Hádky

iskill90
23. jún 2022

Za posledny rok sme s partnerom mali dost nezhod od kedy sa nasa mala narodila. Nikdy si nevieme sadnut a dohodnut sa ako napriklad oslavy, priatelia a pod. Zakazdym ked sa mame na niecom dohodnut a ja s tym nesuhlasim tak hned zacne na mna kricat, nadavat mi, urazat mna aj moju rodinu a ze neviem sa prisposobit a pod.hned zo zaciatku sa ho snazim ukludnit ale neda sa. Cim viac ma uraza tak vyprovokuje aj mna. Tie hnusne slova co mi povie vo mne ostanu. Vela krat mi slubil ze to robit nebude.
Nasa mala ma mat coskoro rok. Planovali sme spravit malu oslavu no on chcel velku hned co sa zapojil jeho otec. V tom case ideme na tyzden na chatu tak som mu chcela vysvetlit ze ja nemam cas pripravovat u nas oslavu pre 20 ludi. No on sa vyhol kontrole. V ten den uz som to nemohla pocuvat tak som si dala sluchadla do usi a tak bola. Je zvyknuty ze stale pridem za nim a snazim sa vyriesit konflikt. No tento krat on chodil za mnou a pokracoval. Nakoniec sme sa udobrili. A mne tie slova nedali a nespala som celu noc. Rano som bola znicena.je to tak zakazdym ked k niecomu dojde. Vysla som na nho kvoly tym urazkam. A tak to islo dalej. ked mi volal na obed tak som prisla na riesenie oslavy na bol s tym zadobre. . No ked prisiel domov z prace tak mi povedal ze mu mam dat pokoj. Odvtedy sa vobec nebavime. Vyhybame sa jeden druhemu. Normalne za nim pridem ja ale som dost zdeprimovana z jeho kriku a urazok. Mozno preto ze to robi dost casto. Tvari sa akoby vsetko bola moja chyba. Sam to aj opakuje. A popritom tam ziaden problem nebol. Aspon ja to tak vnimam. Ale ta ticha domacnost ma deprimuje a nici este viac. Mam s nim nadviazat komunikaciu?? Poradte.. ja uz neviem co robit
chyba. zdeprimovpokojnebudenebudevyprovokuje aj mna.nie je to prijemne a tak ho poslem kade lahsie

lucyluska
23. jún 2022

@iskill90
Ahoj, ťažko radiť... môjho manžela som ešte nadávať nepočula, nikdy pomne nekrical.
Ja ho už dlhšie poznám, viem čo u nás platí... keď nesúhlasíme, normálne si to povieme. Robíme kompromisy, hľadáme riešenia...je to môj manžel, snažím sa ho počúvať, chápať.
Vyjadrujem svoje pocity.
Ak by niekto pomne kričal, tobôž nadaval mi...aj moju rodinu rozoberal... Ťažko by sa to počúvalo.
Máš to ťažké, veľa šťastia.....

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katwenka
24. jún 2022

@iskill90 pozri si moju diskusiu Rozchod. Celé
roky som tak žila. Ponižovanie, urážky, výčitky. Vždy všetko moja vina.potom udobrovanie. Deti, domácnosť, všetko na mne, však on zarába peniaze. Popritom stihol vykrikovať ze ma živí. Potom sa to vo mne zlomilo a po troch rokoch co sme žili len ako spolubývajúci sa odstahoval. Nemám to za sebou. Psychicky som zlomená, pretože mi píše, prosí, vraj ma miluje, som žena jeho života a nech neničím rodinu. Jeho nová frajerka, áno už to stihol za necelý mesiac, zverejnila ich vzťah na fb. Jeho reakcia bola, že je to len úlet, provokácia aby som sa ku nemu vrátila. Ale ak nie, tak ostane s ňou. Ze sa mam rozhodnúť. Ak si sa ešte nepovracala, tak nebude do dobré.my sme boli spolu 16 rokov. Ak nemal úctu doteraz, tak ju mat nebude. A ja si držím palce, aby som to vydržala a nevzala ho späť, lebo nebudeme si klamať, nejaký cit tam vždy bude. Drž sa.

mimi8383
6. júl 2022

@iskill90 no to je hrozne🙈Robil to aj predtým? Asi nie.
Niekedy si muž začne namyslat po narodení dieťaťa, že už si jeho a môže si k tebe čokoľvek dovoliť? Neviem. Ja som mala to isté. Malé dieťa a od priateľa len urážky nakoniec bitky a musela som preč dieťa nedieta .
Chudiatko, ja bych mu dala. Na ženu nesmie jeden chlap byť takýto hrubý. No skús to ešte odkomunikovať a ak nič, tak nájdi spôsob možnosti ako odísť. Lebo bude trpieť aj dieťa pri takých hádkach. Ver mi. Všetko dobré prajem. Snáď motyka vystrelí, ak nie, utekaj