroven kontrolujuceho cloveka

autor
27. jan 2024

Alebo napríklad, dohodnú sa, že si obaja vymažú soc. siete, lebo je to žrút času. Ale jeden z nich ich nevymaže a chodí tam potajme. A keď sa ho na to druhý opýta, zakaždým povie, veď som ti povedal/a, že som to zmazal/a.

anos18
27. jan 2024

Možno sú aj takí, čo sa priznajú. Neviem. Ja som človek, čo zhromažďuje dôkazy, a keď ich má, tak ich vyložím a príde búrka. Dovtedy sa tvarim nenápadne. Mám silné nervy

autor
27. jan 2024

@mabenn ako človek rozozná prelud od intuície. Čo ak z času na čas náhodou natrafí na nejaké nezrovnalosti? Aj keď ich partner poprie. A keď by sa pozrel do mobilu, tam by našiel odpoveď, ako to naozaj je?

autor
27. jan 2024

@anos18 A to by si sa vedela pri zhromžďovaní dôkazov tvarit, ze sa nic nedeje?

dharmasanata
27. jan 2024

Určite sa ľudia len tak nepriznajú, ja som sa pýtala opakovane, mala som silný pocit že niečo robí nekalé. Ešte zo mňa robil sprostú 😀 ale vieš to žena cíti, vidí že si stráži mobil, otáča ho, berie ho všade so sebou. Ja som mu povedala, že keď nemá čo skrývať nech mi dá do neho nahliadnuť, vtedy vybuchol, nakričal na mňa, nepekné mi vynadal. To mi stačilo, ono keby mi ho dal do rúk tak by som sa ani tam nepozerala. Inak tento krásavec chodil na sexzoznamky,, aj tak som to vypátrala 😂

anos18
27. jan 2024

Áno, viem sa tak tváriť. Neprezradím sa

autor
27. jan 2024

@dharmasanata ako si to vypatrala, ak si mu nebola v mobile?

domkakvet
27. jan 2024

Ked je taka intuicia vacsinou sa potvrdi, ked ze by som to chcela vediet, tak by som sa pozrela.

autor
27. jan 2024

@anos18 takze, keby si mala podozrenie, ze ta podvadza, nerobilo by ti problem nadalej s nim udrziavat imtimnosti...?

anos18
27. jan 2024

Nuž, dobrá otázka. Asi by som to obmedzila na minimum. A keď budem mať všetky dôkazy, ktoré môžem nájsť, tak by som ho konfrontovala

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mabenn
27. jan 2024

ja sa cudujem, o com to je...akonahle potrebujem riesit partnera v zmysle "vlastnictva", tak ten vztah je onicom a je jedno, z akej strany...cloveka nemozeme vlastnit, nemozeme vyzadovat "poslusnost", vernost, neviem co...pride mi to ponizujuce...hladat dokazy...a ked sa aj zalubi do niekoho ineho? a ked to taji? budem mat hnev? za mna vztah je kazdodenny vyber o tom, ze sme spolu alebo nie sme spolu

autor
27. jan 2024

@sheila121 ved toto