Je lepsie z pohladu ludi slobodna s dietatom alebo rozvedena s dietatom?
dnes je "slobodná s dieťaťom/deťmi" úplný štandard...
Z pohľadu mňa,ženy po 50. Nerieš, čo si myslia iní, rob,ako uznáš za vhodné. Každý nech sa stará o seba.
@babulkomale beznych. Keď nejaká zena povie že je slobodna ale ma dieta prip. Že je rozvedena s dietatom čo ti prvé napadne. Tak to myslim.
Ich pohľad ti umožní cítiť sa lepšie?
Mne napadne v oboch prípadoch že je to smutné a musí to byť pre tú ženu hrozne náročné. Vôbec neriešim či je alebo nie je rozvedená.
V dnešnej dobe je to úplne jedno. Ja osobne to beriem len ako fakt.
A to este len planujes alebo v niektorej tejto kategorii uz si?
Z mojho pohladu je najlepsie mat rodinu, byt vydata a mat deti.
Nie s hocijakym "priatelom" po dvoch mesiacoch vztahu otehotniet a este dat dietatu aj priezvisko cloveka, co nema ani tolko chochmesu, aby si nasadil kondom.
Ale v realite to, ze nejaka kolegyna ma deti a ci je vydatá ci slobodna, neriesim.
Musela by som sa veľmi nudit aby som rozoberala život nejakej ženy a hodnotila ju
Ty sa zariad pidla seba a nie podľa názoru cudzích ľudí.
Tak sa jej spytam ako si žijú či netreba s niečím pomôcť prispieť ....teda ak je to bližšia kamoška
@babulkomale ja som vydatá ale v rozvodom konaní a spätne keď si prehrávam svoj zivot lutujem že som sa vydala. Som nestastna zo “statusu” rozvedena ale nič s tým už neurobim.😪
Za mna...asi slobodna s dietatom. :D Ozaj som si nedavno uvedomila, ze ta mamka je sama s dietatom! Otec vobec nefiguruje. Pred tym som na to nepomyslela...
Ked je rozvedena..poznam takych viac,tak je to namahave,niekedy sa nonstop riesi len ex a nerovnaka vychova.. a myslim,ze aj pre dieta je to namahavejsie znasat tie konflikty.
Je úplne jedno aký máš status, a už úplne jedno je kto si čo myslí...to pochopíš časom...ži tak aby bolo teba a tvojim deťom čo najlepšie a neopakuj rovnaké chyby v ďalšom vzťahu.
Aha tak z tohto pohladu ked sa vzijem do konzervativneho zmyslania, tak urcite rozvedena je lepsie. Pretoze to znamena, ze si urobila aspon pokus o "usporiadany zivot", ale bohuzial nevyslo.
Stava sa a castejsie ako by sme si priali.
Drz sa.
To je už jedno, ako to budú hodnotiť ľudia, hlavné je dobre si to zariadiť a keď pomáhajú rodičia, tak sa to dá dobre zvládnuť, už som videla aj rozvedeného otca s dieťaťom a pomáhali mu rodičia, takže on mohol riadne chodiť do práce a oni mali to dieťa obľúbené, vozili ho aj do školy, škôlky.
To čo je za, prepáč, blbú otázku? Je to každého osobná vec. Lepšie slobodná či rozvedená s dieťaťom, ako žijúca v nefunkčnom manželstve.....Táto doba je dávno za nami. A môže ti to byť srdečne jedno...nenaješ sa z toho, ani ti to účty nazaplatí
Je to úplne jedno.
ja som slobodna mamina a nikdy sa ma nik nespytal ci som vydata a ci slobodna.. ak padla otazka co muz jednina odpoved nieje ... a nik sa v nicom nerypal ... a co si mozno mysleli mi je u pr.ele -oni moje ucty neplatia a ani neziju moj zivot
Dnes to podla mna nie je velky rozdiel, lebo aj slobodna s dietatom moze mat za sebou roky fungujuci vztah, ale kedze sa nevzali, tak logicky nie je rozvedena. Kdezto rozvedena moze byt zena aj po vztahu, do ktoreho ju donutili ist este ako mladucku a nemala az tak na vyber a ten vztah mohol po kratkom case skoncit.
Bezne ludom nebudes musiet oznamovat ze si rozvedena a tam kde budes musiet, tam ich to zaujimat az tak nebude. Dnes uz aj chlapi flirtuju so zenami, aj ked maju pri sebe deti, lebo je velmi vela mamiciek bez vztahu. A je jedno ci slobodnych ci rozvedenych.
Ako píšeš. Nič s tým už neurobíš. Teraz sa snaž vytvoriť čo najlepší život deťom a aj sebe. Zbytočne sa zaoberať minulosťou a ešte zbytocnejšie názormi cudzích ľudí.
Odpoviem na tvoju povodnu otazku: za mna znie lepsie rozvedena s dietatom. Vyvolava to vo mne dojem, ze bola rodina, zial, uz nie je. Nevyslo to. Slobodna s dietatom mi vyvolava dojem, ze sa nechala nabuchat, bud ani nevie kym, alebo to bol totalny kreten, ktory nema zaujem. A ona trubka, ze sa nechala takto nabuchat.
Takze rozvedena mi pripada usporiadanejsia. Mam k nej akosi automaticky vacsiu uctu nez k slobodnej.
Samozrejme, viem, ze to tak v realite vobec nemusi byt, ale pytala si sa, co to vo mne vybolava. Vobec podla toho zeny nehodnotim. Ale prirovnala by som to k prvemu dojmu. Skratka prvemu dojmu sa nevyhneme. A ja sa rovnako nevyhnem takymto myslienkam pri zoznameni sa so slobodnou a rozvedenou matkou. V kazdom pripade, ani jednej nie je co zavidiet
Vobec neriesim, ci je zena slobodna s dietatom alebo rozvedena s dietatom. Nie je to ziadne kriterium, podla ktoreho by som niekoho potrebovala hodnotit. Vykasli sa na to, co si kto mysli.
Prečo riešiš pohľady ľudí? To Ti tak záleží čo si myslia ľudia, ktorí Ťa vôbec nepoznajú??! To sa mi snáď sníva 🤦♀️
ja som rozvedena so styrmi detmi.
slobodna so styrmi detmi znamena automaticky otazku: a to mas vsetky s jednym?
to je asi jediny rozdiel, ktory vnimam ja osobne so statusom rozvedena/slobodna s detmi.
ale inak si myslim, ze to je uplne zbytocne riesit.
Dnes je rozvedený každý druhý pár. Že si vôbec niečo také pripúšťaš.
Je uplne v pohode byt rozvedena, nikto to neriesi, ak aj, tak len za mojim chrbtom - o tom neviem a aj mi to je jedno.Vobec sa kvoli tomu netrap. Mna to trapilo kvoli detom - myslela som, ze lem my sa rozvadzame a potom som zistila, ze v nasom okolije takych rodin s detmi vela..Dost na to, aby na nich ktosi ukazoval prstom..tak aspon v niecom ma ta vysoka rozvodovost vyhody, ludia si zvykli 🙂
Slobodná, či rozvedená, je dnes pomaly každá druhá. Nikto to nerieši. Nežijeme pred 100 rokmi, aby takúto ženu spoločnosť odsúdila, či vyčlenila na okraj. Je to úplne bežné. 100x radšej rozvedená a šťastná, než trpieť v zlom manželstve, lebo "čo si pomyslia ľudia".
??? akych ludi? Hodnotiacej komisie?