Anonymne z pochopiteľných dôvodov. Chcem sa opýtať, či by ste išli rodiť do pôrodnice kde nedávno začala pracovať vaša príbuzná , s ktorou už roky nie ste v kontakte. V mojom prípade svtou pribuznou nie som v kontakte už polovicu života, keď sme sa aj niekedy stretli tak sme sa ani nepozdravili. A ona a jej rodina je riadne taká zákerná a mám normálne strach o dieťa že mu dačo urobí alebo ho vymení.
Nemáš šancu rodiť inde? Prečo? Ďalšia najbližšia porodnica je 3000 km vzdialená?
Už som v 39. týždni a na vyšetrenia som začala chodiť do tej spomínanej nemocnice
normalne tam chod rodit a vyslovene si vyziadaj,ze ju pri porode nechces .. ak je to teda tak zle.. ale ja si skor myslim,ze jej je jedno kto si.. a svoju racu si bude robit profesionalne bez osobnych zakernosti
Rodiť mizes hocikde, vyšetrenia a záznamy máš v tehotenskej knižke
@ukgirls a to sa dá povedať že konkrétnu osobu nechcem pri pôrode? Keď jej vtedy vyjde smena?
Rodiť môžeš ísť úplne inde, aj keď si tam absolvovala poradne. Stačí ti tehotenská knižka a všetky potrebné lekárske spravy
@elviku11 ďakujem, nevedela som že sa to dá
Dačo urobí dieťaťu? Vymení?...
Preháňaš a to riadne...
Nesla by som. Rodit mozes aj inde,nie len tam,kam chodis momentalne.
Povieš lekarke na prijme, že ste príbuzné a jej prítomnosť si z osobných dôvodov neželas. Vybavene.
Jasne, ze mozes ist rodit inde. Keby si bola nahodou aj niekde mimo bydliska a zrovna vtedy na teba pride porod, tak ides do najblizsej nemocnice, nebudes predsa utekat taku dlhu cestu do tej, kde si to mala povodne planovane.
neverím že by ublížili bábu,, ako píšeš v príspevku.
nešla by som inde, ak by mala službu počas pôrodu tak by som výslovne požiadala PREDNOSTU a VRCHNÚ aby tam táto osoba nebola z osobných rodinných dôvodov. viac by som nerozvádzala. možno ju tam ani nestretneš 🤷
A mozno ta ma uplne na haku
Normalne nahlas ze kvoly konfliktu z rodiny musi byt iny lekar alebo sestra sorry
Neviem na akom oddelení robí, neviem či je pôrodná asistentka alebo robí na novorodeneckom.
Píšeš, že “ V mojom prípade s tou pribuznou nie som v kontakte už polovicu života”.
A napriek tomu ju poznas tak dobre, že si skutočne myslíš, že by ti VYMENILA dieťa? Nemyslíš snad vážne🙄…
Ak budeš v pôrodnici viac dni, asi sa aj tak skôr či neskôr stretnete keď bude mat službu. Ak ta tak veľmi stresuje ta predstava, bud chod rodit inde, alebo skús požiadať lekára, že si ju pri pôrode neželáš z rodinných/osobných dôvodov. Ale všetko asi závisí od personálnych kapacít v danú chvíľu (a myslím to v dobrom - pozeraj menej tureckých telenoviel…).
@mirkam3 oni nás nemajú radi a neviem čoho všetkého by bola schopná... A to je ten problém že neviem na akom oddelení robí,či je pôrodná asistentka alebo robí na novorodeneckom
Sorry, ale ak nie si troll, za mňa pozeráš veľa tureckých a mexických telenoviel. Alebo ti z hormónov už jemne hrabe.
Daj sa do kľudu, lebo takýmto "stresom" ublížiš dieťaťu skôr ty.
@vkatush nie, nie som troll, ale už boli prípady kedy deti boli v pôrodnici vymenené. A žiadne turecké seriály nepozerám
🤦🏻♀️ Ideš rodiť, čiže stará nebudeš. S dotyčnou nie ste v kontakte polovicu života. Čiže ste boli naposledy v kontakte, ako deti? A ty si myslíš, že ti vymení dieťa??? Čo ti šibe?!
Ale vymeniť decko? Tie hormóny ti už fakt vystreľujú mozog, teda, ak nejaký máš🙈
Normálne by som išla inde, však oni nemôžu nikoho poslať preč, išla som za rodičmi a začal mi pôrod. A si myslím, že ich to ani nebude zaujímať, ja by som si už dávno dala do hľadáčika, že kde teda chcem ísť, zistila si všetky info a urobila to tak ako som napísala. A určite nevyhodia rodiacu ženu, iba preto, že tam nechodila na poradne.
O niekom, s kým nie som v kontakte polovicu života, rozhodne netuším, kde pracuje.
Ale to neboli vymenené lebo ich zámerne vymenili.
Nešla by som tam rodiť. Nie preto, žeby som sa bála, že mi tá osoba priamo niečo urobí alebo znamení deti. Ale pre stres, ktorý mám z tej rodiny - stále byť v strehu, či ju niekde nestretnem, či nepôjde okolo na chodbe a nebude mať blbé reči atď ...
Pre dobrý pôrod je práveže psychická pohoda rodičky úplne kľúčová, preto by som tam nešla.
Neriešila by som personál, ktorý tam pracuje alebo nie. Ak by mi nemocnica vyhovovala, išla by som tam bez problémov rodiť.
@letfenixa ja som sa to dozvedela od ďalšej známej, ktorá je s ňou v kontakte. Ťa mi to povedala
@h2 ona je o dosť staršia odomna, ja som ju videla naposledy ešte keď som bola decko
A prosím nesmejte sa mi, ja mám hlavu v smútku a nemám šancu rodiť inde