Ide mu iba o jedno?

mynona111
4. máj 2024

Mám 17 a spoznala som sa s jedným dospelým chalanom (24r.). Avšak každý máme úplne iný život. Ja ešte študujem a pripravujem sa na výšku a on už pracuje. Keď som mu povedala, že by sme museli so sexom chvíľu počkať (teda min.do mojej 18tky), lebo som veriaca a ešte sa na to necítim, tak mám pocit že začal cúvať a tvrdí že vzťah momentálne nejde do úvahy lebo to máme každý inak nastavené.
Myslíte si, že mu tým pádom ide iba o jedno? Zase chápem, že je to už dospelý chlap. Ale keby chcel, počká, nie?

lindous
4. máj 2024

Vieš čo, pre mňa je napríklad sex dôležitou súčasťou vzťahu, nejde mi iba o to, ale je podľa mňa dôležité, aby toto mali partneri nastavené rovnako a tiež by som nechcela nejak dlho čakať… rešpektujem, keď to niekto tak cíti, ale mal by si nájsť niekoho s rovnakým nastavením… keby mu išlo len o to, podľa mňa by ti ťahal medové motúzy pod nos a do tej postele sa ťa snažil dostať, skôr by zatlačil ako cúvol, no on ti na rovinu povedal ako to vidí a v podstate sa o možnosť sexu s tebou pripravil

mynona111
autor
4. máj 2024

@lindous on si však nedokáže držať odstup a tvrdí, že je to len kamarátsky vzťah. Preto ma ešte ani nezavolal nikam von, lebo vraj sa nechce na mňa príliš namotať. Dokonca som zistila, že si píše aj s inými babami, určite staršími odo mňa. A čo sa týka sexu..je to preňho dôležité, lebo by vraj nevydržal keby sme spolu ani mesiac.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanka.zuzu
4. máj 2024

no a? tak sa mu nechce čakať a slušne vycúval. nájdi si iného (a vôbec nechápem komenty ako ho má kopnúť do zadku 🙄 akože prečo? však on už nič nechce, nikam ho kopať nemusí, pôjde sám 😀 ) proste si nájdi iného, to je celé

olimuc
4. máj 2024

Slusne Ti povedal, ze nie ste na rovnakej vlne. Nemas, co riesit, on to ukoncil a hotovo… mozno sa stretnete za 5 rokov a budete zmyslat rovnako, ale nie je to vas cas. Nic Ti nedlhuje ani ty jemu. Ani ta nezneuzil ani sa nic neudialo, ziadna drama. . Zivot ide dalej .. ty sa sustred na skolu a on si zije zivot s kym chce.

som_realistka
4. máj 2024

Nie ste na rovnakej vlne, rozumej, nedáš mi tak sa ani nebudem tváriť ze mame nejaký vzťah, a áno ide mu iba o jedno. 24 ročný chlap ma v hlave hlavne sex, vieme to všetci. Nájdi iného a nie o 7rokov staršieho, v tvojom veku je to veľký rozdiel.

feb13
4. máj 2024

Nechaj ho odist a najdi si veriaceho, s kym mate rovnake hodnoty.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
personality
4. máj 2024

Tak a čo robí chlap so ženou? Sex od začiatku až do konca vzťahu... Na ryby alebo iné záľuby, si radšej nájde chlapa, s tým si bude vo všetkom lepšie rozumieť s kamarátom, ako so ženou... Keby nebolo sexu, tak by nebol záujem ani o vzťahy medzi opačnými pohlaviami.

mabenn
4. máj 2024

to, ze ma 24r a chodi do prace, este neznamena, ze je "dospely" hlavne emocne..podla tvojho popisu to nie je prilis hodnotny chlap, casom by sa vam cesty ajtak rozdelili, lebo ho o par rokov dozenies na viacerych urovniach....nechaj ho tak

hylary
4. máj 2024

@mynona111 môj prvý mal tiež o 7 rokov viac než ja. Ale ja som mala 20 vtedy.. čiže to bolo iné, keďže 17 nie je 20.. a veru šlo aj jemu len o jedno.. párkrát má využil a vykašľal sa na mňa.. až dakedy ľutujem, že práve on bol môj prvý.. nezaslúžil si to

hopsas
4. máj 2024

@mynona111 ano ide mu o to jedno. Hovoria zo mňa životné skúsenosti.

domkakvet
4. máj 2024

@mynona111 ano, ako pises, keby chcel, tak by pockal a keby mal zaujem, tak si nepise s inymi.

marca12
4. máj 2024

@mynona111 ano,ide mu len o sex.

annamivo
4. máj 2024

@mynona111 môj teraz už manžel, počkal. Nie síce do 18, lebo som už mala dobré po 18, ale počkal, kým som to nechcela aj ja. Keď sme sa začali stretávať, tak som mu povedala, že nehľadám vzťah, že som sa popalila, ale že môžme byť kamoši... Takto to šlo nejaký čas, stretka, kavicky, výlety.... Až som zistila, že ho ľúbim a dala som mu prvú pusu Ja... Mali sme za sebou hodiny rozhovorov, poznala som jeho priority, sny, názory na €, rodinu, deti a všetky podstatné veci... K sexu došlo tiež až nejakú dobu, po začatí oficiálneho chodenia, keďže pracoval mimo bydliska. A povedal, že by počkal aj dlhšie. Sme spolu už 14r. Keď ma stretol mal 24, takže áno , keby chcel počká, keďže čakať nechce, hľadá kde to dostane.

medda_beda
4. máj 2024

Keby chcel teba tak by počkal.
Chcel by ťa ak by si panna nebola a nechcela by si čakať, ale možno len na chvíľu.

Drž sa svojich hodnôt a nikdy, naozaj nikdy sa ich nevzdaj kvôli žiadnemu chlapovi.Ten ktorý bude chcieť teba a nie tvoje telo počká, ale tak isto vám to nemusí výjsť, nemusíte si sadnúť po tejto stránke.
A to už bude záležať len od vás dvoch či ste ochotní to tolerovať.

medda_beda
4. máj 2024

@som_realistka Nie je to veľký rozdiel.24 ročný je také veľké decko.
Mladším ide o sex ešte viac.Veď vtedy sú hormóny na vrchole.

drago12587
4. máj 2024

@mynona111 nie je pre teba... Ste obaja ina kategoria a ty si šetri panenstvo na chlapa, čo za to stoji.. panenstvo je to najväčšie, čo vie žena chlapovi ponuknut.. viac nikdy mat nebudeš :D .. su ludia ktori za pannu zaplatia miliony :D .. proste mas teraz najväčšiu hodnotu a rozmyšlaj čo s tym spraviš. .

dolce_principessa
4. máj 2024

@personality moje slova 😄👍

dadis
5. máj 2024

@mynona111 Ked ta este nezavolal von a pise si s inymi - nie nema zaujem o vztah. O sex maju zaujem takmer vsetci chlapi, aj ti, co im ide aj o vztah. Takze je to niekedy tazke rozoznat - ale ak nechce s tebou travit cas inak ako sexom, tak to znamena to, ze zaujem o vztah s tebou nema..

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danica2711
5. máj 2024

@mynona111 možno mu nejde "iba o jedno" (aj keď sex vo vzťahu nie je "iba"), ale ide mu o komplexný vzťah. Povedal ti to na rovinu, máte medzi sebou jasno, nevyšlo... hádam počkaj a hľadaj ďalší vzťah až keď sa budeš cítiť pripravená realizovať všetky stránky plnohodnotného vzťahu

zuzanka.zuzu
5. máj 2024

@drago12587 preboha to čo je za kravina že panenstvo je to najviac čo môže mužovi žena dať 🙈🙄 deti si nechal kde? opateru v chorobe? a milión ďalších vecí 🤷

sisska96
5. máj 2024

@mynona111 takže ešte ani nechodíte spolu vážne a už chce sex? No nič, nechaj ho a časom nájdeš dospelého rozumného človeka. To je o ničom, ešte si mladá baba. Pre teba asi by bol najvhodnejší vážny a veriaci chalan v tvojom veku

rorino
6. máj 2024

@mynona111 Rob podľa toho ako to cítiš.Ved máš Ken 17 ,všetko pred sebou a keď sa na a to necítia,tak do toho nechoď.Nebude tento bude ďalší.Nie je jediný na svete.Mozno ťa len skúša,a ak dáš,tak dovidenia.A možno nie.