Dobrý večer, mám priateľa a stala sa mi taká vec že s kolegom sme mali firemný večierok, čo to sme popili a došlo len ku tomu že sme sa obijimali s tým že on strčil ruky pod moju sukňu a chytal ma za zadok
Myslite že to možno brat ako neveru? Mám výčitky
Mne sa stalo niečo podobne minulý rok ale bolo to z dôvodu že môj partner nejavil o mňa záujem a zrazu prišiel chlap ktorí ho začal javiť. Výčitky? Ja ich nemám. Ale keby je všetko v mojom vzťahu uzasne tak ich mám. Odpovedz si sama.
Bežný firemný večierok. Ľudia sa ožerú a zabudnú, že sú ženatí/vydaté...zadaní/zadané...neboj, nabudúce sa ožerie iná kolegyňa a bude si užívať to, čo ty...alebo iný kolega a nabudúce ti možno aj prst do zadku strčí a nie len chytať bude...😀
Keby tvoj priateľ oblapaval kolegyňu pod sukňou za zadok, brala by si to ako neveru? Ja neviem kde máš svoje hranice. Za mňa to nie je úplne nevera ale nie je to ani v poriadku a nič také sa vo fungujúcom vzťahu nemá stavať.
Ak by prisiel moj muz a povedal, ze sa na vecierku ozral, objimal s kolegynou a ta mu smatrala v gatiach, tak by ma to pekne nasr...vytocilo, ci to je nevera neviem to uz nech si kazdy povie ale do zdraveho vztahu nic taketo nepatri (na oboch stranach)
Ak,si mala nohavicky,tak to nevera nebola,ak si bola na ostro,no neviem,neviem😂😂😂🙈
po mne sa tiez sápal takto kolega, ale jasne som mu povedala stop, z jeho strany islo o neveru z tvojej neviem, ak si si to nechala, tak asi aj trochu ano :D
To co je za vecierok, ze sa tam da takto zrubat? Kolegovia vas neodfotili?
Ak si mu to dovolila a nepovedala nič tak je to nevera. Stala sa mi podobná situácia mužov ožratý kamarát vystihol chvíľu keď sme boli sami a obťažoval má. Ja som sa ale bránila mužovi som všetko povedala. Čiže veľa záleží od tvojej reakcie.
A ty si reagovala ako? Ja keby som bola aj neviem ako opita, tak by ma po takom niecom vystrelilo o 2 metre vedla, kedze som vydata a proste drzim hranicu.
Za mna, keby som napriklad videla, ze muza obchytkava kolegyna a on si to necha, tak ako neveru by som to nebrala. Ale brala by som to tak, ze nieco nie je v poriadku bud s nim alebo s nami a bolo by to nieco, co by som riesila.
@earlgrey prst do zadku.😅😅😅
Keby tvojho chlapa nejaká oblapava a on sa nechá, brala by si to ako neveru?
Clovek, ktorý ma závislosť a tej závislosť podriadil cely život.
Hlavne vies co, nehovor to partnerovi. Casto ten kto sa dopusti takehoto niecoho, neunesie tu zodpovednost z svoje spravanie a povie o tom partnerovi, aby sa zbavil svojich vycitiek a aby mu partner odpustil. Najskor si odpusti ty sama, nastav si to v sebe, aby sa to nabuduce nestalo, nechci to po partnerovi, ktory od teba ocakava vernost.
Zrejme ti to ukazuje, ze ste sa v tvojm terajsom vztahu nevenovali dostatocne tomu, co pre teba a co pre partnera znamena vernost a je na case, aby ste si to vysvetlili, aby ste pre cely buduci zovot mali aj jeden aj druhy jasno, kde ma partner hranice a neprekracovali mu ich.
Ber tuto situaciu ako prilezitost porozpravat sa o vernosti. Nie ziarlivo, nie poukazujuc na to co sa stalo... skor naozaj ludia sa o vernosti zacnu bavit po nevere a vtedy je uz neskoro. Ak svoje hranice poznaju skor, maju sancu ich dodrziavan, neprekracovat... z lasky a ucty k tomu druhemu.
Už len keby sa k tomu schyľovalo tak to stopnem! Keďže si to nestopla a pokračovala tak neskoro je mať výčitky 🤷 alkohol je trápna výhovorka!
Vsak frajera sa spytaj ci je to nevera 😃
Ešteže je ten chľastu,aspoň sa dá na niečo vyhovoriť.......
Nechcela by si nám presne opísať kde sa ťa dotkol ? Postup , kde mal prst kde ukazovák a tak ? Neda sa tak ľahko posúdiť či to nevera je alebo nie. Záleží od polohy ukazováka pod sukňou , bez tejto informácie nevieme poradiť.....
Ja presne kvôli tomuto už na firemné večierky ani nechodím . U nás to vždy vyzeralo ako v ZOO ( každý s každým 🫣) . Naposledy keď ma “balil “ asi 20 ročný kolega , no to bola pre mna konečná . Keby mi kolega ohmatával zadok , tak mu jednu rovno plesknem . A ty sa evidentne nevieš kontrolovať keď si čo to vypijes , inak by si sa s kolegom neoblapavala . Podľa mna to nie je nevera , ale je to od teba voči partnerovi nechutne .
Treba menej pit, ak sa potom nevies spravat.
Alkohol vie pekne znicit vztahy i rodiny.