Išli by ste von s niekým koho úplne nepoznáte?

ana4556
4. nov 2024

Ahojte,
išli by ste von s niekým koho úplne nepoznáte, mali ste v podstate jednu interakciu, ktorá bola ok ale na konci proste povie - že či nejdete k nemu, a to už je trošku taký red flag, dali ste mu číslo , tam ste mu to dali “vyžrať “- že prečo vás vlastne volal k sebe na airbnb keď vás poznal možno max.15 minut… On vám vypisuje nech s ním idete na kávu, že nie je ten typ
čo si o tom myslieť? Bola chyba mu vôbec odpisovať alebo by ste mu dali šancu?

chmelnica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
enmery
4. nov 2024

Po 15 minutách "poznania" pozvanie k nemu🚩😃 wau.

jana_eyre_2
4. nov 2024

To sa snáď nepytas vážne a neuvažujes o "nejakej šanci"..

dharmasanata
4. nov 2024

Ejha ten je rýchly, sa neserie 🤣 neviem čo viac treba aby si to videla

bozzie
4. nov 2024

Samozrejme, ze by to bol velky "red flag" pre mna, nesla by som a pravdepodobne by som sa mu uz ani neozvala.

jaond19
4. nov 2024

Ked som pocula "nie som ten typ..." tak sa z toho vyklulo vzdy presne to, comu sa chcela vyhnúť. On presne vie co je zac a nedokaze to ani mudro schovat.

maca1984
4. nov 2024

Ja by som ani tč nedala, nie že s ním liezla dakam do bytu/domu.

lucia13022023
4. nov 2024

Nie, nedala.

kittykat22
4. nov 2024

@ana4556 a preco na airbnb? On je nejaky cudzinec ktory je tam kde zijes na vylete?

dharmasanata
4. nov 2024

@jaond19 presne a tento už aj vie že sa rybka chytila keďže mu ešte mala potrebu čistiť žalúdok cez správy 😄

jaskolka
4. nov 2024

To vážne sa to pýtaš? A ešte na airbnb? To v tom meste je iba na návštevu? Či ako?
Na kávu, na pizzu, proste niekam medzi ľudí,ok,ale na byt? Je normálny ten chlap? A ty? Lebo toto mi príde už nie red flag,ale maják s neonom.

januska12323
4. nov 2024

No ak sa chceš z tej prechádzky aj vrátiť domov radšej nikam nechoď.

sevrin
4. nov 2024

Keď som ešte chodil na Pokec, to je tak 10 rokov dozadu, tak ma oslovila jedna pekná blondínka, velice ma volala k sebe, že sa jej páčim a blabla. Nešiel som, prišlo mi to divné, aby som chodil k niekomu cudziemu len tak. Ale inak bola OK, písali sme nejaký čas, potom to išlo do stratena... Neriešim už. Žiadnej žene by som neodporúčal chodiť niekomu len tak na byt, je tam riziko, že môže byť nadržaný jak stepný cap a to by bolo ešte to najmenej.

dharmasanata
4. nov 2024

@ana4556 išla si? Budeš v správach? 😁

petulda333
4. nov 2024

Ty tiez nebudes v poriadku. Pisat mu hluposti cez spravy 🙆

kp7333
4. nov 2024

O co tak asi ide chlapovi, ktory neznamu zenu pozyva na byt (este k tomu nie jeho)? V lepsom pripade je to zenaty prietrtnik a v horsom nadrzany uchylak.

hefo
4. nov 2024

@sevrin A bola to vôbec žena? Videli ste sa niekedy v realite?

Mne tá scéna "ma oslovila jedna pekná blondínka, velice ma volala k sebe, že sa jej páčim a blabla" totálne smrdí. Ak by to aj bola reálna pekná blondínka, bál by som sa, že po pekne strávenom večeri ma vonku na chodbe bude čakať nejaká potetovaná korba s vyúčtovaním "Pane, dnes to bolo za 1000 €. Máte pri sebe, alebo pôjdeme spolu k bankomatu?"...

majka99999
4. nov 2024

@kp7333 a v najhorsom tam ma aj par kamosov. 🙄
@ana4556 naco mu nieco vysvetlujes, vsak on vie, ze co znamena, ked pozvanie prijmes a co znamena, ked nie. Naco stracas cas, po kave uz pojdes k nemu, ci?

sevrin
4. nov 2024

@hefo myslím, že bola, nepôsobila ako nejaká prý masérka. My sme písali aj potom, skôr tak nezáväzne. Možno bola proste len nadržaná.

gerber58
4. nov 2024

@ana4556 ja by som odmietla, že k nemu nepôjdem, ale normálne stretnutie niekde na káve môže byť

lenkapriezvisko
4. nov 2024

@ana4556 šla som a dnes máme spolu domov, úžasnú rodinku a zdravé krásne bábätko neľutujem nič

lenkapriezvisko
4. nov 2024

@ana4556 ale nie k nemu hej aby bolo jasné my sme chodili spolu von kým sme sa spoznali atď

alexis617
4. nov 2024

@ana4556 von na kávu ANO do kaviarne ,ale určite NIE k nemu do mou na zbierku motýľov som už dosť stara

vilma7
4. nov 2024

Nie ,v žiadnom prípade nie. Nedá sa ostať niekde vonku, v parku, na káve proste na verejnosti?

kaktusik007
4. nov 2024

zaklady bezpecnosti stretania sa s neznamymi ---- verejne miesto s ludmi. Ziadny byt, ziadna sukromna party, ziadny odvoz jeho autom.

ak nechces skoncit pod mostom / v dunaji / kdekolvek inde, doporucujem dodrziavat

ana4556
autor
4. nov 2024

@gerber58 No prave tak to bolo, ze som povedala ze nejdem, ani som nesla, on ma nenutil chodit k nemu ale priste na konci konverzacie to spomenul ze preco ho nechavam sameho ze mam ist k nemu a ja ze nie urcite nie a odisla som a potom mi pisal a ja som mu tam vypisala ze ci si zo mna robil srandu a ze ma vola k sebe po 15 min domov

aandrea9
4. nov 2024

@ana4556 von áno ale z von z prvej kávy rovno do postele nie 😁

sevrin
4. nov 2024

@ana4556 : "na konci konverzacie to spomenul ze preco ho nechavam sameho"
mala si mu odpísať: no boooože, len sa neposer z toho

evaachesa
4. nov 2024

No mne hneď napadlo niečo oveľa horšie kvôli čomu ťa volal k sebe...zjavne pozerám príliš veľa skutočných krimi príbehov. 👀😁

larisa
5. nov 2024

Mala by si byť opatrná . Stretávať sa človekom ktorého nepoznáš len na takých miestach kde je veľa ľudí. A isť k nemu domov človekom ktorého nepoznáš je veľké riziko pretože nevieš aké má úmysly. Predsa len nechceš aby policajti pátrali po tebe ako nezvestnej osobe.??🙂 😀😀😀