Imponuje mi zadaný muž

6. jan 2025

Ahojte, momentálne si poslednú dobu píšem s jedným mužom, je to presne môj typ, dáva mi pozornosť, paci sa mi, presne tak ako ma byt. Žije ale v otvorenom vzťahu, kedy jeho polovička a on majú milencov (teda aspoň tak mi to vysvetľoval) a že im to normálne funguje, keď to je s druhými iba o tom jednom. Strašne ma to ťahá s ním skúsiť, ale keďže viem že iste ma aj ine, a navyše ma aj vztah, tak mi je to trocha proti srsti, ale na druhu stranu ma to veľmi ťahá to skúsiť, keďže je to pre mňa “pán dokonalý” a vie mi dať pozornosť a seba, a veľmi k nemu imponujem. Viem že to neni úplne asi ok, uvedomujem si to, preto vas poprosím o váš názor na celu vec. Ďakujem.

alabama0011
6. jan 2025

Ak ho chces iba na to, na co on chce teba, chod smelo do toho. Nezabudni na ochranu. (tento tvoj opis mi ani nahodou nepripomina pana dokonaleho. Nizsie naroky mas asi na muzov 🤷‍♀️)

huxy
6. jan 2025

Byť tak zúfalá, začínať si s niekým, kto má priateľku a ešte ktovie koľko mileniek 🤷🏼‍♀️
No nie, toto nemá s dokonalosťou absolútne nič spoločné 🤦‍♀️

ibrunova
6. jan 2025

Je to chudák, nie pán dokonalý. Neverila by som mu, a keby aj, tak ktovie ako často to strieda.. Za mňa fuj.

patus_2
6. jan 2025

Si si istá, že aj jeho polovička vie o tom, že majú otvorený vzťah? Pán dokonalý by bol vtedy, kedy by si vedel uzatvoriť prvy vzťah a až potom začínať čokoľvek ďalšie. Pokiaľ sa nechceš cítiť ešte horšie, tak fakt do toho nechoď a maj trochu hrdosti.

autor
6. jan 2025

@patus_2 Ano, aj ona ma svoje bokovky, je to zvláštny vztah ale funguje im to, a ona ma aj pristup k jeho telefónu. Ide o to, že u neho cítim veľmi veľkú imponáciu ku mne, a presne môj typ.

kat_
6. jan 2025

vsak ked sa o neho chces delit so zastupom dalsich, sup do toho, mne by bolo zo seba zle... robit niekomu len dalsi z jeho matracov

monikkatt
6. jan 2025

Toto a pan dokonaly? Zena zobud sa. Jasne ze sa snazi a lichoti ti, chce ta dostat do postele. Aby ta potom neodkopol ked dostane co chce a ty sa budes citit ako pouzita handra do ktrorej sa urobil. Na grc

llull
6. jan 2025

Tebe imponuje...

tamitamitami
6. jan 2025

Za mňa nechutné, už len tá predstava pohlavných chorôb je extrémne sexy 🙈.
Vážne chceš svoj čas investovať do človeka ktorý ťa bude mať iba na sex?

ibrunova
6. jan 2025

A odkiaľ vieš, že aj ona si žije svoj život? Iba od neho, však? Ja som poznala x chlapov, ktorí tvrdili, že so svojou ženou nespávajú, že sa rozvádzajú, ale tá žena o ničom samozrejme netušila..

Joj snaží sa, lebo zacítil šancu, že si povoľná. Imponuje.. 🥸

joesvk
6. jan 2025

Keďže má viac mileniek-znamená to,že sa naučil ako oblbnúť ženu. Nie je dokonalý, len vie,čo chcú ženy počuť.

ruxandra
6. jan 2025

A už ste sa stretli, ci si len píšete? Lebo to aby sa ti zdal dokonalý len na základe písania, je veľmi jednoduché docieliť a niektorí muži sú v tom fakt dobrí. A myslím, že toto je presne ten prípad, vôbec ho nepoznáš a zdá sa ti dokonalý, lebo on vie ako na to..
A hádam nie si taka zufalka aby si tolerovala chlapovi milenky 😅

lenka567899
6. jan 2025

Žijeme v degenerovanej dobe..

autor
6. jan 2025

@ruxandra on práve iniciuje stretnutie ako prvý, ma naozaj že dobrú pozíciu, ale ja s ním neplánujem mať vztah, lebo viem že to nie je možné.

lonely66
6. jan 2025

cítiš imponáciu? to je nejaký novodobý druh vzrušenia? 😀

kat_
6. jan 2025

@lonely66 tiez som sa tu nad tym pozastavila... citi imponaciu a imponuje k nemu 😂 to je tak ked niekde zachytis nove slovicko, ale nevies ho pouzit spravne, napriek tomu ho strcis do kazdej druhej vety 😂

ovaaa
6. jan 2025

Poznáš to z jednej strany, z jeho, možno je pravda úplne iná. Každopádne nič romantické byť dekou, lebo inak to nebude. A rozhodne toto nie je p.dokonalý, taký sa ide zabiť za ženou a je verný, nikoho iného nepotrebuje. Budeš ďalšou...hmmm......nevyslovujem...snáď máš hrdosť. A k tým radám, čo ti tu dávajú, veď kľudne choď do toho ..uži si....nooo ...grc Ale očividne hodnoty idú u niekoho dole....ženatý a kopec mileniek za sebou a pred sebou..

.

ibrunova
6. jan 2025

Ty máš koľko rokov?

autor
6. jan 2025

@kat_ Tak teda použijem slovo “vzrušuje” nemusíme sa tu chytať za slovíčka, nie je to jazykové okienko, ďakujem za rady.

monikkatt
6. jan 2025

Ten chlap je len k*revnik ak je pravda co pises. A mozno ti len tlaci kaleraby do hlavy a hra sa na pana ziadaneho a pritom doma pri zene sucha nohami 😀
V kazdom pripade ty si riadne namotana, nevidis realitu a bude ta to velmi boliet ked precitnes 🤷‍♀️ urobi si z teba matrac na vyprazdnenie vajec, zasmeje sa a tebe ostane len sa modlit nech ta niecim nenakazil

ibrunova
6. jan 2025

No a jasné, že ťa kontaktuje, však jecšanca, že zasunie, tak sa snaží.
Vysvetlite mi niekto, prečo a načo by boli dvaja (predpokladám celkom mladí) vo vzťahu, ak každý odbieha inam, navzájom si to tolerujú, tak prečo sú akože spolu?

kat_
6. jan 2025

no vidis, to je spravne slovo... keby ti totiz imponoval, vzbudzoval by v tebe uctu, obdiv, najma svojim charakterom... co je v tomto pripade uplne mimo 😂

mon29
6. jan 2025

si tak predstav ako jednu vykefuje do zadku, vylize, a potom vojde do teba a vecer dalsiu🤮 a potom este frajerku🤣 dokonaly jak hovado😆

gribka1
6. jan 2025

Keď ti tak imponuje, a chceš LEN sex, choď do toho, ale nebudeš s tým nakoniec spokojná a strácaš čas ak to s ním budeš dlhšie ťahať.

dominikamacakova
6. jan 2025

Hej jasné, aj jeho žena má milenca 🤣🤣🤣

nominativ
6. jan 2025

@lenka567899 treba si viac naštudovať históriu a zistíš, že degenerovaní sme prirodzene a bohvie, čo je vlastne normálne. :D

korylan
6. jan 2025

Použije ťa, nebude ti odpisovať, prestaneš ho zaujímať, bude svoju pozornosť dávať ďalšej, ktorú ešte nevyužil. Je to chvíľkova zábava pre neho.

janulka1802
6. jan 2025

Máš veľmi nízko nastavené kritériá na mužov, keď Ti imponuje promiskuitný muž. Uff... mne sa z takých dvíha žalúdok...🤢

martina7578
6. jan 2025

Ak hľadáš iba sex a túžiš po tom tak choď smelo do toho. City by som ala dávala bokom. Hlavne sa do neho nezaľúb lebo ťa to neskôr bude bolieť.

michal_dr
6. jan 2025

Autorka

Zakladna otázka, prečo si založila tému... 🙂

Situácia i popis sú jasné...
Zaujal ta muž, ktorý je v otvorenom vztahu, ok. Len si s nim píšeš a si namotana, ok Nevieš reálne o nom nič, ok

Uviedla si "...ale ja s ním neplánujem mať vztah, lebo viem že to nie je možné.", ok

Čo tu vlastne riešiš? 🙂 Nič ty nezatajil, ty si si plne vedoma faktov... tak zdvihni zadok, daj/choď na stretko, ak si budete sympaticky, budete mať chuť, tak si spolu užijete... 😉
Všetko je ok... Si dospela žena, odobrenie, rozhrešenie, nepotrebuješ 😉

Nezakladaj zajtra temu "Zamilovala som sa do pana Dokonalého, je však zadany, čo mám robiť..."

Prajem krasny Bohapustý živočišny sex 😉