Je v poriadku, ak partner partnerke V HNEVE hovori veci ako “si retardovana”, “neviem, ci sa s debilom rozpravam” a podobne?
Mame nastavene, ze ziadne nadavky smerom k druhej osobe nepouzivame. Fakt nepripustne.
Tebe sa to zdá v poriadku?
Určite nie je ale je náročné zmeniť slovník. Takže aj druha strana je ochotná a ďalšia trpezlivá, podarí sa to. 🙂
nie
@januska12323 nie
také správanie je ozaj o ničom... ešte horšie ako samotná hádka ....
No tak máš odpoveď.
Určite NIE
Nie je to určite v poriadku
Ani omylom to nie je normálne! Riešenie: poslať tam,kde sa tak naučil 😉
S partnerom budeme spolu 11 rokov a v zivote mi nepovedal ani, že som krava, tak isto z mojej strany nepadlo, žiadna úražka voči partnerovi ...
Závisí od toho či máte talianske manželstvo alebo ste introverti. Sú ľudia, ktorí si aj vulgárne vynadaju, potom si to vykricia, vysvetlia a na druhy deň sú ako holubičky na začiatku vzťahu. A sú ľudia, ktorí sú velmi silní inteoverti a takýto prejav by bol už pomaly ako posledný klinec pred rozvodom. 😀 Tá prvá skupina berie zase ticho alebo kľudný výmenu názorov ako vec kde už sa nedá nič zachrániť - kedy už po sebe nekricia ale sa len ignorujú.
Čiže je to rôzne. Závisí na tom aké ste povahy. Skúste sa o tom porozprávať.
My doma ani nikde nenadavame a ani vulgarizmy nepouzivame. Celkom ma prekvapuje, kolko ludi sa nevie spravat a nemaju uctu a respekt voci inym osobam. Aj tu niekedy citam perlicky.
Takze, nie, nie je to v poriadku, ja by som s takym clovekom neminala svoj drahocenny cas
Jasné, úplná pohodička 😃 Prepáč, ale to to sa fakt takto blbo pýtaš? Dá sa aj v hneve správať úctivo...A všetko, pri čom sa cítiš nepríjemne (slová, činy...) a čo v Tebe vyvolá smútok, sklamanie či hnev v poriadku nie je...
Nie, mne sa to nepaci a je to moja hranica. Ak ti to vadi, vydiskutujte si to vklude
Ja by som v tomto zit nevedela, proste nie. Pre mna dovod na ukoncenie vztahu. Podobne ako alkohol alebo nasilie. Nevedela by som si toho cloveka vazit. Bud by som sa ho bala alebo nim pohrdala.
Nie a s takým človekom by som nebola už by bol ex. Rozmyšľaj teraz pokiaľ je čas nemate deti už neskôr budeš len ľutovať.Kašli na neho skonči s ním ešte teraz neskôr to môže byť horšie.
🚩🚩🚩Ak s ním ostaneš,nečuduj sa v budúcnosti.
Dakujem vam
No.... ak sa naozaj spravas v hadke ako retardovana, tak je to z jeho strany len konstatovanie 🙂
Na jednej strane to moze byt prirodzene ze sa tak citi clovek, ked je nepochopeny a frustrovany a ked to potom nevie spracovat, k comu doslo, tak to radsej vyventiluje ale proste tiez ucta a respekt k druhemu. Proste niektori ludia k sebe nepatria alebo teda v urcitych situaciach maju take konflikty. Asi je to skor jeho problem a je to fakt idiot, takze nemala by si sa nechat urazat a povedat co si to dovoluje. Pokial akoze on s tebou vedie nikam neveduci rozhovor tak by ste sa mozno mali rozist ked ho tak strasne irituju tvoje reakcie a proste nezit spolu jak dvaja debilovia. Smutne, ze niekedy mame take vztahy.
Určite nie. Úcta, rešpekt, dôvera sú základné piliere vzťahu.