Ahojte dievčatá, poznáte mužov, ktorí sú hetero, žijú údajne sami (v podnájme) a zároveň majú bývanie, akoby tam vládla ženská ruka? Čisto, záclony, závesy, prehoz na posteľ, deka na gauči, ružový vankúšik s kvetmi, ružová šálka s jednorožcom, ružová sviečka na stolíku, kvety vo váze na jedálenskom stole a všade plno zelených rastlín. Údajne si žehlí všetko do práce ešte aj boxerky. Som z toho dosť zmätená, lebo možno len tlačí kaleráby a v skutočnosti žije vo vzťahu. Ale večer zvykne tráviť pri telke a odpisuje pravidelne a rýchlo, tak jedine žeby bola často odcestovaná 🤔 čo si myslíte vy?
na jednej strane je fajn/ziadane, ked ma chlap poriadok v domacnosti, ale toto mi uz zavana bud naozaj inou orientaciou, alebo utajovanou partnerkou :D ktory chlap ma doma vankusiky s kvetmi a salky s jednorozcom?! :D
@sunshine007 kto má pre boha doma ružovú šálku s 🦄
@sunshine007 keby prídem do takejto domácnosti čisto chlapskej by som ho tipovala na sto percent gay . Ale v tomto prípade asi tá žena tam bude
@sunshine007 no tak môj muž je poriadkumilovny, ale zase ružové vankúše sú trochu podozrivé. Jedine, žeby to boli pozostatky z minulého vzťahu, že mu to tam bývalá nechala. Každopádne buď ostražitá! 😅
@sunshine007 klame....aj keby bol zženštily (za predpokladu ze je hetero) nemal by doma ružový vankúšik a ružovú sviečku !🤦♀️
@sunshine007 poznam chlapa, kt zije sam a ma 100% poriadok, zehli si, vari, perie, vsetko. Ale teda nema ruzove jednorozcove salky, kvetinkove vankusiky a taketo veci ako keby s nim byvala zena 🤷🏼♀️ akoze z recesie mu mohol niekto kupit taku salku, ale ked je tam viac veci, kt sa ti nepozdavaju, tak by som spozornela. Mozno mu tam tie blbosti ostali po byvalej.
Mne je dost vtipne ak si zeny myslite, ze ruzova farba=gay 😂 akoze mam viacero gay kamosov, ale u nich doma nie su zidne ruzove veci :D je to skor vec vkusu a nie orientacie 🙈
@sunshine007 poznam vela muzov ktori maju radi poriadok a dokonca maju rozdelenu domacnost, ze muz vari + upratuje a manzelka riesi deti. Ale ta salka a ruzova sviecka ... tak to je bud zostatkovy tovar po ex alebo veci maju sentimentalnu hodnotu ktorej sa nechce zbavit. Pripadne tam chodi sem tam slecna a nechava tam svoje veci ako oznacenie teritoria - a ako vidis, ma to uspech 😀😅 Keby mal doma manzelku a zobral ta domov, ked tam nie je a hral divadlo, tak to by bol dobry creep
Je rozdiel, keď ma chlap poriadok a keď je to toto, čo opisuješ 🤣 moj priateľ keď bol sám mal tiež vždy poriadok, sem tam nejaká dekorácia, obrazy atd., no a potom som prišla ja a začali kvety vo váze, sviečky koberceky, povliecky kvietkovane.. čiže tvoje obavy sú oprávnene myslím 🙈
@minenkak tiez si myslim, ze je to len dalsia blba vymyslena tema alebo dotycni randi s barbie, pripadne jeho byvala bola dieta do 10r. Moja 4,5r ma salku jednorozcovu a kvetinkovy vankusik :D
Aj ja som mala podobneho spoluziaka na vyske, tvrdil ze neni na chlapov, ziadnu zenu som vsak po jeho boku nikdy nevidela. Je pravda ze bol mamickyn extra ...maznacik. tak mozno aj tvoj ma len milu mamicku ktora chodi upratovat, a jeho byt zdomacnela 🤣 . No pravdu povediac ja keby som v nasej domacnosti dekorovala do ruzova, manzel by hundral a protestoval 🤣 ze aj on tu byva.
"a všade plno zelených rastlín" 🙂 No to nechapem. Moj je jeden kaktus ktory mam asi 25 rokov a mam ho len preto ze mu nevadi aj ked ho 2 mesiace nepolejem :D Inak na 25 nevyzera, je normalne maly.
Možno k nemu chodí malá dcéra, preto tie ružové vankúšiky a šálky.
nemoze byt za tym jeho mama?
Ak by si vedela ako to u neho vyzerá to znamená, že si tam aj bola. Nepíšeš nič o tom čo má v šatníku, to by si hneď vedela či tam býva aj žena, plus kozmetika v kúpeľni.
Môj manžel je taký puntickar. Odmala ho tak cepovala mama. Ale teda ružové šálky nemáme našťastie 😀
Este ho mohla takto mama cepovat do umoru, ze to dodrziava.
A tych par veci moze mat od nej. Niektore mamy sa nevedia odtrhut a snazia sa riadit synom zivot aj po odchode z domu. V dobrom. Lebo maju pocit, ze stale potrebuju ich zasah, kupit na vyzdobu tu "spravne peknu" vec, lebo podla nej je to chutne a pekne, atd.
No a jemu je to jedno, tak to tak ma vystavene. Ked jej to urobi radost.
Nemám problém, vyrobím si.. Aj preto sú celkovo vzťahy tam kde sú.
@sunshine007 a nie je tá ružová pozostatok po bývalej?
Tiež ma napadla tá kozmetika v kúpeľni,alebo niekde "odložená" bokom. Ak by som našla ďalšiu zubnú kefku,vedľa jeho kefky,asi vtedy by som sa začala pýtať. Ale mozno by povedal,že jedna je tvrdá a druhá jemná, ktoré používa 😄. Mám rada ružovú farbu,ale ružové vankúšiky veru nemám 😁
pre mna su zrovna kefky nevypovedne, ja sama mam 2 😀 asi by som sa skusila mu tam nanominovat bez ohlasenia, kludne ked budete na rande kusok od jeho bytu - dones mu ako prekvapko cosi, co musi ist hned od chladnicky
@sunshine007 mne napada iba tolko- nemam problem, tak si ho vyrobim😁
Ružovú šálku s jednorozcon nemá ani moja dcéra . Takže tam by mi blikali kontrolka ale teda poznám viac poriadku milovaných chlapov, niektorí si robia poriadok sami, inibsinplatia upratovačku službu a ďalší upracublen keď vedia že príde navsteva
Môže to byť aj nejaká recesia,alebo také niečo. Možno má rád Marvel a stotožňuje sa s komixovou postavou Deadpoola,ten tiež "ujíždel" na dúhových 🦄 😁.
Vďaka za všetky odpovede, baby. Samozrejme, že som tam nebola, detaily, ktoré spomínam, sú z fotiek / videí, ktoré občas pošle. Keby som tam bola, tak okamžite všetko viem na základe spomenutého (oblečenie, zubná kefka, papuče, atď). Update: sviečka je nakoniec červená (yankee jablko škorica) a vankúše vraj boli súčasťou prenájmu, takže to neriešil. Teoreticky aj tá šálka tam už mohla byť. A rastliny a kvety má údajne rád, lebo čistia vzduch a oživujú priestor. 🤷♀️
@sunshine007 tie kvety by som fakt neriesila, sama mam kamarata co ma cely byt zahadzany kvetmi a gay nie je ani omylom 🙈
@sunshine007 tak šálka a podobné mohli byť jeho bývalej, nechala to tam a on to nevyhodil
Ja poznam chlapa, ktory ma doma neskutocny poriadok. Tiez si sam perie, zehli a teda je to pedant na svoje oblecenie a cistotu. Byva v podnajme.
Tie ruzove veci co spominas - nie je to sucastou vybavenia prenajateho bytu? Ludia vacsie somariny odpracu do prenajmu, co doma nepotrebuju, nemaju komplet sady. A ruzova sviecka - ja neviem, pokial ide o vonnu sviecku a paci sa mu ta vona, preco by ju nemal kupit - len preto, ze je ruzova?
Kazdopadne - ak s tym clovekom nic nemas, tak sa nestaraj do neho, do toho ako zije, ci je alebo nie je gay.
Ak to ma byt partner, to uvidis, ked s nim budes-
No ja neviem, tiež by som asi spozornela pri takom chlapovi. 😀 Buď má fakt niekoho alebo nie je úplne hetero, takto to nemá podľa mňa žiadny chlap, čo je na ženy doma zariadené. 😀 Je to čudné.