Zavolala ma na “rande” moja stará známosť (napísal mi, nevideli sme sa). Videli sme sa naposledy pred 4 rokmi, no ja som za ten čas pribrala nejakých 15 kíl (zdravotné problémy). 9 som už dala dole a pokračujem ďalej, ale stále mám nejakých 6, možno 7 viac ako predtým takže myslím že je to dosť vidieť. Rada by som sa s ním stretla, ale nechcem sa cítiť nepríjemne, možno sa mu takáto nebudem páčiť. Mám počkať a stretnúť sa až ked schudnem tie zvyšné kilá?
Dovtedy uz bude zenaty, stretnite sa a mozno ta prekvapi a nebude riesit nejake kila navyse ;) vsak aj on sa isto zmenil..
To fakt nad tym uvažuješ ? V zivote by som nechudla pre chlapa ale v prvom rade pre seba, ano na stretnutie by som sla
bud sama sebou. Ak bude mat zaujem, podpori ta v tvojom odhodlani upravit si vahu. Ak potrebuje iba matrac, tak nazbieraj do hrsti svoju hrdost, nestoji ti za to sa nim potom trapit.
Ja by som to ako prekazku nevidela. Proste prides na stretnutie teraz, lebo nikdy nevies, ci sa ponuka na stretnutie bude este opakovat. A cakat mesiace na to, ze schudnem? Ty tiez nevies, ako on teraz vyzera.
Kludne sa s nim stretni ale hlavne nezačnú vetou, dlho sme sa nevideli, vidis ako som pribrala 🤣🤣🤣 jasne, ze chod. Co riesis
no 6,7 kíl to si robíš srandu😀 to musí byť ozaj extra vidno.Slonica sa môže schovať😀 nepoviem, keby napíšeš nejak vyše 20 kg že fakt extra zmena.Ale toto🙂 neblázni.Zachvilku to dáš dole ani nebudeš vedieť ako
@betulinka1 no este sa da aj zacat slovami "Ahoj Misko, jak dobre vyzeras, tusim si schudol, lebo si pamatam, ze si mal hrubsie stehna ako ja" 😁🤪
@egonsk 😂😂😂
Trošku mimo, ale pamätám si, ako ma raz zastavil jeden známy, s ktorým sme sa dlhšie nevideli. Vtedy som schudla pár kíl v práci, možno 3-4. Postavu mám priemer až chudá.
A prvé, čo mi povedal, že viac som sa mu páčila, keď som mala kilá naviac 😂
Dnes som náhodou stretla svoju bývalú lásku. Ja môžem povedať, že to bolo pred 15 rokmi a 15 kilami. U neho to bolo pred minimálne 50 kilami... Takže neries
6 kíl navyše si priemerný chlap ani nevšimne.
ako stara znamost? preco ti zrazu len tak napisal? co to bolo za znamost?
fakt jedine, co riesis, je par kil tuku?
Ja by som radsej isla s muzom ako s kilami
Stara znamost? Na rande? Netrap sa kilami, chce ti len predat poistku.
aky nazov 😃 vsak nesla, nechala by som ich doma, na rande pojdem sama predsa.
@mrkvicka060 na rande s kilami navyse sa chodi do chladnicky 🙂
6 kil je nič. Tvar vieš zúžiť konturovanim a zvyšok zakryť vhodným oblecenim a vyššími podpadkami. Určite neodkladaj kvôli tomu rande
A čo ako ? Keby sa stretnete a teraz to.vyjde tak budeš dokonca života sledovať váhu len aby si ani kilo nepribrala lebo čo ak sa mu nebudeš páčiť. Veď normálne sa s ním stretni. Áno vzhľad je dôležitý ale nie natoľko aby sa kôli tomu že mas navyše dáke kilo s tebou ani nebavil. Však keď ťa bude chcieť a bude tabmat rád mu bude jedno či máš ideálnu váhu alebo niečo navyše. Hlavne že si zdravá .
Teraz mi to pripomenulo keď som stretla svoju úplné prvú lásku, po pôrode, kedy som mala 9 kíl navyše, ale on nevedel, že som bola tehotná.
A hovorí mi, "bože, teraz si ešte krajšia ako pred x rokmi, pristane ti to, konečne máš ženské krivky" 😀 možno aj v tvojom prípade to bude 👍
@tykat 😄
@vkatush mne sa raz stalo nieco podobne.. Mala som tazsie obdobie, porozchodove, vtedy som pribrala asi 5 kil.. bolo to cisto zivotospravou ziadne zdravotne problemy, proste prezieranie sa a prilis vela alkoholu. Bola som vonku v bare citila sa ako prasiatko aj ked som mala mozno dakych 57 kil ale satnik som nemenila, cize napchata vo veciach co som nosila ked som mala 52, vsade ma to tlacilo. A zacal ma tam balit daky typek, no ja som na neho nereflektovala. Tak potom len poznamenal, ze skoda, ale mala by som pribrat a vyzerala by som lepsie. Celkom ma to pobavilo, asi som sa potom aj citila lepsie 🙂
Prvé, čo ma napadlo pri názve, že by som ich radšej nechala doma.... Určite choď, váha sa mení veľa ľuďom.
@martinka13 tiez ma najprv napadli deti, ale az potom som zistil, ze autorka myslel svoje krivky 🙂 Veru clovek moze zmenit postavu zo dna na den, takze ak ma ten chlap byt seriozny, tak nech kludne ide, lebo inak jej nestoji za to.
Podla mna nemas co stratit, vobec nevies, ako napriklad vyzera on. A mozno si vobec po rokoch nesadnete, ale kym nevyskusas, nebudes vediet. Lebo aj ludia sa rokmi menia a niekedy uz to nie je ten clovek, co si poznala.
Nie,tie kilá by som vtedy nechala doma,samozrejme srandujem.Ak ho 6 kíl odradí,tak asi za moc nestojí😉.Je rozdiel nadváha a nadváha,a aj jej príčina.A keď si už toľko zhodila,tak hlavu hore,dáš aj ostatok,len dúfam,že pre seba,😉
Ked som prečítala nadpis myslela som, že si pribrala 30 kíl 😄 bože 6 kíl si priemerný človek (predovšetkým chlap) ani nevšimne. A keby aj tak to nikomu nevadí.
Nehovoriac o tom, že vôbec nemusí ísť o rande ale chce ťa len poistiť alebo ti predať nejaký "úžasný" výrobok 😄😄
Môj ex si nevšimol 10 kíl 😃 Ale on teda pribral minimálne 20 🤔 No ja si napríklad uvedomujem, že už nikdy 20 mať nebudem 🤷 Inak, ak cvicis, je dosť možné, že máš aj s tými 6 kilami lepšiu postavu ako predtým, vôbec to nerieš.
Jasne, išla by som, 6 kíl je nič. A hlavne napríklad ja som môjho frajera zaujala práve keď som mala tie kila navyše, a to bolo minimálne 10 kg. A poznali sme sa aj predtým. Nikdy nevieš ako sa to vyvinie.
No.. pozri.. ja som bola vždy z tých chudých. Prišla doba, keď ma navštívila predmenopauza a za posledný rok som pribrala 6kg. To mám teraz sedieť doma a s nikým sa nestretávať?
A kde máš istotu, že on nepribral 20 kg?