Je chyba vo mne?

7. sep 2024

Ahojte, dlho som sa odhlodlávala sem niečo takéto písať, keďže sama som toho názoru, že všetky prtnerské nezhody by sa mali riešiť medzi štyrma očami, no očividne to nikam neviedlo a ja som zmätená. S priateľom sme spolu 4 roky, ja mám 21 on 26 bývame spolu už 2. rok. Spočiatku keď ku mne chodil na začiatku vzťahu sex nebol absolutný problém, chémia fungovala po roku to začalo mierne stagnovať a ja si pamätám ešte z čias kedy som mala 17-18 ako sme riešili tento problém, že so mnou spáva menej. Niekedy sa to na chvíľu zlepšilo ale nikdy nie na dlhšie ako týždeň. Na chvíľu som to prestala riešiť užila si to 1x týždenne a bola spokojná. Momentálne už to rok funguje na princípe 1x max 2x mesačne. Ženy skúšala som úplne všetko, starám sa o seba, cvičim silovo 6x v týždni iní chlapi zo mňa doslova šalejú 😀 viem byť zvodná, viem sa nahodiť. Môj partner je po stránke lásky naozaj úžasny, uteší ma, prekvapí ma, pomáha mi, finančne dominuje v domácnosti, vidím na ňom že čo sa týka lásky a citov nie je o čom. Nepodvádza ma určite je len v práci a doma alebo s kamarátmi, vždy viem s kým je a kde je. Toto je môj prvý dlhý vzťah prakticky od začiatku dospievania som s ním a preto nerozumiem. Keď sa snažím začať ja častokrát ma nejak nenápadne odmietne. Ja si uvedomujem že sex nie je stredom vesmíru, ale som mladá mám 21 veľa energie a sex mi veľmi chýba, dodáva mi moju ženskosť a ja sa tym padom podceňujem keď vidím že nemá záujem. Nechcem znieť povrchne súdim to na základe okolia, som naozaj krásna žena vkladam do seba 110% tak nerozumiem čo sa deje...potrebujem radu "staršej sestry". Prosím vas budte mierny, nechcem nič len názor 3. strany možno s podobnou skusenosťou 🙂. Je to na takejto vlne už 2,5 roka cca

gribka1
7. sep 2024

Ty by si chcela počuť, že sa tomu dá pomôcť, ale on je asi takto nastavený. Nemá tu potrebu na takej frekvencii ako ty. Po tejto stránke nie ste kompatibilní. Vzhľadom na jeho vek je priskoro hovoriť o zdravotných problémoch, aj keď človek nikdy nevie. Ak neberie lieky, nedroguje, tak to asi len nepotrebuje. Zvykne byť problémom aj porno, ale u vás ktovie.

robertoo1
7. sep 2024

Ahoj a čo tak opýtať sa ho priamo na to?🤷‍♂️

pribinak
7. sep 2024

Nie ste kompatibilní, problém s tým mate teraz a budete ho mat naďalej

On nemá takz vysokú potrebu ako Ty. Takýto vzťah proste časom zanikne

alickapusinka
7. sep 2024

Však s teba chlapi šaleju ako píšeš skôr by si chcela aby to tak bolo. Ukončenim vzťahu život nekonči. Však píšeš že si môžeš vyberať tak na čo čakáš.Ten tvoj zrejme nebude nič moc určite mu stači koľko má ak tebe nie odpoved poznáš však chlapi s teba šaleju.

robertoo1
7. sep 2024

@gribka1 Podľa mňa každý zdravý človek potrebuje intímnosti aspoň raz za týždeň

michaela789
7. sep 2024

Má navarené? Upratané? Možno si zakladá na "službe". Zaujimaš sa aký mal deň? Ako sa má v práci? Možno mu niečo chýba na to, aby sa naštartoval. Vzhľad nie je všetko. Koníčky, spoločne strávený čas,... Pred môjho by si mohla postaviť krásu nebeskú, vzhľad by bolo to posledné čo by riešil...

gribka1
7. sep 2024

@robertoo1 Ak ho nevzrušuje, tak bude inde problém a môže byť aj zdravý.

robertoo1
7. sep 2024

@gribka1 tak to si už musia vyrozprávať oni

maranta_leuconeura
7. sep 2024

Nezlepsi sa to, ved to sama vidis. Ak je pre teba sex dolezity (nie je to nic za co by si sa mala hanbit), tak ta to bude zozierat navzdy, vzdy budes nespokojna, vzdy sa budes len prisposobovat. Mozete skusit sexuologa, ale uprimne si myslim, ze je to jednoducho jeho normalna potreba. Keby chcel, vie ta spravit spokojnou aj inak, ale zjavne nechce. Bud sa s tym zmier alebo chodte kazdy svojou cestou. Hlavne si nedaj nahovorit, ze je to ,,len sex", ze mas vydrzat, hoci si zjavne frustrovana.

januska12323
7. sep 2024

Čo keby si mu to povedala ako nám? Len nemá chuť alebo má iný problém? Ak nemá chuť a ty áno časom sa rozidete alebo sa s tým zmieriš ale vedz, že to bude len horšie.

retatka
7. sep 2024

Nevzrušuješ ho ,netúži po tebe a frekvencia bude časom menej a menej .Si mladá ,môžeš si vyberať ,určite by som s takým mužom neostala .Tvoje sebavedomie pôjde dole ,budeš sa cítiť nemilovana ,neatraktívna ,frustrovaná,ľahko sklzneš do nevery keďže tvoje základné potreby nebudú naplnené.Odíď ,si mladá ,život máš pred sebou,nepokaz si ho .

katkajaromer
7. sep 2024

Řekla bych, že vám nefunguje chemie a to je tedy velký problém. Já mám manžela, pět let se známe a přes dva roky manželé a ta chemie a vášeň tam pořád jsou, sex jednou týdně je pro mého manžela problém, je to málo! A to máme 46 let a já teda mám nadváhu ( cvičím, ale jde to pomalu ), ale na tu chemii to prostě nemá vliv. Nejste kompatibilní nebo je on frigidní a to celý život nedáš.

dahlia25
13. sep 2024

Ano, sex nie je vsetko ale je sakra dolezity, obzvlast v tak mladom veku. Ak tento problem (lebo je to naozaj problem) nevyriesite cim skor, vztah bude postupne upadat az zanikne.
To nie je len sex. Ale potreba intimity a potreba citit sa svojim partnerom ziadana, citit sa pritazliva pre neho (nie pre inych). Ak toto bude zabedbavane, ty budes frustrovana, sebavedomie pojde do prdele, s tym pridu dasie problemy - ziarlivost atd. Alebo horsie, rovno si pudy vyriesis s niekym inym.