Hanbím sa pred priateľom

michaelle23
7. feb 2024

Ahojte,mám 17 rokov a mám priateľa ktorý je vášnivý motorkár... Blíži sa jar a tým začína aj motorkárska sezóna.Chce aby som mu robila ladvinku (spolujazdkyňu).Nikdy som na motorke nesedela ale som celkom rada lebo to môže byť fajn adrenalín.Aj rodičia s tým boli v pohode.Minulý týždeň sme boli nakúpiť aj nejaké základné veci(helma rukavice a pod).Ale tu nastáva menší problém.Neviem prečo,možno vám to príde zvláštne ale keď si nasadím tu helmu mám pocit že v nej vyzerám divne,až smiešne. Dievčatá čo jazdíte stretli ste sa s tým,alebo vnímate to podobne?Čo mám spraviť? Ďakujem za odpovede🙏

martinmmartin
8. feb 2024

neexistuje clovek co v helme smiesne nevyzera, mas rovnaku startovaciu ciaru a aspon si nemusis robit frizuru a makeup

dreamax19
8. feb 2024

@michaelle23 ahoj, ja jazdim aj s frajerkou a poviem ti, nie je nic viac sexi ako zena na motorke 🙂 zahod pochybnosti a uzivaj si jazdu 🙂

lizatko1009
8. feb 2024

Pre mňa by ta helma ako v nej vyzerám boli to posledné čo by ma trápilo, viac by ma trápil strach robiť "ladvinku"

8853
8. feb 2024

Este mi nikto v helme neprisiel smiesny. Teda okrem zaluda, to je jedina smiesna prilba (sorry not sorry). Mam integralku s clonou, takze ani nikto netusi, ze som to ja, ked uz ide o to.
Viac ma zaujalo, ze to moze byt fajn adrenalin. Ked idem ako spolujazdec, tak skor ocenujem, ze sa citim bezpecne a bez adrenalinu. Aj cela jazda je tomu prisposobena. Adrenalin mam radsej, ked idem sama.

michaelle23
autor
8. feb 2024

Ďakujem za odpovede,jazdy sa moc nebojim,možno to je tým že neviem do čoho idem,pokiaľ máte nejaké rady budem len rada.S tým adrenalinom som asi trochu zle vyjadrila, priateľom sme spolu skoro rok,vodičák na A2 ma dva roky,ubezpečoval ma že bude jazdiť opatrne,ani v aute nejazdí nejak rýchlo,nebezpečne,skrátka v tomto mu dôverujem... Helma je integrálna AGV skoro taka ista ako má priateľ.

juliacenc
8. feb 2024

@michaelle23 urcite nie 😀 nenechaj si pokazit zabavu

8853
8. feb 2024

@michaelle23 intercom je fajn, aby ste mohli v klude komunikovat, hlavne sa ho drz a uzi si to 🙂

michaelle23
autor
8. feb 2024

No dneska po škole ma priateľ zobral na takú krátku prvú jazdu a bolo to supeer,aj keď bola trochu zima.Naozaj ma to zatiaľ veľmi chytilo.Ďakujem všetkým za tu podporu,mali ste pravdu,vobec mi to nevadí jak vyzerám,za ten pôžitok z jazdy to naozaj stojí.Dokonca mi priateľ povedal že mi to na motorke veľmi pristane🤭 @8853 áno aj priateľ mi ten intercom spomínal,asi ho v blízkej dobe poriešime. Ešte raz ďakujem všetkým za podporu.

00momo
8. feb 2024

Nie nevyzeras smiešne tiež som si to myslela ,keď sme motorkovali. Tiež som mala ten pocit ale keď sme išli po pri nejakom obchode stále som sa pozerala na sklo ako vyzerám. A vyzerala som super v zadu na motorke.

michaelle23
autor
8. feb 2024

@00momo presne toto som dnes robila,kde bol nejaký odraz tak som sa dívala aby som sa videla... A ked si to takto spätne uvedomím tak asi fakt vyzerám dobre,ta helma je super.Možno je to len nezvyk že som v tej helme a kukle skrátka úplne iná,tak si na seba postupne zvykám.Keď som bola menšia tak som to tak isto mala pri lyžovaní,tiež som si myslela že vyzerám smiešne ale teraz mi to tak vôbec nepríde. A asi má na tom aj podiel to že som skôr introvert a trochu hanblivá. Ale ešte raz ďakujem všetkým za podporu,asi som si našla nový koníček ktorý mi snáď nejaký čas vydrží a možno jedného dňa sa na nejakej motorke preveziem aj inak ako ľadvinka.😃🏍️💨

dreamax19
9. feb 2024

@michaelle23 ak si jazdu na motorke ako spolujazdec raz zamilujes uz nie je cesty spat 🙂 jazdim na supersportoch, frajerka sa tiez bala, povedala ze nikdy v zivote si na to so mnou nesadne. Dnes sa ma sama pyta kedy sa ideme vozit 🙂 vela stastnych kilometrov

00momo
10. feb 2024

@michaelle23 tiež som hambliva a tiež som mala pocit že hlavu mám ako melón s tou prilbou. Užívaj si motorkovanie. My sme to už zavesili na klinec nebol na to čas. Prišiel malý na svět tak rodina je pre nás presnejšia ako motorkovanie.. prajem veľa šťastných kilometrov a hlavne zážitkov.

michaelle23
autor
24. feb 2024

@00momo síce oneskorenie ale ďakujem moc,ktovie možno to zavesenie na klinec nebolo definitívne a raz sa k tomu ešte vrátíš,teda verím v to a prajem Ti to.🙂

00momo
27. feb 2024

@michaelle23 už nie, máme dieťa, motorka predaná a aj veci.

michaelle23
autor
27. feb 2024

@00momo nikdy netreba hádzať flintu do žita.🏍️
Dúfam že ja toto o pár rokov nebudem musieť riešiť...🤔
Kvôli dieťaťu,sa bojíš že sa nemusíte vrátiť domov?Či skrátka nie je čas?

00momo
28. feb 2024

@michaelle23 aj to. Ale už neje na to čas dieťa manžel do večera v práci, ak má trochu volno tak na dome robí. Chceme ho dokončiť, tak svojpomocne.