Ani neviem, ako začať. Boli sme z partnerom 2 roky a stoho sme sa par krát rozišli a znovu dali do kopy. Častá výmena názorov a pocit, že si ma neváži. On býva vo svojom dome a ja v podnájme. Jak ma dom tak na tom istom pozemku býva jeho mama aj s 2 rozvedenymi sestrami a deckami v predu majú dom Len pointa toho je, že za ten čas čo sme boli spolu ma s nikým nezoznámil aj som mu to povedala no nič sa nezmenilo. Poznali ma rodicia len z videnia keď som prechádzala k nemu do domu. Trávili sme spolu čas väčšinou po večeroch, lebo kúpil starší menší dom niekoľko km od rodičov tak ho prerábal a ku mne chodil sa osprchovať, napapať a oddýchnuť si vôbec sme sa nebavili o našej spoločnej budúcnosti. Tak sa to všetko vo mne kopilo a bola som zo všetkého podráždená. Nechápala som za čo ma má. Dokonca navrhol, že sa ku mne do 1 izbaku nasťahuje. Hneď som to zatrhla on ma dom a chce bývať u mňa v podnájme choré....Byval u mňa dní keď som mala voľno, lebo ja nepracujem každy deň a kupoval potraviny to sme sa vedeli dohodnúť to je tak všetko. Niekedy mi chýba a potom si poviem, že sa dobre stalo ze sme není spolu, he príde niečo lepšie... Ani neviem o com bol ten vzťah nechápem.....
@juliacenc tiež si to vravím. A za tie 2 roky som bola uňho len pár krát. Stále sme boli len u mňa. A on si doma šetril energie. Ja som navarila a on si prišiel na hotové. Osprskovat napapať trosku popozerať telku a spinkať....
Cize ma 2 domy? Jeden na pozemku svojich rodičov a druhy kúpil ten menší, starší a prerábať ho? A natlačil sa k tebe do 1izb. bytu? Podnájmu?? 😄 Bud rada, ze je prec😉 Len toľko...
Osprchovat,napapkat...
Vies.
Ked si to tolerovala...2 roky..
Bol by hlupy, keby nieco menil.
Ale ver,ani tie 2 stratene roky nie du vela.
Caka ta novy zivot s normalnym muzom.
Tento s tebou ako s rovnicennoz partnerkou nikdy neratal.
A o laske sa bavit nemusime.
Ked niekoho lubim,nebudem si z neho robit poskoka...
@scarletka34 tak to sa cudujem, ze si toto tolerovala dva roky.
@osky tak on vždy vravel, ze varím pre seba a nie len preňho. A potraviny niekedy kúpil tak som samozrejme aj preňho varila. Je mi ľúto, že ďalší nevydarený vzťah za mnou a znovu sa dat do kopy..... Véd práve, že som mala pocit, že ma má za nič tak som bola podráždená..... Aj to mi bolo divne ze sme stále u mňa zvlášť aj cez leto keď ma dom
@scarletka34 vychcany hajzlik. By si sa pri nom utrapila
@domkakvet myslela som ze sa to časom zmení.... Ale nezmenilo. A keď sme sa hádali ešte ma obviňovať, ze som k nemu nechodia. A ja ze kedy večer o pol 8 keď údajne celý deň robíš na dome a bol ticho lebo nemal čo povedať ...
@simulienka2207 presne tak ako píšete.... 2 domí a najradšej by bol u mňa. A sestra co ma frajera tak on ma záhradku a tam sme grilovali alebo robili kotlinu a keď nás zavolali vždy už ex priatel rad tam prišiel, ale on ich nikdy nepozval k nemu. Neviem co on je za človeka
@juliacenc Véd som sa aj psychicky. Lebo keď sme sa pohádali vždy všetko otočil proti mne. A nechápem, ako mi mohol vytknúť, že uprednostňujem kocúra pred ním. To som nepochopila do dnes... 🙈😁
@scarletka34 no zrejme to s tebou nemyslel vážne, keď ťa nebol schopný predstaviť svojej rodine za tie dva roky… vlastne aj preto asi radsej trávil čas on u teba, aby ťa niekto z jeho rodiny náhodou nestretol u neho doma. Predpokladám že sa pred svojimi tváril, že vlastne ani žiaden vzťah nemá 🤷♀️ kašlať na takého chlapa, určite máš na viac.
@54tinka54 no videli ma par krát....ale nikdy ma nezoznámil 🙄ale u mňa pečený varený bol....a ďalší rok takto stratiť by som nechcela....
@scarletka34 no veď ktovie čo im povedal.. možno že si len nejaká kamoska. Každopádne keď ste boli spolu dva roky a myslel by to s tebou vážne, rodine by ťa normálne predstavil.
@scarletka34 tak bud rada, ze si sa ho uz zbavila.
@54tinka54 ja si všetko uvedomujem, že sa dobre stalo, ale som stoho smutná 🙄ako ma vodil za nos a využíval...
Dobre sa to stalo🙏🏼 do vztahu treba aj davat nie len dostavat. A toto bol taky vztah nevztah. Ak ta niekto potrebuje “tajit” taku dobu. Chapem prve mesiace, ze nepredstavi atd. Ale po takom case? Bud rada, ze je prec. Aj ked to boli, lebo sme ludia, zalubime sa a ocakavame nieco podobne aj z druhej strany. Sipim ale, ze on ti nedal posledne slovo - toto co mal mu vyhovovalo. A akemu pohodlnemu cloveku aj nie (co nechce zavazok). Prosim neurob rovnaku chybu. Cim dlhsie toto bude trvat, tym viac to bude boliet.. zelam nech preboli a raz najdes niekoho s kym budete naozaj spolu♥️
@zuza265 ved práve, že 2 rok ešte som navrhla ze môžme grilovať s jeho rodinou a zavolám aj svoju sestru a tak s voľná sa zoznámime a vôbec nič. Jednoducho mu niečo vyhovovalo a to si užíval. A mal aj bližšie odomna do práce. Čiže nejaké benefity tam boli a to mu stačilo. Ale ja túžim po plnohodnotnom vzťahu a nie toto nemám 20.rok Ďakujem dúfam, že ak sa s niekym zoznámim, že to už bude navždy 🙏🙈
Podľa mňa sa ti dobre stalo a uvoľnila si sa pre normálny vzťah s budúcnosťou…
Ale možno jedna vec na zamyslenie…”osprškovať, napapať a spinkať”…tak hovorím o 2,5ročnej dcérke, k tomu ďalšiemu pristupuj už ako k dospelému chlapovi a snáď sa tak aj on bude správať 🙂. Lebo tento sa správal, ako keby si našiel ďalšiu “maminu”, čo ho obskakuje 🙂. Držím palce do budúcnosti, to pekné ešte príde 🤗
@jazula presne tak ako píšete. To som mu povedala viac krát, že mamu mu odmietam robiť....on mi povedal, že žena má v kuchyni fungovať. Jednoducho si ma nevážil nemal ma za nič. Ďakujem dúfam, že máte pravdu a to pekne mi do života ešte len príde 😊❤️
@scarletka34 chápem, že ti je smutno, ale nemáš za čím banovať. tiež si myslím, že ťa len využíval. mal zadarmo dostupný sex, jedlo, sprchu. a budoval si svoje so zámerom, že aj keby ste spolu ostali dlhšie (alebo náhodou navždy), aj tak by si bola vždy len cudzinkou v jeho dome
@scarletka34 😄chudak… 😄
@lonely66 presne úplne výstižne, že by mi dal pocítiť, že som uňho a preto by som sa sním nikdy uňho necítila ako doma. Vo vzťahu sním nikdy nebolo my, ale Ja a Ty....
@juliacenc no stále mi ešte vypisuje po večeroch co bolo, že som ho nebrala ako plnohodnotného partnera lebo by sme uz spolu bývali a takéto vylevi. A najväčší gól je, ze ja som jeho rodičov poznala len z videnia a jeho bývalá chodí k jeho mame na návštevu na pokec... Dnes som sa to dozvedela skoro som onemela a dozvie co všetko ešte neviem. Mňa asi nemali záujem spoznať a z bývalou si kávičku radi dajú....
Vyzirka. Teba už vyžral, hľadá novú špajzu. S nim a jeho porozvádzaou familiou by si terno netrhla. Znova a lépe,😃 ako hovoria Česi.
@scarletka34 uz toho kretena zablokuj strapnuje sa teda kvalitne az mne je za neho trapne uboziak … len sa mu vysmiat do tvare a dovidenia
Dobre sa ti stalo a urcite ta caka nieco lepsie ako toto.