Hnev a urážky vo vzťahu

29. okt 2024

Je v poriadku, ak partner partnerke V HNEVE hovori veci ako “si retardovana”, “neviem, ci sa s debilom rozpravam” a podobne?

shee11
29. okt 2024

Určite nie. Úcta, rešpekt, dôvera sú základné piliere vzťahu.

komplikovana
29. okt 2024

Mame nastavene, ze ziadne nadavky smerom k druhej osobe nepouzivame. Fakt nepripustne.

januska12323
29. okt 2024

Tebe sa to zdá v poriadku?

ivangeline
29. okt 2024

Určite nie je ale je náročné zmeniť slovník. Takže aj druha strana je ochotná a ďalšia trpezlivá, podarí sa to. 🙂

crazy_cat_lady
29. okt 2024

nie

autor
29. okt 2024
deti95060810
29. okt 2024

také správanie je ozaj o ničom... ešte horšie ako samotná hádka ....

januska12323
29. okt 2024

No tak máš odpoveď.

bielasovicka
29. okt 2024

Určite NIE

nynia
29. okt 2024

Nie je to určite v poriadku

zuzanita1609
29. okt 2024

Ani omylom to nie je normálne! Riešenie: poslať tam,kde sa tak naučil 😉

nikoleta999
29. okt 2024

S partnerom budeme spolu 11 rokov a v zivote mi nepovedal ani, že som krava, tak isto z mojej strany nepadlo, žiadna úražka voči partnerovi ...

lenkakravcova
29. okt 2024

Závisí od toho či máte talianske manželstvo alebo ste introverti. Sú ľudia, ktorí si aj vulgárne vynadaju, potom si to vykricia, vysvetlia a na druhy deň sú ako holubičky na začiatku vzťahu. A sú ľudia, ktorí sú velmi silní inteoverti a takýto prejav by bol už pomaly ako posledný klinec pred rozvodom. 😀 Tá prvá skupina berie zase ticho alebo kľudný výmenu názorov ako vec kde už sa nedá nič zachrániť - kedy už po sebe nekricia ale sa len ignorujú.
Čiže je to rôzne. Závisí na tom aké ste povahy. Skúste sa o tom porozprávať.

mk1111111111
29. okt 2024

My doma ani nikde nenadavame a ani vulgarizmy nepouzivame. Celkom ma prekvapuje, kolko ludi sa nevie spravat a nemaju uctu a respekt voci inym osobam. Aj tu niekedy citam perlicky.
Takze, nie, nie je to v poriadku, ja by som s takym clovekom neminala svoj drahocenny cas

danyelia
29. okt 2024

Jasné, úplná pohodička 😃 Prepáč, ale to to sa fakt takto blbo pýtaš? Dá sa aj v hneve správať úctivo...A všetko, pri čom sa cítiš nepríjemne (slová, činy...) a čo v Tebe vyvolá smútok, sklamanie či hnev v poriadku nie je...

majlo1234
29. okt 2024

Nie, mne sa to nepaci a je to moja hranica. Ak ti to vadi, vydiskutujte si to vklude

tykat
29. okt 2024

Ja by som v tomto zit nevedela, proste nie. Pre mna dovod na ukoncenie vztahu. Podobne ako alkohol alebo nasilie. Nevedela by som si toho cloveka vazit. Bud by som sa ho bala alebo nim pohrdala.

alickapusinka
29. okt 2024

Nie a s takým človekom by som nebola už by bol ex. Rozmyšľaj teraz pokiaľ je čas nemate deti už neskôr budeš len ľutovať.Kašli na neho skonči s ním ešte teraz neskôr to môže byť horšie.

enmery
29. okt 2024

🚩🚩🚩Ak s ním ostaneš,nečuduj sa v budúcnosti.

autor
29. okt 2024

Dakujem vam

zelenina1
29. okt 2024

No.... ak sa naozaj spravas v hadke ako retardovana, tak je to z jeho strany len konstatovanie 🙂

leidin
30. okt 2024

Na jednej strane to moze byt prirodzene ze sa tak citi clovek, ked je nepochopeny a frustrovany a ked to potom nevie spracovat, k comu doslo, tak to radsej vyventiluje ale proste tiez ucta a respekt k druhemu. Proste niektori ludia k sebe nepatria alebo teda v urcitych situaciach maju take konflikty. Asi je to skor jeho problem a je to fakt idiot, takze nemala by si sa nechat urazat a povedat co si to dovoluje. Pokial akoze on s tebou vedie nikam neveduci rozhovor tak by ste sa mozno mali rozist ked ho tak strasne irituju tvoje reakcie a proste nezit spolu jak dvaja debilovia. Smutne, ze niekedy mame take vztahy.