Ahojte, pochytili sme sa s priateľom na jednej veci. Mali sme ísť v ten deň do kina - už kúpené lístky. Nepáči sa mi, že keď sa “hádame” mi v chate nadáva ako ho už seriem, iritujem atď. Proste hádka o blbosti, ale správa sa ku mne podľa mna neuctivo. Aj hádať sa dá slušne. Jemu sa nedá napísať nič na jeho osobu, lebo ihneď vybuchne. Do toho kina ma pozval a potom napísal po hádke, že Teda už by sa somnou necítil dobre, ale že môže somnou ísť keď sa mu ospravedlním. Že čaká … No po jeho výbuchu mi to neprišlo také, že ešte ja sa mám ospravedlňovať. Keď tak jeden druhému. Každopádne išla som sama. Na druhý deň sa ani neozval, len večer napísal že Teda stále sa ešte hnevá na mňa … a zase výbuch ako ho len se**m. Ja som si ďalšie dni vypla chat a keďže on sa nevie ozvať inak, ani prísť, neboli sme v kontakte. Popravde chcela som mat kľud. Dnes mi zavolal, že či sa môžem stretnúť a že mi písal. Keď som prečítala chat boli tam veci, že či sa môžeme stretnúť, kedy sa môžeme stretnúť a porozprávať, rad by som Ťa videl proste 5x denne toto píše hoc to nečítam, namiesto jedného telefonátu, návštevy … Tak ale dnes som prišla na to stretnutie a viete čo mi povedal? Či sa teda mienim ospravedlniť, lebo on sa stále hnevá. A ak nie tak odchádza … A aj odišiel. Inak tuto manipuláciu robí často, proste zavolá ma iba preto, aby mi ublížil a ja si nechám. Ako vážne som tam išla s tým, že bude mat kyticu v ruke a udobrime sa. Ale toto bolo veľa. To sa mu vážne mám ospravedlniť aj keď to tak vôbec necítim, len preto aby on bol spokojný?
Ehm, čakala som úplne inú otázku na konci ... Nechceš sa s ním skôr rozísť ako udobriť?.. A to sa fakt snažím neradiť rozchod pre každú blbosť, ale keď ho tak serieš a irituješ, spravíš mu tým vlastne láskavosť... A v konečnom dôsledku ju spravíš hlavne sebe! Keď sa toto opakuje pravidelne, zmeny sa nedočkáš
A povedala si mu, ze v danej situacii je to prave on, kto sa ma ospravedlnit?
@vanilkovazmrzka povedala, ale on si ide svoje otom že on sa ospravedlní keď ja sa ospravedlním inak nič. Stále dookola. Že keď môže on tak môžem aj ja. Nič nepomáha mu argumentovať. Už len to že ma takto prosí o stretnutie kde mi povie, ze čaká to on. No mne to príde tak podlé a manipulatívne. No volám frajerku 4 dni vonku, aby som jej vynadal?? On ma 28 ..
Tieto vztahy cez chat, internet.. nechala by som ho ísť..
....máš na lepšieho muža...
@adeladulova ja to tiež neznášam. Ja som vždy za normálnu komunikáciu a on mi raz povedal, že veď “menšie” hádky sa dajú vyrisiet a uzavrieť aj cez chat. Ja niekedy neviem, čo mu nato hovoriť, keď s tým nesúhlasím.
ja by som mu napisala ze ma serie tiez a ze nastal cas na zmenu. cize na rozchod. toto rokmi lepsie nebude. chova sa ako nejaka pubertacka. a nie ako dospely chlap. toto by normalny chlap nemal robit ani v 18 nieto v 28. ja by som na toto teda trpezlivost nemala. ani na tie vypisovacky ani na to vynucovanie a uz vobec nie na to ze by mi pisal ako ho seriem.
Pusti ho k vode, vazne… takto aby sa 28 rocny chlap spraval! Vsak to ako male decko… to nie je chlap do zivota… pridu vazne problemy, deti, ktovie, co ti zivot prinesie a tento sa bude zakazdym fukat? No, keby mal tych 13, este na zadok by sa mu dalo nalozit, ale takto… 🤷🏼♀️😂
Toto správanie určite nie je 28 ročného chlapa. Správa sa ako 12 ročné jesitne decko a ja by som takého veru veľmi rýchlo poslala tam kde slnko nesvieti. Za mňa je to zbytočne zabitý čas s takýmto človekom
Nuž ja by som ho nechala čakať... Na takú trúbu co sa mu bude furt ostravednovat, lebo ja by som to už nebola
Práve mi napísal, že to mám prekusnúť a ospravedlniť sa a potom to urobi aj on lebo inak si pôjdeme každý ďalej svojim životom …
mám chuť sa mu ospravedlniť a ísť si ďalej svojim životom … bez neho
Ani sa neospravedlňuj, keď nemáš za čo, len prijmi jeho ponuku. Ísť si každý svojím životom
Žena maj svoju hrdosť a napíš mu,že nemáš pocit, že ty si tá čo sa ma ospravedlniť a že končíš nech si ide kam chce. Toto si pri sebe nedrž, lebo prídu deti a budeš v koncoch. Takto sa dospelý muž nespráva ak je normálny. Takto si vynucovat ospravedlnenie, akoby bol "boh" no nech ide do kelu.
Napísala by som mu. “Ludia ktori sa lubia si predovsetkym toho druheho vazia. Pisat niekomu ze ta “serie” je maximalne neuctive, a to vo vztahu dalej nebudem akceptovat. Nemam sa za co ospravedlnovat, naopak ty by si sa mal ospravedlnit ze si sa spraval nevhodne. Tvoje vybuchy hnevu su neunosne, bolo mi to velmi neprijemne, triasla som sa, bala som sa. Co ak v buducnosti ja urobim nieco co sa ti nebude pacit, budes sa ku mne takto spravat? Takze zelam ti vsetko dobre v zivote”.
Toto by som napisala jemu na tvojom mieste a teraz pisem tebe. Je to manipulativny agresivny hulvat. Rokmi sa to bude zhorsovat, pri kazdodennych problemoch mozno neskor pride k fyzickym utokom, psychickemu tyraniu, atd. Zivot nie je med lizat, prave teraz by mohol byt este uplne v pohode, co potom ked nepojde podla jeho predstav vacsina situacii v suvislosti s rodinou a detmi? Predstav si ze bude takyto k detom? To si vazne cakala kyticu? To by ti naozaj stacila kytica a ospravedlnenie? 🫣
Zivot je len jeden, nestracaj cas s niekym kto sa stale hada
Prenechaj tento exemplar inej naivnej trubke, co sa mu bude klanat a ospravedlnovat za to, ze existuje 🤦
V mojich ociach by uz posobil smiesne. Ako satira z radosinskeho naivneho divadla: “Ja odchadzam do hôr…” … Ja sa s tebou rozchadzam… rozchadzam sa s tebou…vsimla si si? Rozchadzam sa… ja idem… odchadzam… myslim to vazne… nic s tym neurobis?… to fakt chces, aby som sa rozisiel?… rozmysli si to… tak naposledy a vazne: zbohom, uz sa ti nikdy neozvem… to ma fakt nechavas odist?!
No mohol by ist. Aj s jeho “sancami” na ospravedlnenie. A tym zavolanim na stretnutie, ze sa mu smiem ospravedlnit, by to iba zaklincoval. Uz by sa nemal komu ozvat.
A popravde by som cakala, ze ked sa po rokoch znova kdesi uvidime, tak bude este stale spominat, ze keby som sa vtedy bola ospravedlniila…
Zena neblazni.. neospravedlnuj sa, posli ho do kelu a buchaj sampanske
On čaká, že ty sa mu ospravedlníš?! No, povedala by som mu "Tak pekne čakaj, nikam nechoď." A samozrejme by som sa neospravedlnila, keď nemám pocit, že mám za čo. Alebo by som sa mu ospravedlnila ironicky, v štýle "Prepáč, že si taký blbec." Ukončila by som to. Chlap, ktorý ťa bombarduje správami, že sa chce stretnúť a potom ti povie, že ty sa máš ospravedlniť, je manipulátor.
tak mu napis- ospravedlnujem sa sebe uprimne a z hlbky mojej duse, ze som svoj drahocenny cas stracala s clovekom ako ty.. zial ,ten cas mi uz nik nevrati,ale aspon som si uzila kino bez teba a tvojich reci... je na case ist kazdy svojou cestou .. zbohom
@h2 no po spŕške toho ako tu čaká, že sa mu ospravedlním a môže byť zase pokoj, som mu veru potľapkala po nohe s tým že som ironicky povedala “vieš čo, tak prepáč” a odišla a to ho tak extrémne nahnevalo, že to bol pre neho další dôvod na výčitky aká som sarkasticka a či si myslím že toto teraz pomôže atď. A s tým manipulátorom súhlasím. Ja nechápem že sa mi prosí o stretnutie a potom mi na ňom vynadá? Toto nemôže byt v poriadku a on si to absolútne neuvedomuje, za neho je to všetko takto normalne.
A čo bol dôvod hádky?
Lebo to nejako chyba v priepevku? Kto hádku začal? Kto pokračoval?
Máš sa ty ospravedlniť lebo si to ty začala? Alebo on začal a chce od teba ospravedlnenie? 🤔
A načo ti je také nezrelé čudo? V živote príde kopa vážnych problémov.budes potrebovať oporu a podporu a nie nezrelého jedinca.ktory sa bude urážať a zduvat pre somariny.
Robí si z Teba handru, najskôr preto, že má inú ženu na sex, na tej si vyhoni vtáka a na Tebe ego.
No dufam,ze si to uz vyriesila..toto nie he chlap do buducnosti a hadam myslis a to ze raz chces mat nejaku buducnost
Typicky manipulator, casom to bude horsie a budes sa ospravedlnovat aj za to ze dychas..kasli na neho to bude horsie a horsie
Narcista. Ešte robi z Teba hlupanu.
A kolko ma mlady pan rokov? 13?