Išli by ste s takým mužom do vzťahu?

30. nov 2024

Zdravím,
Zaujímal by ma Vás názor na moju situáciu. Nedávno som sa zoznámila s mužom pri venčeni psov. Najprv to bolo nevinné, nahodne stretnutia, ale pretiahli sa aj na 2-3hodiny. Neskôr som zistila ze ma priateľku s malým dieťaťom. Žili spolu v čase keď sme sa spoznali. Teraz sa odsťahovali do podnájmu, on ostal žiť v dome. Ma aj staršiu dcéru s exmanzelkou, stretávajú sa sporadicky, ale kontakt udržiavajú. Po čase začali byť naše stretnutia intenzívnejšie, začína sa mi páčiť a prerasta to do vzťahu. Len neviem ci ma perspektívu s takým mužom niečo začínať. Ja mam 34, on 35. S tou ex to je všelijaké, stále ho otravuje, vyvoláva konflikty, podla mna a aj podla neho mu chce ublizivat cez dieta, alebo dalsia moznost ze ho chce späť..išli by ste do toho? Co si o tom myslite? Ja by som sa už rada usadila a mala zázemie.

maranta_leuconeura
30. nov 2024

Myslim si, ze o vlastne deti sa panko moc nezaujima (x toho co pises) a ze expartnerky by si mal upratat sam. S oboma ma zly vzhat? Zaujimave, mozno im nejako ublizil, napriklad si zacal s druhou pocas predchadzajuceho vztahu. Nepripomina ti to nieco? Asi by som si rozmyslela ci sa chcem s takymto usadit a pripadne aj mat deti.

sante81
30. nov 2024

Nie

autor
30. nov 2024

@maranta_leuconeura ďakujem, áno aj to je možné

benimnadir
30. nov 2024

Nešla by som

birika
30. nov 2024

a to este potrebujes radu?

januska12323
30. nov 2024

Nie, nepotrebuješ v živote zbytočné drámy.

oceanahory
30. nov 2024

Nie...pri cloveku, ktoremu stroskotali uz dva pokusy o rodinne zazemie by mi blikali kontrolky.

abbey1
30. nov 2024

Fuha, dve deti s 2 rôznymi ženami. Čiže za sebou minimálne 2 vzťahy, kde splodil dieťa a napriek tomu nepracoval ma udržaní vzťahu. :(

Nie, určite nie. Pánko nech sa venuje deťom.

janinah
30. nov 2024

Velmi ľahko môžeš bzť tretia ex s tretím dieťaťom,o ktoré zo strany otca velký záujem nebude....toto asi nebude to zázemie čo hladaš.

koniarova
30. nov 2024

Určite nie.

slavka1988
30. nov 2024

Joj dievca ,už máš ružové okuliare a nevidíš realitu dve ženy dve deti ani o jedno sa zrejme riadne nestara chceš mat raz deti s mužom čo už ma dve deti a ešte aj s dvoma ženami?

stanulienkat
30. nov 2024

Ani nahodou. S tymto ploditelom sa chces usadzat? Nemas pud sebazachovy?

simsalabim
30. nov 2024

Uz 2 vztahy s detmi neuspesne - to nieco vypoveda o nom, o ochote pracovat na vztahu… za mna red flag.

janinah
30. nov 2024

No,kebyže si sa celkom náhodu s tými ex "skamarátila" tak sa aj dozvieš prečo tie vzťahy nevydržali.

enmery
30. nov 2024

Nie!Ale keď si rada komplikuješ żivot a chceš stratiť pár rokov żivota, nech sa páči.

damian85
30. nov 2024

Je sem mnoho užívateliek , ktoré majú deti s 2 rôznymi otcami a ako problém to až tak nevnímajú ak je to obrátene , už to problém je 😝. Niekedy je možnosť , že si len presne ako takmer všetky tu rozvedené , sem tam vybrali zle. Takmer každá jedna má vo veku 34,35 rokov niekoľko vzťahov za sebou. Vždy je to ich chyba ? Ak ti za to stojí , skúsiť by si mala. Možno nakoniec fakt prídeš na to , že chyba je na jeho strane , ale kto neskúsi , nevie. Hádam si nemyslíš , že nejaká žena na MK , ktorá ani nevie akej farby má vlasy bude presne vedieť , či je to ten správny muž alebo nie. Jedna vec je čo ti sem " poradia " druhá vec ako by sa zachovali ony v tvojom prípade.....Radí sa veľmi dobre....

earlgrey
30. nov 2024

@damian85 Nejde o deti, teda aspoň mne by nešlo. Deti za nič nemôžu, ide o to, že ak bývalý partner robí naprieky, odnesie si to aj tá nová osoba, ktorá do vzťahu vstúpila. Takže v tomto by som bola sebecká a pozerala hlavne na seba. Nepotrebujem drámu v živote. Kus klobásy mi za to nestojí.

terezka1947
30. nov 2024

2 deti,s dvomi ženami....snáď nie sú až taká zúfalá,že chces byť aj ty matka č.3

autor
30. nov 2024

Co sa deti týka, tým by sa aj venoval. Len je pracovné vyťažený. A ex robí napriek, nechce aby sa stretávali s dieťaťom, vymysla si, že dieťa k otcovi ísť nechce a podobne hluposti.

jaond19
30. nov 2024

Nie. Ten clovek ma 2 zavazky z 2 pokazenych vztahov. Do tohto by som neliezla.
A klasika, ex je zla, robi problemy.... jasne. A on neviniatko.

damian85
30. nov 2024

@earlgrey Ak si s mužmi len kvoli kúsku klobásy , tak máš úplnu pravdu , za to ti to nestojí. Žena , ktorá stojí aj o ten zvyšok , možno sa na to pozrie inak.

kvoli
30. nov 2024

On je taký rodinný typ, rád zakladá rodiny 😃

earlgrey
30. nov 2024

@damian85 😉 jasné...ty by si išiel do vzťahu, kde bývalý partner robí naprieky?

damian85
30. nov 2024

@earlgrey Rozumná žena / muž pochopí , že na hádku treba dvoch. Prieky môže robiť koľko chce , ak ja na to reagovať nebudem ......Nezaujíma ma bývalý partner , zaujimá ma súčastná partnerka. Ja sa s partnerkou stále len pousmejem ak sa o to snaží napríklad moja ex......a nereagujeme.......pousmejeme , nereagujeme. Nikoho to nezaťažuje

abbey1
30. nov 2024

Prepáč, on je chudák pracovné vyťažený až tak, že sa nemôže dostatočne venovať deťom, ale psa a nový vzťah stíha?
Tak veselo do vzťahu s nim. Nech môžeš o rok na koni vyplakávať, ako si zostala s dieťaťom sama. "Ale veď on predtým taky nebol, to sa až potom zrazu zmenil" . 🙂

earlgrey
30. nov 2024

@damian85 Ono to je trocha iné, ak sú v tom deti. Ale ok, tvoj názor ti neberiem.

maryetta
30. nov 2024

Ak by som mala ist do vztahu asi by som sa fakt realne chcela stretnut aj s tou ex nech viem aj tu druhu stranu mince. Lebo chlapi si vedia navymslat tolke hluposti len aby uputali a nevyzerali "zle" pred frajerkou. Vsak azda nebude kydat na seba ze on za to moze....
ja nechapem tolko naivnych dievcat.... ale aj zien????

maranta_leuconeura
30. nov 2024

Autorka, pri tebe a tvojom decku uz pracovne vytazeny nebude? 😃 Da vypoved, aby sa vam venoval, nie? A alimenty na jeho dve deti mu budes platit ty z rodicaku, lebo tie deti predsa nemozu za to, co maju za otca, ze?

autor
30. nov 2024

@maranta_leuconeura ja budem v poriadku aj keď nebudem mat deti.

sense
30. nov 2024

Nie nešla by som do vzťahu s takým mužom, aj keď by mi nevadilo vzťah s mužom čo má dieťa,....ale čo by mi vadilo,že na tie deti nemá vzťah lebo je údajne pracovné vyťažený ale na rozbiehanie niečoho ďalšieho čas má. . Plus teda keďže je tak pracovné vyťažený nemal by čas ani na mňa
Ale ak to tebe vyhovuje sa s ním občas stretnú len ružovú optiku nechaj doma