Je koniec nášmu vzťahu po 3 rokoch

31. júl 2021

Ahojte,je koniec po 3 rokoch a ja som z toho hotová aj keby som nemala...prečo je koniec hmm urobil dieťa bývalej manželke😭chápete boli rozvedený majú jedno dieťa takže boli v kontakte vraj tam raz prespal vtedy opitý spolu spali a ona otehotnela .. hovado

ofzuza
31. júl 2021

A vy spolu mate deti?

fleur1111
31. júl 2021

Veľmi veľká náhoda na jedno prespatie. A prečo tam vôbec spal ?

bazarocka30
31. júl 2021

ty bud rada a jemu vela stastia smejdovi, horsie sa mu stat nemohlo

poopsie
31. júl 2021

A ty si si sním začala keď bol ženatý?

sense
31. júl 2021

No zrejme to také uzavreté nemali,... Napriek rozvodu à zrejme to nebolo jediný krát aspoň teda dúfam ze tomu neveríš

saraxyz
31. júl 2021

@sense to si aj ja myslím

pokynka
31. júl 2021

Určite je to ťažké,ale pamätajte všetko sa pre niečo deje. Viem ľahko sa mi to hovorí, ale verte že tiež mam prežite môj ex ma opustil keď sme mali 4 ročného syna kvôli druhej. Teraz som vydatá za najúžasnejšieho muža na svete. Jednoducho všetko má svoj dôvod. Držte sa

riamia91
31. júl 2021

Keď dokázal opustiť manželku, prečo by nemohol aj Vás?

dzulli1980
31. júl 2021

No to už je aká "náhoda" ... a tieto chlapské kecy, že bol opitý a stalo sa to len raz ... no na parádu ... hej, hej určiteee.

autor
31. júl 2021

@ofzuza našťastie nie

autor
31. júl 2021

@poopsie nie

autor
31. júl 2021

@riamia91 ona jeho

riamia91
31. júl 2021

Tak to len potvrdzuje, že je idiot.

fleur1111
31. júl 2021

Nezostáva ti nič iné ako sa cez to preniesť už len kvôli tomu, že ti tak prihluplo klame a robí z teba idiota. Ako tu už niekto písal, všetko sa pre niečo deje, nemôžeš predsa oplakávat niekoho, kto ta má za slabomyselnu.

lija22
31. júl 2021

myslim, ze jeho ex ma vacsi problem ako ty

jajka71
31. júl 2021

Tak ukazuje sa viacero možných scenárov.... Bud sa spolu stretávali častejšie a intenzívnejšie nielen kvôli dieťaťu..... Alebo ona chcela ho späť a vedela ako to dosiahnuť aby sa "musel" vrátiť..... Alebo si bola dievča pre všetko, ktoré zaplní prázdnotu po rozchode a poskytne servis po každej stránke.....je tu ešte možnosť, že prišli nato, že k sebe predslen patria a potrebovali pre teba padny dôvod a chcel to s tebou ukončiť a tehotenstvo to urýchli.....nehovoriac o možnosti, že on nieje otec toho dieťaťa čo ona čaká, ale vie ako ho presvedčiť o tom, že to tak je a ešte je tu možnosť, že vlastne sa nikdy nerozisli, len spolu pre niečo nedokázali žiť.....
To ako ti bolo je a bude je na vás ale pravdepodobnosť, žeby boli opiti obaja a náhodou sa postastilo potomstvo bez toho, žeby to bolo z jej strany chcene/planovane/očakávané mi nepríde ako reálne....
Svojho času nám na výške povedali, že pod vplyvom alkoholu urobí človek často to, čo chce zatriezva, ale nemá guráž...
Mne príde z písaného tvoj partner bud ako vypočítava človek, ktory mal vďaka tebe servis po každej stránke a pritom ex ako priateľku s výhodami alebo ako človek, ktorým vie byvala manipulovať....
Urobil dieťa bývalej manželke a teraz sa s tebou rozchadza znamená, že sa vracia k nej? Bud to bol z jej strany ako premyslený plán ako ho k sebe pripútať, bud to bol z jeho strany voči tebe premyslený plán ako sa zbaviť dievčatka, ktoré poskytovalo servis, ale stačilo.... Alebo si uvedomili, že k sebe patria a chcú tvoriť rodinu a ty si bola len výplň voľných dní....

autor
31. júl 2021

@jajka71 ja som ho nechala

jajka71
31. júl 2021

To znie ako keby si predsa len chcela byť s ním ale rozišla si sa s ním kvôli tomu, že údajne čaká dieťa s bývalou manželkou, ktoré údajne splodil v alkoholikom opojení, neplánovane a ani jeden z nich to nechcel..... Aj keby si pripustila možnosť, že bolo to len raz a jeho ex ani on to nechceli, bez ohľadu na údajne tehotenstvo a to, že dieťa je údajne jeho.... Chceš žiť s mužom, ktorý pod vplyvom alkoholu sa vyspi s ex? Potom bude tvrdiť že aj s tou ci onou to bolo v nie úplne triezvo stave..... Dokážeš mu veriť?
Ak s ním chceš byť a on s tebou aj napriek tomu, že tým, že mu tvrdí, že tehotná je s ním, dieťa je jeho a bude s nou v ešte intenzívnejšie kontakte a ry si ochotná to prekusnut nech sa páči ale rátaj s tým, že finančné a časové nároky zo strany ex zrejme porastu a ty budeš naďalej tolerantná priateľka s výhodami, ktorá naň bude trpezlivo čakať kým sa od nej vráti a bude mať v hlave 200verzii toho co sa u nej asi deje.....

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
1. aug 2021

@fidka79 bol rozvedeny. 🙄tu sa 90% prispevkou vzdy prekruti proti autorkam.

bosorka2302
1. aug 2021

Znama zazila nieco podobne, tuez ho nechala a po 2 mes dotycna pptratila tak sa mojej znamej ozval znova. Az potom zacala dilema kamosky. Ci mu dat sancu ci nie a co ak sa scenar zopakuje.....

autor
1. aug 2021

@bosorka2302 a ako to skončilo?

bosorka2302
1. aug 2021

Tak kadejako kamoska sa s nim obcas stretne ale drzi si odstup ale ma panicky strach uz vyse roka ze ta druha otehotnie zas.

hapipa
2. aug 2021

Ťažko sa to asi číta, ale zrejme je dobre, že sa to stalo, lebo taký chlap nestojí za veľa. Výhovorky, že mal vypité? Nemá 15 rokov aby si nebol vedomý svojich činov. 3 roky sú síce dlhšia doba, ale ty to zvládneš aj bez neho, hlavu hore 🙂