Ide o neveru alebo nie?

modrykon23
3. feb 2020

Ahojte, už dlhšiu dobu som si blízka z jedným mužom, sme zatiaľ len dobrý kamaráti ale cítim z jeho strany, že chce viac, z mojej strany som si ním neni stále ista. Nikdy sme si narovinu nepovedali na čom sme a ani to, že sa nemôžem zblížiť s niekym iným. Preto sa vás chcem spýtať, či je podľa vás normálne uspokojovanie cez správy z iným mužom. Cítim, že to nie je voči nemu fér ale nemôžem si pomôcť. Myslite, že keby časom bolo viac, cítil by to ako zradu či neveru?

brita7777
3. feb 2020

neni to fer bohuzial, zober si to z jeho strany, keby to bolo naopak..no na druhej strane, moze to byt tiez signál, ze tvoj vztah nie je ok, ze ho podvedome vlastne nechces.. niekedy niektorých muzov vzrusuje, ked mozu sutazit o zadanu zenu, ak ju ziskaju, mozu sa vytratit...neviem kolko mas rokov, no skus si utriedit co vlastne chces.

arianna25
3. feb 2020

Sama citis ze ta svedomie hryzie. Urob si poriadok vo vztahu a kebyze budes volna tak az potom ries druheho lebo porobis somariny a budes to lutovat.

deti95060810
3. feb 2020

áno, nevera.

sunny8
3. feb 2020

🙈 ufff .. veď keď nie ste partneri ale iba dobrí kamaráti tak ako to môže byť nevera? 😂

kvetinka75
3. feb 2020

@modrykon23 nie nie je to.normalne. a on je slobodny? Preco nemozete byt normalne spolu?

sissy27
3. feb 2020

@modrykon23 čerstvá registrácia a hneď takáto “zaujímavá” téma? Achjaj 🙄
Ako sa dá byť neverná kamarátovi a ešte k tomu cez správy? Mojim kamošom je úplne jedno čo robím s niekým iným. Ak od toho kamoša očakávaš niečo viac, tak mu to povedz a podľa spätnej reakcie uvidíš, či ťa bude do budúcna aj uspokojovať alebo to môžeš bez výčitiek realizovať s iným.
Easy AF 😃

iva812
3. feb 2020

Stretnite sa všetci traja a prediskutujte túto záležitosť.

klaudscha11
4. feb 2020

NBie, podla mna ani ty si s tym neni ok, ked sa tu na to tak pytas. Mala by si si to s nim proste nejak prejst, lebo vies, bohvie kolke takto na telefone ma

ericka_l
4. feb 2020

Ak je slobodný tak ako prečo nie ste normálne spolu? Ak v tom fugurujete len vy dvaja, tak je to podľa mňa celé také dosť detinské neviem