Je kamoška tá zlá, ak si písala so ženatým, no nevedela o tom?

vika11155
9. feb 2021

Píšem tu v mene mojej kamošky.
Začala si písať zo ženatým no bez toho aby sním niekedy niečo chcela mať. Brala to ako srandu sem tam nejaká lichotka sem tam nejaká volovina.. No cele sa to dozvedela jeho žena. Myslíte že moja kamoška urobila niečo zlé? Je to brána ako nevera ak nemala záujme sním niečo mať? Nieje nevera brána len ak niekto chce mať s niekým? Neviem ako jej pomôcť aby sa necítila ako špina ktorá rozbila rodinu. Predsa to ani nechcela.

tenerifka
9. feb 2021

@vika11155 ona tej manzelke vernost neslubovala, ale ten geroj ano

vika11155
autor
9. feb 2021

@tenerifka no len ona je tu ta najhoršia kurva ktorá rozbíja rodinu ale nikdy ho ani nechcela ani sa sním nechcela vidieť a je tu kurva.

kikulienka94
9. feb 2021

samozrejme, že za najhoršiu je tvoja kamoška, tak je to vždy. Mala by s ním určite prerušiť všetok kontakt a prípadne aj bloknúť na soc.sieti, nech má pokoj.

tenerifka
9. feb 2021

@vika11155 no jediny kurevnik je pan hrdina, tak kamoska nech da jednym uchom dovnutra a druhym von

vika11155
autor
9. feb 2021

@kikulienka94 blokla si ho ale jeho žena jej stále píše chce vedieť ako to bolo lebo on herec je ticho alebo zvaluje všetko na ňu.
@tenerifka ona to síce urobila a nemyslela na následky ale ma z toho výčitky mam pocit ze sa aj z toho zblazni takto to ma stále v hlave a neviem ako jej pomôcť

kiki68
9. feb 2021

No dotycny pan manzel nech dostane valcekom v prvom rade, co ona ma zistovat odkial jeho rodinny stav, to ma vediet on blb

kvetinka75
9. feb 2021

A co cakala? Pisala si so zenatym tak.ma problemy aj ona. Si potrebovala aj ona nieco dokazovat? Obaja maju na tom svoj podiel.viny. ako by sa ona citila na mieste te zeny? To si nevie najst na taketo kraviny slobodneho? Myslim ze ich je dost

nika82
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vika11155
autor
9. feb 2021

@kvetinka75 ona to brala ako srandu napíšeš si s plno ľuďmi dvojzmyselne veci alebo niečo povieš bez záujmu niečo s tým dotyčným mat.

deti95060810
9. feb 2021

no to je taká otázka ako keby sa opýtali či predavačka v cukrárni má vinu na tom, že maminka z tretieho vchodu si tam pravidelne chodí kupovať zákusky a má z nich poriadnu nadváhu...😉

tenerifka
9. feb 2021

@kvetinka75 a ten pan je nesvojpravny?

ivanizna
9. feb 2021

@vika11155 Načo si s ním vôbec vypisovala, keď s ním nechcela nič mať a ešte k tomu vedela, že je ženatý?? Jeho žena našla správy a ak by to bolo také nevinné, určite by sa im iba kvôli tomu nerozpadával vzťah. No neviem ako to mali oni v manželstve, možno tiež to nie je ideál, ale výčitky má oprávnene, pretože niekomu ublížila a stojí za zbytočnými vzťahovými problémami. Niekto sa cez to nemôže preniesť aj celý život, keď im niekto tak ľahkovážne ublíži, tak ako to urobila aj tvoja kámoška. Čo sa jeho týka, on si má spytovať svoje vlastné svedomie, ten prisahal a samozrejme, že nemal, ale o ňom sa nebavíme.

kikulienka94
9. feb 2021

@vika11155 nech pošle jeho žene screenshoty konverzácie s pánom manželom, nech si to manželka rieši doma :D dúfam, že aspon nebývajú všetci v jednom malom meste

kassandra25
9. feb 2021

@vika11155 pozri, ked sme len pri tom. Doba je moderna, vsetko sa da vypatrat, kamoska jej moze dat vsetko napisane, ako to bolo od zaciatku do konca. Povedat prepacte, nevedela som, ze bol zenaty a je po probleme. Tam si moze pani manzelka precitat cierne na bielom, ako to bolo.

elizabet173
9. feb 2021

@vika11155 tak v prvom rade je tlk ten pan manzel. Si potrebuje dvihat ego pisanim s inou zenou? Ide na neho druha puberta? Len aby neprisiel prvy infarkt!! A ta tvoja kamoska si nevie najst inu zabavu, ako pisat si so zenatym? Nie, nepisem si bezne s plno ludmi dvojzmyselne veci, neviem, preco ma slobodna zena potrebu si take nieco pisat so zenatym. Ked to vypusti z ust niekde v partii, je to ine, ako ked to napise. Sama teraz vidi, aky to moze mat efekt. Zena dotycneho o nej teraz moze roznasat hocico a moze to podlozit tym, co pisala. Ze to myslela zo srandy, to uz potom nikoho nezaujima. Inak neverim, ze nevedela, ze je zenaty. Ak chce mat pokok, nech tu komunikacou vytlaci, posle jeho zene a ospravedlni sa jej. Ci to zaberie....

ivkazba
9. feb 2021

@vika11155 ako to, že on je úbohý chumaj je jedna vec. Ale tvoja kamoška je tiež dosť úbohá (áno, toto si ozaj myslím), ak si píše s niekým citujem ťa "bez toho aby sním niekedy niečo chcela mať. Brala to ako srandu". Tak možno toto bude poučenie.

wetsel
9. feb 2021

Ty nevieš čo on svojej žene narozprával, nevieš uhol pohľadu jednej aj druhej strany, to je ťažko k niečomu takémuto sa vôbec vyjadrovať.

simca06022011
9. feb 2021

No vies, ak vedela ze bol zenaty, tak si mohla domysliet.. ak nevedela, tak bohuzial.. a ak by mi jeho zena vynadala do k***v co rozbija rodinu, poslem ju za manzelikom a ju k psychiatrovi. A oboch by som si zablokovala a viac s nimi nekomunikovala, nech sa doma dusia. TO ci niekto nieco s nikym chcel mat je uplne irelevantne. Ako nevera sa uz pomaly berie aj to, ze sa chlap na inu pozrie, nie to este vypisovat rpavidelne somariny s nejakou "kamaratkou" ;) pod somarinami sa vieme kadeco predstavit... ;)

sima338
9. feb 2021

Nie, ona nie je tá zlá, ak to nevedela a on ju klamal. Nadávat jej, že to ona rozbíja rodinu a podobne je úbohé a choré, to chlap, ktorý s ňou je, si ju rozbíja sám a vedome. Ono, predpokladám, že ona je slobodná a nezadaná žena, ona má právo sa stretávať s kým chce a ako chce, ale pán manžel je ženatý muž, ktorý ma doma rodinu a on na rozdiel od nej reálne niekoho podvádza, klame a je niekomu neverný. Ja byť na jej mieste, tak si oboch zablokujem, ak by som chcela byť tá zlá, tak pani psycho manželke pošlem celú horúcu konverzáciu medzi nimi a nech vidí, čo píše drahý manžel. Kočka, ak je slobodná a nezadaná môže v takých správach napísať čokoľvek, čo chce, ženatý chlap by nemal, ale očividne...

777januska777
9. feb 2021

V živote by som si so ženatým mužom nepísala dvojzmysly. Ved keby také spravy nasla jeho žena a u mňa by mohli byt písané zo srandy, tak ona by to nemusela tak pochopiť. Napriklad manzel používa dvojzmysly na kolegyňu, ked so mnou vola a ona je pritom, ale to je aj o tom, ze ja tu kolegyňu poznám. Takze ro je úplne v inom kontexte. Ak tvoju kamošku ta žena nepoznala a ten chlap je blbec vo všeobecnosti, tak sa tej zene potom ani nečudujem. A kamoška by si mala dat po tejto skúsenosti na toto pozor a nerobiť si srandu, ked nevie ako by to mohlo dopadnúť.

sima338
9. feb 2021

@elizabet173 Kočky, je tu viac takých komentov, nedá mi reagovať. Áno, ak má ona záľubu v písaní s mužmi, ktorých v živote nechce stretnúť, tak je to mimo a uznávam, že to nie je ok voľnočasová aktivita. Ale ženatý muž, ak aj také správy dostane, nemá na ne reagovať, kočke rovno napísať, že nemá záujem a vymazať taký chat. Ono, robiť tu zlú len z nej sa nedá, chlap, ak je ženatý, tak nemá si písať s cudzími ženami a už vôbec nie dvojzmyselné reči a sexting. Našla som to aj bývalemu partnerovi, myslíte, že on to nechcel a len pekná 19tka písala také správy? Nie, on si také písanie užíval rovnako, ak nie ešte viac a keby nechcel, nepísal by si s ňou a stopol by to pri prvej menej vhodnej správe.

lalenka33
9. feb 2021

A načo si vypisuje zo ženatým chlapom s ktorýn nič nechce mať?Tebe by sa páčilo keby si takto tvoj muž vypisoval lichvotky s cudzími ženami? A teda ja osobne nemám potrebu si vypisovať s cudzími chlapmi dvojzmyselne veci.Tvoja kamoška je na tom tak,ako ten chlap 50 na 50.Nech si vypisuje so slobodnými a nebude mať problém s cudzími ženami.Pre mňa je chlap,ktorý má ženu a potrebuje si dvihat ego s cudzimi ženami také isté dno ako,žena,ktorá vie,že má žena a to ego mu pomáha dvíhať.

panelacikova
9. feb 2021

@vika11155 Ak o tom naozaj nevedela, tak teraz to už vie. Mala by jasne dať najavo jeho žene, že o tom nevedela a že tým pádom s ním prerušuje kontakt. Vysvetliť to stručne a pravdivo. Ak to vedela, tak je to provokatívna sviňa. Ako každá, ktorá vie, že muž je zadaný (ženatý), no i tak ju to neodradí, aby s ním laškovala.
No a samozrejme, to, že ten chlap vedel, že je ženatý, to tu ani nemusím rozoberať. Čiže je to už len na jeho manželke, ako danú vec vyhodnotí a ako sa k tomu postaví...

makova333
9. feb 2021

@vika11155 no nech to berie ako cenu za lichotky. Niekedy za lichotky platis vztahom (dobrym alebo zlym), niekedy sexom a niekedy velkou hanbou.

danica2711
9. feb 2021

@vika11155 ak to bolo ozaj len zopár virtuálnych srandičiek, poslala by som týpka aj s jeho ženou rázne do teplých krajín a vyhodila si to celé z hlavy

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkati
9. feb 2021

Tak vedela, že je ženatý,, alebo nevedela? Ak vedela, tak nech znáša následky. Jeho manželka je teraz v pozícii, že nevie ako to v skutočnosti bolo, tak okrem toho, že 100 % vynadala manželovi, tak chce, aby si dievča uvedomilo, že takéto veci sa nerobia. Kamoška sa mala manželke ospravedlniť a uvedomit si, že aj sranda na svoje hranice.

leuchtturm
9. feb 2021

nech si riesi manzelka svoj problem so svojim prelietavym manzelom a neotravuje tvoju kamosku. Ona jej vernost neslubovala a ani nie je ta, co rozbija rodinu. Rodinu si rozbija dobrovolne ten chlap. Nech ich obidvoch zablokuje a keby sa jej este stale ozyvala ta zenska, nech jej pohrozi policiou za stalking.

euka210
9. feb 2021

@vika11155 ked vedela ze je zenaty, tak take veci sa nepisu. Ale ked myslela ze slobodny a on sa na tom bavil, tak on nesie vinu. Mne ale aj pride uplne divne pisat si dvojzmyselne veci s cudzimi ludmi.

kitycat
9. feb 2021

Ty si ta manzelka alebo preco ta to trapi?