Zdravím,
Zaujímal by ma Vás názor na moju situáciu. Nedávno som sa zoznámila s mužom pri venčeni psov. Najprv to bolo nevinné, nahodne stretnutia, ale pretiahli sa aj na 2-3hodiny. Neskôr som zistila ze ma priateľku s malým dieťaťom. Žili spolu v čase keď sme sa spoznali. Teraz sa odsťahovali do podnájmu, on ostal žiť v dome. Ma aj staršiu dcéru s exmanzelkou, stretávajú sa sporadicky, ale kontakt udržiavajú. Po čase začali byť naše stretnutia intenzívnejšie, začína sa mi páčiť a prerasta to do vzťahu. Len neviem ci ma perspektívu s takým mužom niečo začínať. Ja mam 34, on 35. S tou ex to je všelijaké, stále ho otravuje, vyvoláva konflikty, podla mna a aj podla neho mu chce ublizivat cez dieta, alebo dalsia moznost ze ho chce späť..išli by ste do toho? Co si o tom myslite? Ja by som sa už rada usadila a mala zázemie.
Nie
@maranta_leuconeura ďakujem, áno aj to je možné
Nešla by som
a to este potrebujes radu?
Nie, nepotrebuješ v živote zbytočné drámy.
Nie...pri cloveku, ktoremu stroskotali uz dva pokusy o rodinne zazemie by mi blikali kontrolky.
Fuha, dve deti s 2 rôznymi ženami. Čiže za sebou minimálne 2 vzťahy, kde splodil dieťa a napriek tomu nepracoval ma udržaní vzťahu. :(
Nie, určite nie. Pánko nech sa venuje deťom.
Velmi ľahko môžeš bzť tretia ex s tretím dieťaťom,o ktoré zo strany otca velký záujem nebude....toto asi nebude to zázemie čo hladaš.
Určite nie.
Joj dievca ,už máš ružové okuliare a nevidíš realitu dve ženy dve deti ani o jedno sa zrejme riadne nestara chceš mat raz deti s mužom čo už ma dve deti a ešte aj s dvoma ženami?
Ani nahodou. S tymto ploditelom sa chces usadzat? Nemas pud sebazachovy?
Uz 2 vztahy s detmi neuspesne - to nieco vypoveda o nom, o ochote pracovat na vztahu… za mna red flag.
No,kebyže si sa celkom náhodu s tými ex "skamarátila" tak sa aj dozvieš prečo tie vzťahy nevydržali.
Nie!Ale keď si rada komplikuješ żivot a chceš stratiť pár rokov żivota, nech sa páči.
Je sem mnoho užívateliek , ktoré majú deti s 2 rôznymi otcami a ako problém to až tak nevnímajú ak je to obrátene , už to problém je 😝. Niekedy je možnosť , že si len presne ako takmer všetky tu rozvedené , sem tam vybrali zle. Takmer každá jedna má vo veku 34,35 rokov niekoľko vzťahov za sebou. Vždy je to ich chyba ? Ak ti za to stojí , skúsiť by si mala. Možno nakoniec fakt prídeš na to , že chyba je na jeho strane , ale kto neskúsi , nevie. Hádam si nemyslíš , že nejaká žena na MK , ktorá ani nevie akej farby má vlasy bude presne vedieť , či je to ten správny muž alebo nie. Jedna vec je čo ti sem " poradia " druhá vec ako by sa zachovali ony v tvojom prípade.....Radí sa veľmi dobre....
@damian85 Nejde o deti, teda aspoň mne by nešlo. Deti za nič nemôžu, ide o to, že ak bývalý partner robí naprieky, odnesie si to aj tá nová osoba, ktorá do vzťahu vstúpila. Takže v tomto by som bola sebecká a pozerala hlavne na seba. Nepotrebujem drámu v živote. Kus klobásy mi za to nestojí.
2 deti,s dvomi ženami....snáď nie sú až taká zúfalá,že chces byť aj ty matka č.3
Co sa deti týka, tým by sa aj venoval. Len je pracovné vyťažený. A ex robí napriek, nechce aby sa stretávali s dieťaťom, vymysla si, že dieťa k otcovi ísť nechce a podobne hluposti.
Nie. Ten clovek ma 2 zavazky z 2 pokazenych vztahov. Do tohto by som neliezla.
A klasika, ex je zla, robi problemy.... jasne. A on neviniatko.
On je taký rodinný typ, rád zakladá rodiny 😃
@earlgrey Rozumná žena / muž pochopí , že na hádku treba dvoch. Prieky môže robiť koľko chce , ak ja na to reagovať nebudem ......Nezaujíma ma bývalý partner , zaujimá ma súčastná partnerka. Ja sa s partnerkou stále len pousmejem ak sa o to snaží napríklad moja ex......a nereagujeme.......pousmejeme , nereagujeme. Nikoho to nezaťažuje
Prepáč, on je chudák pracovné vyťažený až tak, že sa nemôže dostatočne venovať deťom, ale psa a nový vzťah stíha?
Tak veselo do vzťahu s nim. Nech môžeš o rok na koni vyplakávať, ako si zostala s dieťaťom sama. "Ale veď on predtým taky nebol, to sa až potom zrazu zmenil" . 🙂
Ak by som mala ist do vztahu asi by som sa fakt realne chcela stretnut aj s tou ex nech viem aj tu druhu stranu mince. Lebo chlapi si vedia navymslat tolke hluposti len aby uputali a nevyzerali "zle" pred frajerkou. Vsak azda nebude kydat na seba ze on za to moze....
ja nechapem tolko naivnych dievcat.... ale aj zien????
Autorka, pri tebe a tvojom decku uz pracovne vytazeny nebude? 😃 Da vypoved, aby sa vam venoval, nie? A alimenty na jeho dve deti mu budes platit ty z rodicaku, lebo tie deti predsa nemozu za to, co maju za otca, ze?
@maranta_leuconeura ja budem v poriadku aj keď nebudem mat deti.
Nie nešla by som do vzťahu s takým mužom, aj keď by mi nevadilo vzťah s mužom čo má dieťa,....ale čo by mi vadilo,že na tie deti nemá vzťah lebo je údajne pracovné vyťažený ale na rozbiehanie niečoho ďalšieho čas má. . Plus teda keďže je tak pracovné vyťažený nemal by čas ani na mňa
Ale ak to tebe vyhovuje sa s ním občas stretnú len ružovú optiku nechaj doma
Myslim si, ze o vlastne deti sa panko moc nezaujima (x toho co pises) a ze expartnerky by si mal upratat sam. S oboma ma zly vzhat? Zaujimave, mozno im nejako ublizil, napriklad si zacal s druhou pocas predchadzajuceho vztahu. Nepripomina ti to nieco? Asi by som si rozmyslela ci sa chcem s takymto usadit a pripadne aj mat deti.