Ide o normálneho človeka?

24. júl 2024

Už sa vám niekedy stalo, že ste vybuchli, začali po niekom vrieskať a nadávať nadávky? Je taký človek podľa vás normálny?

melissa7263
24. júl 2024

je to normalne kazdy raz vybuchne ale ak je to casto malo by sa to riesit

deti95060810
24. júl 2024

ak je to často tak prípad pre psychiatra...😉

viestta
24. júl 2024

Áno, v obrovskom strese som stratila nad sebou kontrolu. Potom ma to mrzelo

zuzanita1609
24. júl 2024

Aj tomu najväčšiemu flegmatikovi raz za čas prasknú nervy,hlavne,keď sa opakujú veci ktoré sa opakovane opakujú 😜. Normálne to nie je,keď je to na dennom poriadku a neopodstatnené.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bloger
24. júl 2024

Bohu žiaľ stáva sa to. Nikto na to nie je hrdý.

bublinka1426
24. júl 2024

ano je, ale ked to robi obcas nie stale. co my vieme, preco sa tak chova.

manend
24. júl 2024

Ja som velmi racionalny clovek, pokojny a nenadavam v beznom zivote. Ale vybuchla som na svojho muza a vynadala som mu horsie ako v krcme. Jedine co ma mrzelo bolo to, ze to poculi deti. Su niekedy situacie, kedy sa clovek neovladne. Aj moj muz bol prekvapeny, ze co mi vyslo z ust…ale danu situaciu som vtedy nevedela nijako inak vyriesit. Ale ako uz ine baby pisali, nema sa to opakovat, a urcite na to musi byt vazny dovod. A mozno niekto napise, ze clovek sa ma vediet ovladat….ale moj nazor je, ze ak aj niekto vybuchne a nadava, moze to byt stale normalny clovek.

alickapusinka
25. júl 2024

a kto kričal na niekoho na teba partner alebo TY na partnera.Aj ten najtrpezlivejši človek raz povie dosť a vybuchne pokiaľ raz za čas da sa prepačiť každý mame problémy.Ak by to bolo viac krát s takým človekom by som nebola nedokázala žiť.

dismonika
25. júl 2024

Vybuchla som už veľa krát, ak ma niekto vyprovokoval, ale nikdy som po ňom nechŕlila nadávky. Mimo toho sú takí ľudia, snažím sa od nich bočiť. Nemám rada konfliktné typy.