Ahojte, je tu niekto kto je na invalidnom dôchodku a našiel si nového partnera? Som mladá baba, tak trochu sa zato aj hanbím a keďže dnes muži veľmi prihliadaju nato či sa vie žena postarať aj sama o seba a čo robí počas dňa, ako má ten deň vyplnený, je veľmi ťažké niekoho nájsť. Nemám taký aktívny život, čo muži veľmi nemajú radi. Ale žiaľ moje telo mi to nedovoľuje. Ba prvý pohľad mi nič nie je nám len nejaké ťažkosti s nohami (to sa mi nechce rozpisovať) a potrebujem značnú pomoc niekoho. Hlavne v zime. A takisto ma nebaví to niekomu novému vysvetľovať. Ako si niekoho nájsť?
To, ze si na invalidnom nie je ziaden parameter pri vybere partnera. Mozes natrafit na hocikoho. Nikto ti ziadnu zaruku neda... je to totozne ako pri "zdravom".
Možno len,, lovíš v zlých vodách,,
Jedna kamoška má invaliditu z mladosti tiež problémy s nohami ale veľa iných, si našla muža ,,sebe rovného,, tiež invalid na chrbticu. Druhá kamoška na ID po dopravnej nehode asi mala 25r vtedy, niekedy bola na vozíčku, po op chodila s barlami ale cit v nohách žiaden, si našla muž cez svoje hobby,(šachy) a dnes sú obe baby šťastne vydaté a majú aj deti.
Pravda bolí ťažšie obdobia, keď boli odkázané na pomoc rodičov a partnerov napr po pôrode, ale dá sa to.
No pravda je že taký stav chce naozaj veľmi tolerantného a obetavého partnera. A to je v dnešnej dobe ako ihla v kope sena. V detstve som bola šikanovaná za svoj zdravotný stav preto sa zato veľmi hanbím. Veď ako prvé čo sa vás chlap opýta je kde pracuješ. No čo mu poviem 🙈
mas plny ID? ako povedat urcite ano otazka je kedy resp ak je to viditelne tak aj pred stretnutim by som povedala
Niekto má pekný zadok , niekto oči , niekto super prácu , niekto je 100% zdravý......Ideál nik nie je. To že máš jeden hendikep neznamená , že iným to nemôžeš prekonať. Nemáš niečo čo iné majú , iné nemajú čo máš ty.......to si treba uvedomiť.
@mamina7070 mám polovičný ale pracovať môžem iba na dohodu niekde kde to naozaj zvládnem aj to v zime nie to sa nepohnem z domu nikam ani do obchodu. Viditeľné to nie je kým nejdem po schodoch. Ako ak by sa to rozbehlo na viac rande tak samozrejme poviem pravdu ale povedať toto na prvom rande je pre mňa nepredstaviteľné ten chlap sa už neozve .
@damian85 ver tomu že o tom to nie je pretože je kvantum krásnych šikovných žien. Ja na viac nič nemám. Chlapmi som bola väčšinou iba využívaná a keď sa im to už nehodilo dovidenia koniec.
Je stovky krásnych , úspešných a voľných žien. No aj tak sú voľné , pretože jedna sa nespamatala z bývalého , ďalšia rieši iba biznis , ďalšia slúži ako vankúš do postele polovičke mesta atď.....vždy si treba veriť , konkurencia je vysoká , ale nie je náhoda , že je nás cca pol na pol.......
Mohla by si začať hľadať niekoho, kto ma podobný problém ako ty. Ved je spústa takých ľudí čo majú nejaký zdravotný problém. A možno nájdeš niekoho kto je natom podobne.Držím ti palce 🤗
@bielasovicka no nájdem si niekoho podobného a ešte si nájdeme niekoho tretieho kto nám pomôže lebo budú určité veci ktoré my nezvládneme.
Ved ja nemyslím takého co ma presne ten problém ako ty, s nohami, ale niečo iné zdravotné postihnutie. Taky by to lepšie pochopil ako zdravý. Tak som to myslela.
Ja mám plný ID a partnera som nemala problém si nájsť, aj som mu to povedala na začiatku a všetko ok. To, že mám ID mi neubera z mojich kvalít. 😄
@123kika1234 Tak ono to bude tym ako vyzeras + ak si pricetna, ID naozaj nijak neznizuje tvoju atraktivitu 🙂. Potrebovali by sme vidiet autorkinu fotku, potom budeme mudrejsi. Ano. bohuzial. Sme povrchne tvory.
Tak asi nie každé znevýhodnenie ma rovnaký vplyv na život. Autorka, keďže niekoľko mesiacov v roku nemôže vyjsť z domu, asi musí potenciálnemu partnerovi povedať, že mať deti neplánuje, lebo by sa o ne nemohla v zimných mesiacoch starať, vodiť ich do škôlky, školy, krúžky, k lekárom. Lebo asi živiteľ rodiny bude zamestnaný prácou nad rámec.
Ahoj, obavam sa ze sa nevyhnes pri spoznavani vysvetlovaniu, aj ked "Ta to nebavi". Ty by si nechcela vediet o svojom mozno potencialnom partnerovi take zasadne veci? Ked teda hovoris ze potrebujes znacnu pomoc a (asi?) nepracujes, je to dost zasadna vec.
Drzim palce pri najdeni toho praveho 👍