Hádky vo vzťahu

deniska988
24. aug 2024

Dobrý deň chcela by som sa troška vyrozprávať ,
Mám vzťah 4 ročný na začiatku bolo všetko pekne ale od kedy máme malé bábätko tak sú len hádky
Nevníma má podľa mňa ako ženu ale ako slúžku
Chcem sa opýtať je podľa vás normálne že stále pokujuje po iných keď sme von ? A tvrdý že nie že mne šibe?deje sa to stalo a už som s toho zničená :(

drago12587
24. aug 2024

Ma male sebavedomie .. chlap, ktory si može " vyberat z čoho chce" sa neznižuje na pokukovanie po inych.. hlavne ak ma ženu a dieta... Zo skusenosti su to male tluste trosky, ktore komentuju každu suknu okolo.. zašpineny roboš v monterkach .. zvyšuju si tak sebavedomie.. uż ked si si snim spravila dieta, tvoja chyba no...

barka1
24. aug 2024

@deniska988 prichod dieťata zamáva často aj s pevným vztahom.
Klucom k prekonaniu problémov je komunikacia, vzájomny respekt, ucta a snaha na oboch stranách.
Starostlivost o dieta a domácnost by ste si mali nejako primerane podelit. Asi nie 50:50, ak on zaraba a ty si na RD.
Je normálne, ak chlap "vníma" ženy okolo seba - tým, že má partnerku, predsa neoslepol. Je ale fajn, ak to nerobí prilis okato. A to je práve o tej ucte - chlap, ktory cti svoju ženu, nepozera po druhých prilis nápadne práve preto, aby sa ona necítila zle.

martinmmartin
24. aug 2024

Mas doma chlapa ktoremu rodicovstvo vzalo ovela viac ako dalo. Cely zivot mu cely svet okolo neho tvrdil ze ake to bude uzasne mat babatko a on tomu blbec uveril. A teraz narazil hubou na realitu a zistil ze to az take terno nieje.
Neznasa svoju momentalnu situaciu, a nevie co s tym lebo ak by vysiel s kozou von tak ho jeho okolie vratane teba odsudi ako najvacsieho hajzla.
Tak to bude v sebe dusit, vytvarat si alternativne reality kam ty nemas pristup a sa bude chodit schovavat pred faktom ze svoju rodinu nenavidi lebo mu zobrala vsetko co mu zivot robilo peknym.

gribka1
24. aug 2024

@martinmmartin Chudáčik je taký muž, ktorého svet totálne ošalil, aké je to mať rodinu, deti. Asi pozeral rodinné filmy a vyzeralo to tak milo. Tento tu je blbec, pretože, ak by bol aj sklamaný, tak charakter mu nedovolí ponižovať matku svojho dieťaťa.

dzulli1980
24. aug 2024

Ale veď to je troll ... profil založený toť, tá istá otázka na stene ... už aby začala škola.

deniska988
autor
24. aug 2024

@dzulli1980 nieje píšem vážne o realite :(

enmery
24. aug 2024

@deniska988 A čo chceš čítať?Že je to normálne?Že tak žijeme všetky? Nie je. Komunikácia je základ. Nech strávi život očumovaním, lúzer. Ale ty s ním ostaneš, ak nie si troll, tak načo zakladáš diskusiu. Veď inak je to skvelý manžel a otec a nechceš maličkej/maličkého brať otca. A takto si vyrábame ďalšie vadné kusy do obehu a čudujeme sa. 🤷‍♀️

gerber58
29. aug 2024

@deniska98 manipuluje s tebou, robí z teba hlupu. Daj mu deti a chod si užiť aj ty, alebo mu daj posledne zbohom a bye bye ;)