Je ešte možné nájsť normálne dievča na vzťah?

27. júl 2023

Rada od žien? Je možné ešte nájsť pre 26 ročného chalana(ktorý sa o seba stará, má vlastné bývanie, prácu, má rád poriadok v domácnosti, cvičenie) normálne dievča v zmysle, má záujem o rodinu, domácnosť, starostlivosť o seba, pekne sa oblieka do spoločnosti, vie rovnako ustúpiť v niektorých veciach, obľúbuje voľný časť niekde von alebo na výlete?

Posledné týždne už citím pocit samoty a je veľmi tažké nájsť niekoho normálne len na porozprávanie alebo len niekoho na víkendový výlet.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zenulkaaa
27. júl 2023

Urcite je. Len sa netreba na to upinat, zi si svoj zivot a ked to pride, tak to pride. Nie silou mocou nejaku hladat

autor
27. júl 2023

@sheila121 bude to hanblivost ako ich oslovit a sklamania mozno

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
27. júl 2023

Tak po pravde medzi tvojimi rovesnickami nebude vela takych, ktore by uz mysleli na zakladanie rodiny, aspon nie v kratkom casovom horizonte. Takze nevystras kazdu hned na zaciatku recami o zakladani rodiny.
A ak chces niekoho na vylety a pobyt v prirode, musis sa najprv do tej prirody vybrat, tam potom stretnes take, ktore travia cas rovnako. Potom taku treba oslovit. Co bude dalej, cas ukaze.

tanyag
27. júl 2023

@feda44 si to ty? Ak áno, v inej téme sme ti už poradili 😁

niekapitalizmu
27. júl 2023

chod na terapiu

anna777115
27. júl 2023

26 ročný, by mal byť v prvom rade muž, chlap a nie chalan.Z toho opisu to budí dojem, že si dosť zahľadeny do seba Taký "Ivan", aj krásny som, aj robiť viem..

lindous
27. júl 2023

@viestta ja som v tom veku a práveže drvivá väčšina kamarátiek začína riešiť práve toto, všetky by mali radi deti do 30 a od nezadaných stále počúvam, že ak chcú toho človeka najskôr poriadne spoznať, bolo by na čase ho stretnúť 😅 takže autor, určite také ženy sú... A v zvyšku s viesttou úplne súhlasím, vyber sa na výlet, spoznávačku, túru, pridaj sa k skupinke, ktorá chodí pravidelne (na FB určite na to sú skupiny), aj keď možno hneď nestretneš tú pravú, nikdy nevieš kto ťa s kým zoznámi, čiže sa nemusíš rovno zameriavať na ženu, ktorá sa ti páči, rozširuj si okruh známych, to príde 😊

acer11
27. júl 2023

Daj foto,rozhodíme siete 😁

kristiii
27. júl 2023

@lindous súhlasím, tiež mám aj mladunké známe, po dvadsiatke, ktoré už plánujú rodinky, takže v tom by som zas nejaký problém nevidela. Radšej, nech si to vyjasnia skôr, aby ho nejaká potom 10 rokov nenaťahovala, koľkokrát sú tu také témy, aj keď zvyčajne teda v opačnom garde.
Autor, ak si sa opísal pravdivo, nejaká sa nájde, neboj, len ti asi nepríde zaklopať domov na dvere. Poštárky moc mladé baby robiť nechcú. Spomínaš cvičenie, chodíš do fitka? Výlety, prírodu...však je leto, ideálny čas niekam vybehnúť.

tanyag
27. júl 2023

Ženy, ja mám pocit, že je to tento chalan @feda44 a ak je tak si prečítajte jeho odpovede na posledných 2 stranách tuším a potom si vytvorte názor 😁

https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/slobodni-muzi-ktori-platia-za-sex-2/?page=6#post-86557138

feda44
27. júl 2023

@tanyag Sklamem vás ale nie som to ja 😇

tanyag
27. júl 2023

@feda44 tak potom sa ospravedlňujem 😁

viestta
27. júl 2023

@tanyag Ferdo sa nechvalil, ze je poriadkumilovny 😅

janetinka27
27. júl 2023

ahoj, take dievcata existuju. len si musite vzajomne vyhovovat a vediet sa prisposobit jeden druhemu. dievca moze vyhovovat tebe, byt podla tvojich predstav a na druhej strane mozno ona zas ocavava nieco ine ako ty ponukas. je velmi tazke najst cloveka, s ktorym si budete uplne vyhovovat, obycajne sa tie hrany obrusia az casom, zo zaciatku je to v kazdom vztahu tak, ze je kazdy zvyknuty na to svoje a chce naplnat vlastne ocakavania.

tanyag
27. júl 2023

@viestta tiež pravda 😁

x_mery_x
27. júl 2023

Mojej segre by sa niekto veru taky hodil, tiez nema s kym chodit a ona rada vyletuje, ale je od vas o rok starsia, odkial ste? :D

dzulli1980
27. júl 2023

Podľa Tvojho úvodného príspevku si tak zaľúbený sám do seba, že partnerku ani nepotrebuješ ... vystačíš si sám ... a úprimne takéhoto "dokonalého" muža by som ani nechcela ... aj pekný som, aj múdry som, aj variť viem ...

karolinakr
27. júl 2023

Daj si foto do profilu.Možno nejaka naskoči

tibor79
27. júl 2023

@anna777115 26 ročný má ešte ďaleko k mužovi🙂 v tejto dobe

anna777115
27. júl 2023

@tibor79 no bohužiaľ.Niekto, je "chalanom", celý život.

nenisom
27. júl 2023

Mne to hneď pripomenulo tohto pána 😂 mal 23 keď spolu začali byť,po 3 rokoch sa rozišli,to je 26

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/nazor-na-rozchod-z-pohladu-zien/#post-86556062

katkazocele
27. júl 2023

Ja si myslím, na základe mojich mladších známych/kamošiek, že to budeš mať veľmi ťažké takú stretnúť...
Nechcem ťa strašiť, ale nepoznám osobne žiadne ženu vo veku 18-26rokv, ktorá by chcela vážny vzťah/rodinu.
Zvyčajne, je tam mentalita- som mladá, takže žiadne záväzky, deti atď...
Mal by si sa zamerať skôr na staršie, nie na študentky vysokej školy do 26r, lebo ruku na srdce, po večeroch sa na intrákoch dejú veci, pre ktoré, by si zošedivel, ak by si tam mal svoju partnerku ubytovanú 😅
Proste by si to psychicky nedal, ak by bola vážne atraktívne a rada by chodila von so spolužiačkami.
Ale to som odbehla od témy 😀

viestta
27. júl 2023

@katkazocele a mimo vysokoskolskych intrakov sa mladi ludia do 26 rokov nevyskytuju?

mimka1402
27. júl 2023

@katkazocele Ty permanentne perliš.😀 Študentka som a predstav si, že vôbec nemám v obľube párty život a venujem sa škole a hobby. A ty si totálne paranoidna. Ano študenti nič iné nerobia iba ...... Neuveriš, poviem ti tajomstvo. Záleží to od povahy a nastavenia. Niektoré ženy ani v 40tke nemajú rozum a iné už od 15tich vedia čo chcú od života. 😉 Načo paušalizovať?
Ja zas poznám kopa báb, ktoré majú do 25, študujú sú manželky majú deti či snubencov a žijú si partnerský život. 🙂

viestta
27. júl 2023

@mimka1402 od teambuildingov, firemnych vecierkov, chatovaciek sa jej diapazon rozsiril aj na vysokoskolske internaty. Som zvedava ake institucie este pojme do svojho portfolia

tibor79
27. júl 2023

@anna777115 to je pravda. Ja som síce žena,ale naozaj som dospela až po 30-tke🙂

karolinakr
27. júl 2023

@viestta 🤣

anna777115
27. júl 2023

@tibor79 Tak, to je super, že sa ti podarilo dospieť,aj keď po tridsiatke.Niekomu, sa to nepodarí celý život.Taky človek by nemal vstupovať do vzťahu a zakladať si rodinu, ak je sám nevyzrety.Potom, tak vyzerajú vzťahy, keď nedokáže byť "chalan", skutočným partnerom o ktorého sa partnerka môže v živote oprieť.To, sú večný chlapci, ktorý podmieňujú svoj život iba sebe, vlastnému egu a pohodliu...