Hluční ľudia v byte nad nami

13. okt 2023

Ahojte ,byvame asi necele 3 mesiace v bytovke ,byvali sme doteraz v dome ,nechcem veci riesit prilis hrr a neviem ci vobec mam toto riesit so susedmi …
Z ich bytu ide nonstop extrémny buchot ,treskot ,extremny,ako keby hadzali daco na zem ,fakt niekedy az zatrasue dverami,teraz sú 2 hodiny ráno a dosť sa hádajú,intenzívne ,máme malé dieťa a budí sa na to .nocny klud o 10 neplatí niekedy,trieskajú a dupú ..Je to riadne počuť .To by som aj ignorovala ale toto nočné budenie ma prestáva baviť ,skrz to že sa mi až ľaká dieťa …Kedze byvame chvilu v byte ,neviem ci to mame s nimi prediskutovať alebo len vydržať …Nechcem robiť konflikty ,ale máme spálnu zjavne pod ich kuchyňou a klasika pocujeme o 11 ako buchaju s neviem čím…Ako ste nieco take riesili?

yvoneta
14. okt 2023

Volaj políciu, susedia nemusia vedieť, že ty si volala. S nimi rozumná reč nebude, keď si nedokážu uvedomiť, že je nočný kľud.

letfenixa
14. okt 2023

Ako moze byt v bytovke spálna pod kuchyňou?

ivangeline
14. okt 2023

Tak aj u nas su hlucni cca kazdy druhy vikend. Niekedy menej. Tolerujeme to. Deti nam to nebudi. Isto iste ti to budi dieta? Nebudi sa proste samo? ...ja v noci pocujem o com sa rozpravaju,hudbu sa po 22 snazia vypnut.. no ale mavaju také party na byte. :/

babovka2321
14. okt 2023

@letfenixa veru moze, ked som este byvala v byte, byt nad nami (v povodnom stave) kupili na kseft a zrekonstruovali ho tak, ze spalnu a kuchynu vymenili.

katka1389
14. okt 2023

Skuste im zazvonit ci satrochu nespamataju.....Uz je nocny klud. To by vadilo aj mne....

maranta_leuconeura
14. okt 2023

Bol ten byt lacny? Uz vies preco.
Postup je riesit to s nimi, ak nevyriesite po opakovanom upozorneni, potom policia.

letfenixa
14. okt 2023

@babovka2321 aha, tak to áno.

tykat
14. okt 2023

@letfenixa no lebo rekonstrukcia... 2izbak prerobia pomaly na 4izbovy, okolo jadra urobia spalnu (vanu v spalni odprezentuju ako stylovy prvok) a kuchyna spojena s obyvackou znamena ze kuchynsky drez mas hned pri vchodovych dverach, vedla vesiaka na kabaty.

maranta_leuconeura
14. okt 2023

@letfenixa ked si ludia pridavaju izbu, tak kuchynsky kut supnu do obyvacky a z kuchyne si spravia spalnu. Pripadne kuchynu daju od stupaciek na druhy koniec bytu a vodu tahaju a odvadzaju cerpadlami. Very smart 🤦

matullienka
14. okt 2023

Zabuchala by som ak nepomôže volať policajtov, keď dokážu byť takýto obmedzenia, že nevedia koľko je hodín ani pri najlepšej vôli kamaráti nebude a tolerovať do nekonečna sa nedá

tosomja
14. okt 2023

My bývame v dome a nad nami máme susedov.
Moje deti tiež behajú, vrieskaju. Niekedy už aj ja. No v noci nie. Zato oni majú mačku, a tá v noci čo vystrája, by ste neverili, ako to počuť. Nemajú koberce. Mačka sa tam naháňa, skáče. V noci keď je všade ticho, mám pocit, že im tam nábytok padá. Čiže v noci to počuť oveľa viac, ako cez deň.

amarilka26
14. okt 2023

Obavam sa ze tu bude aj policia prikratka. U nas to teda riesil muz, ma skoro 2 metre a ruky ako lopaty, no a nesiel za nimi slusne, zial v slusnosti dnes clovek nic nevyriesi.

alenamihal
14. okt 2023

Tak ti nezavidim ..ja som takto zila 2roky a skoro som vyskocila z okna haha
jedna mlada suseda pod nami si nosila kamosov v noci,ked skoncila pracu a nad nami to iste...slak ma isiel trafit...povedala som im aka je situacia ,ta mlada si dala na cas povedat a sused nad nami ma vysmial,ci maju lietat a ze si mam zvyknut na to..a to pritom mal podkrovie ,tak kludne tam mohli vykecavat,kto koho pretiahol hahah ,kolko zarabaju,kolko maju hypoteku atd...vsetko bolo pocut..no hnus..tiez som mala male decka..zalezi to od ludi ako sa k tomu postavia..

lizatko1009
14. okt 2023

Normálne by som im zaklopala a povedala

olgaaabugar
14. okt 2023

Ja by som sa porozpravala so spravcom bytovky, policiu sa neoplati volať kedze pre nich takyto hluk nieje až tak zavazny- my sme raz volali a povedali nam že to je bezne uzivanie bytu

zuzanaete
14. okt 2023

@letfenixa Napr. v nasich bytoch je to po dispozicnej zmene mozne. Kuchynu prehodia do obyvacky a z kuchyne urobia izbu.

nixie144
15. okt 2023

@letfenixa Tak, ze zmeníte dispoziciu bytu. Normálna vec.