Išli by ste do vzťahu s mužom, ktorý sa stará o rodičov a nemá prácu?

7. sep 2024

Zoznamujem sa. Spoznala som jedného chalana, len sme si zatiaľ písali. Zaujímalo by ma, začali by ste si s ním vzťah? Jeho situácia je taká dosť ťažká a smutna. Zostal sa starať o rodičov, robi im asistenta, nemá inú prácu. Je to tak už 8 rokov. Od tej doby nemal vzťah. Každej to vadilo. Ma 40 rokov. Je to smutne, ale tiež si toto neviem predstaviť, vzťah s takým človekom. Na jednej strane je to šľachetne, že sa postará, na druhej mi to príde také, že nemá záujem o nič iné. Hovoril, že cez deň ma dosť času na vzťah. Nemá záujem o prácu, že mobil ma 14 ročný, že nemá záujem o materiálne veci. No neviem, mne to príde také, že mladý človek a žiadny osobný život, záujem, rodičia zomrú, akú prácu si potom nájde? Že jemu to vyhovuje byt doma, že aj tak ho práca nebavila. Nechcem odsudzovať, určite to chce veľa obety z jeho strany, ale príde mi to, že sa tak trochu aj priživuje na tejto situácii, aby mohol žiť taký pohodlný život. Žiadne vízie, sny, plány, ešte je aj tučný.

dadka1997
7. sep 2024

Je to pekné gesto, ale z čoho žije ? Z opatrovateľského a z rodičovského dôchodku ?

Tam mi niečo nehrá 🤔🤔🤔

enmery
7. sep 2024

Cez deň má dosť času na vzťah?Aha, zaujímavý opatrovateľský. Ruky preč, tu nesedí toho dosť a samá 🚩

ovaaa
7. sep 2024

Ako si písala žiaden osobný život ....nemá to budúcnosť...Starať sa o rodičov je síce šľachetné ale môže to kľudne trvať aj ďalších 20 rokov, si pripravená na to, že sa budeš starať aj ty ako jeho žena? A čo deti? Ako ich finančne zaopatrí a vôbec celú rodinu..?

iv007
7. sep 2024

Naco sa taky clovek vlastne zoznamuje? Kedy by bol s priatelkou a ako s nou travil cas ked nema o nic zaujem? Slusne by som ho odmietla, toto nema buducnost.

thereisabear
7. sep 2024

Určite nie.

egonsk
7. sep 2024

A co ta vlastne na takom chlapovi zaujalo?

egonsk
7. sep 2024

@iv007 asi si hlada len lahku znamost, inymi slovami obcasnu pichacku bez narokov ... lebo inak nechce zasahovat zrejme do svojho pohodlia. ... poznal som 2 chlapov, ktori podobne zili a po umrti rodicov sa zamestnali na najlahsej praci aku nasli, pricom ked sa o nich obtrela nejaka zena s tym, ze si myslela, ze sa zmenia, tak po case im tie zeny zdupkali a zacali chodit do kostola dakovat bohu, ze sa s nimi neusadili natrvalo v manzelstve.

natalienka12
7. sep 2024

Chlapov je ako maku, toto je vadny kus, posun sa o dom dalej.

autor
7. sep 2024

No veď aj ja to tak rovnako vidím. A ešte ako ma presviedčal 😀 že on ma len ťažšiu situáciu teraz 😀 mne to príde, ze sa mu nič nechce robiť. A to ma ešte bratov. Ma už iba mamu, otec zomrel. Takže traja bratia sa nepostaraju o jednu mamu? Aj keď by som mala platiť opatrovateľku na ten čas, čo som v práci, alebo keď by aspoň niečo budoval pracoval na niečom vlastnom. Až mi je z toho zle ako mrhá životom.

zmrzlinka2021
7. sep 2024

Autorka opisujes život a fungovanie aj veľa žien tu na koniku. Dlhé roky nepracujú, žiadne vízie, sny... A teraz bábo raď 😂

lujza123
7. sep 2024

Nie, ja osobne mám rada zaujímavých ľudí ktorý majú co ponúknuť. 40 tnik co sedí doma s rodičmi to zrovna nieje

prasiatko30
7. sep 2024

No nic, budes robit full time. Porodis zo 2deti a priamo z md sa vratis do roboty a muz sa ti postara o deti, navari, poupratuje a ked prides domov zo sichty tak si vylozis nohy na stol, otvoris pivko, precitas noviny a pohras sa s detmi pol hodinku a pospis si. Bezna slovenska realita len updatenuta s vymenou rol - prakticky naplnenie feministickeho sna

mandzula
7. sep 2024

Ma 40, kazdej jeho zivotne nastavenie vadilo a on na nom nechce nic menit... Tak nech zije ako doteraz, ale bez teba.

thunderdome
7. sep 2024

@lujza123 definuj pojem zaujímaví ludia. Opíš lepšie. Ale fakt chcem to počut. Žiadne také že “ty to niesi” a pod. Normálne rozvyň predstavu čo vidíš pod pojmom zaujímavý človek. Mnoho mužov to číta aj keď tu niesu registrovaní google často nájde tieto vaše diskusie. Tak to čitatelom vysvetli aj vy ostatné vysvetlite.

thunderdome
7. sep 2024

@egonsk opravím ťa - pichačku zadarmo… lebo keď potrebuje človek len “pichačku” tak existuju služby prostitúcie. Zaplatím si a mám. Na to nepotrebujem presviedčať nejakú aby somnou lúzrom chodila. Lebo viem že nebude. Tak načo by som s tým strácal čas.

thunderdome
7. sep 2024

@iv007 dobre si začala že načo sa taký človek zoznamuje… Veď keď viem že som domased po 40-ke ktorý nič nedokázal a že ženy sú vyberavé zlatokopky že bohvie čo by chceli akých megagigasupermanov… Tak kašlem na nich. Existujú priváty, ženy ponúkajúce služby, tak ich využijem. Keď to ináč nejde tak vyriešim takto.

loliki
7. sep 2024

A ty si na tom ako? Ak sa zoznamuješ so 40-nikom, asi nie si najmladšia.
Mám takého bratranca. Dobrý chalan. Najprv sa však musel postarať o mamu. Keď umrela, našiel si prácu. Potom sa staral o otca. Vieš si predstaviť, že jeho otec umrel tento rok cca 90 ročný? Teraz si zase hľadá prácu. Nemal šťastie a možno ani čas na vzťahy. Má vyše 55. Ja by som mu dopriala to šťastie, keby si niekoho našiel. Možno sa dožije vysokého veku (gény po otcovi). Kto sa oňho postará?

iv007
7. sep 2024

@thunderdome no niektori muzi su lakomi platit sexualne sluzby, chcu vsetko zadarmo a idealne bez namahy.

thunderdome
7. sep 2024

@loliki len nech dotyčná nejde na fórum lebo ju odhovoria. Ani nevieme aký ten muž v skutočnosti je. Mali by sa vyjadriť obaja. Ja keby som nejakou náhodou mal frajerku tak by bola na fóre tiež a tak by ste mali vyjadrenie od obich strán.

thunderdome
7. sep 2024

@iv007 môže byt ale asi si nikdy nevrznú… ja som si to uvedomil, viem že nemám čo ženám ponúknuť, tak si jedine môžem zaplatiť ja zas to vidím ako lahšiu cestu, lebo tým by som čo dosiahol keby som sa snažil baliť ženy? Posielali by ma do čerta doradu každá. Viz. reakcie v hociktorej téme kde sa nejaká pýta na nemožného chalana.

mandzula
7. sep 2024

@thunderdome pre mna je zaujimavy clovek, ktory nesedi len doma, taky, co sa zaujima o svet okolo seba, cely zivot hlada informacie, ma ciele, ambicie, chce sa rozvijat objavovat... a taky, co mna samu motivuje a posuva vpred.

loliki
7. sep 2024

@thunderdome A čo povedať na to, že na všetko sa pýtajú na MK? Nikto netuší, kto je ten muž a autorka sa bude riadiť radami od cudzích. Je to zrelé? Sama sa nevie rozhodnúť a riadi sa tým, čo jej napíšu iní?

thunderdome
7. sep 2024

@mandzula ďakujem

@loliki keď sa zalúbi, tak nech sa zalúbi. Mne sa tiež páči napríklad Jana a keby mi sused povedal že ju nerieš tak by som ho neposlúchol. Iná vec by bola keby ma varoval že je to nejaká kriminálnička atď.

vilma7
7. sep 2024

@loliki sociálne služby, tak ako o väčšinu z nás.

margotka17
13. sep 2024

To, že sa stará doma o mamku je šľachetné, ale koľko ľudí sa stará o rodiča popri klasickej práce? Veď ak by chcel, kľudne môže robiť aspoň na 6 hodín, sú traja synovia, keď každý sa istý čas dňa postará, tak môžu všetci pracovať. Tým by fungovali v bežnom pracovnom procese, mali by záujem zvýšiť svoju finančnú úroveň, obliekať sa štýlovo, zaujímať sa o modernizáciu technických vymoženosti ako sú mobily, notebooky, PC... Myslím si, že tam v tom bude niečo iné. Tam sa nezamotaj, to by nebolo zrejmé pre teba dobré.

thunderdome
13. sep 2024

@margotka17 teba lúbim 🙂 akože tú sladkosť Margotka. Odsúdiť ludí a mať ich za čudákov len za to že nejdu so stádom. Já kašlem na to. Já som liberálny ako hipisáci. Nevadí ak je niekto iný, žije ináč, len nech je dobrý človek to je hlavné.

hopsas
13. sep 2024

Ak má.opatrovatelsky príspevok a na základe toho sa stará o rodičov tak áno, lebo to urobi len dobrý syn, ale ak je nezamestnaný a vysvetľuje to tým že sa akože stará o rodičov a má cez deň dosť času na vzťah tak nie. Je to oblbovac.

zzzza
14. sep 2024

@prasiatko30 súhlasím