Hádka s kamarátkou o jej priateľovi

10. jún 2024

Ahojte žienky, dnes sa mi volala kamarátka sme sa pohádali lebo som jej povedala ze nech nerobi zo seba sluzku ze chlap by mal byt aj gentleman Prišla z roboty, jej muž robi v gastre len po obede takže bola sama doma, k tomu jej došli krámy mala migrénu a ona sa išla premahat ze išla varit nakupovat a upratovať aby sa cítil dobre ze chce byt "wife" material, ako to mate vy ? Idete robiť aj cez bolesť? Ja som to nikdy pri svojom nerobila keď mi je proste zle tak mi je zle a oddychujem, myslite ze je tak dôležité aj v tejto dobe vedieť dobre variť a upratovať a premahat sa koli pohodliu muža?

really8
10. jún 2024

Wife material😀😀😀😀 jak si kto nauci tak ma. Potom nech sa nedivi v tehotenstve ked bude ledva stat na nohach ze muzicek bude stale cakat istu uroven komfortu.

mikadooo
10. jún 2024

Áno robila som kedysi, keď som ešte žila na ružovom obláčiku. Teraz už nie, mám tri deti, príde migréna, tak padnem a majte ma radi, tam je pizza, hentam na druhú stranu kebab, v skrinke špagety, kečup v chladničke, mužík si poradí raz dva, už vie koľká bije... Už vie, že treba pokoj a že má skákať okolo detí, liečbu keď sa to preklopí do grcania, tak nebude mať 2h peklíčko, ale 24+ h peklíčko a to mu za to nestojí (a ver mi, že ani mne nie, lebo to je peklíčko aj pre mňa, i keď iného druhu...). Neboj, život ju oplieska, možno sa chce len vydať, čert vie, tak sa hrá ňuňatú a možno taká aj ostane, však ju nechaj, jej život 🤷.

reanda
10. jún 2024

myslim, ze je dolezite nezatazovat sa cudzimi problemami

viestta
10. jún 2024

Ty si sa s no nemusela hadat, stacilo povedat jej nazor ale co bude robit nechat na nu. Jej zivot, jej rozhodnutie. Raz jej mozes povedat Ja som to hovorila, ale inac nic s tym nespravis

maminkadeticiek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cyberk
10. jún 2024

mozno ho chcela len potesit.. len ty to musis hrotit 🙈

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mili2016
10. jún 2024

To že to máš ty tak, neznamená že to tak musí mať aj tvoja kamoška 🙈

svetlonos
10. jún 2024

Ty ešte len pochopíš, že uplne staci riesit vlastný život a priekaky, ešte si zrejme mladá. Mam super kamosku od zakladky, 16 rokov som ju počúvala a hovorila, že žije s kktm aj keď zrucnym.
Xy krat som jej radila, keď sa mi sťažovala aby odisla od neho. Nie, treba investovať DO JEHO DOMU NA JEHO POZEMKU ako priatelka, matka jeho deti 🙈 Vieš čo som sa narozculovala??
Potom aj ruesila, odisla od neho a znova sú spolu - rovnako na 💩 ako pred tým!
Už neriešim, keď mam naladu vypočujem, poviem hm a bavím sa o inom. Mam dosť svojich veci na riešenie a komu niet rady, tomu niet pomoci!
A nie, keď ma boli tak ležím ak sa dá, ak nie poriesim deti co najjednoduchšie. Ake nakupovat?? Už len z predstavy ist vyhodit kos mi je zle a slabo. Su ludia, ktori musia partnerom fúkať práškový cukor vieš kam? A su ti druhi, ktorí to berú realne.
Ona je svojpravna, ma svoj zivot tak nechcsi ho poserka. Keď muz robil poobede v gastre, pospal a potom kolkokrat aj uvaril. Keď bol moc unaveny a ja tiež (male kolíková babo, odsávanie mlieka atd), jedlo sa objednala, aj nakup potravín.
Keby sa ma v tedy opytal nastvano, prečo som neverila, letelo by prve co som mala po ruke. Ale on bol normalny.
Nechaj kamosku, nedá si poradiť. Ale skôr si jej mala poradiť psychologa, koli tomu wife materiálu . Ma nejaké komplexy, keď sa ide potrat koli chlapovi vo chvíli, keby sa mohol postarat on o ňu.

mqkm
10. jún 2024

Ja som vydatá už roky a muž robí všetko lebo je v tom dobrý a rýchly ako mašina. Aj varí aj pratá aj nakupuje veci a pracujeme obidvaja. On to má rád, je samostatný a ani nechcem aby sa nudil doma. Napĺňa ho to si myslím. Niektorý chlapi radi robia domáce práce. Preto keď môžem odporúčit ženám tak si vyberte partnera a manžela ktorý je pracovitý a štedrý. A keď aj začnem napríklad vysávať raz za čas tak hneď aj on vyskočí a robí niečo. On je Angličan a nikdy mu nevadilo že neviem variť. Sem tam dačo zamrmlal ale jedným uchom dnu druhým von u mňa.

januska12323
10. jún 2024

Nech si robí ako chce, je to jej vzťah a jej život. Mala si jej povedať svoj názor a nechať to na ňu.

mqkm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marianarem
10. jún 2024

Samozrejme si myslim, ze kamoska robi chybu. Vela zien padne do tejto pasce "wife material" a potom su na vsetko same aj pri detoch, aj ked su chore, tak sa musia dopovat Paralenom, lebo chlap nepomoze ani vtedy. Ale nehadala by som sa, maximalne povedala svoj nazor. Ta tuzba byt vhodnou manzelkou je silnejsia ako rozum, tam presviedcanie od kamosky nepomoze, pomoze len zla skusenost s tymto postupom.

vkatush
10. jún 2024

Ja som bola (stále som) z časti ako ona. Mužovi som varila, vstávala som ráno pred 5, aby som mu zabalila veci a jedlo do práce a tak som šla ďalej spať, niekedy som mu v zime aj naštartovala auto a odhrnula sneh,... Jeho kolegovia sa smiali, že to len kým ho "balím". Sme spolu 5 rokov, máme dieťa, stále mu varím, chystám, upratujem,... A oni sa čudujú, z ktorej cesty ma zobral 😂
Avšak môj si to veľmi váži a neberie to za samozrejmosť. Urobí aj on mne jedlo, uprace dom, pozmyva podlahu, poskladá šaty, zoberie malého, nech si oddýchnem. Nehovoriac o tom, ak som chorá, to mám full servis. Pred pôrodom som mávala krámy vhodné na sanitku. Vždy mi kúpil jedlo, tampóny, pripravil termofor a pravidelne mi ho menil, staral sa o mňa (po pôrode už ani neviem, že mám krámy, tak neriešim).
A romantika, nejaké rande, darček, kvety, to sú bonusy, ktoré on berie ako samozrejmosť pre jeho manželku.

Takže ak je to obojstranné, good for them.
Ak len z jej, nech si dáva veľký pozor, aby neskončila zle.

A ešte mi napadlo tak pomimo, že možno to je len jej "jazyk lásky" a nevie si pomôcť. No dôležité je, aby aj ona dostávala naspäť ten svoj.

miadi
11. jún 2024

Kamoske povedz nech sa ti uz na frajera nestazuje, tvoj nazor pozna nepaci sa jej a zbytocne sa potom hadate . Nech je aky material byt chce jej volba.

tautunka77
11. jún 2024

Ja sa už riadim pravidlom, nedávať nevyžiadané rady. Keď sa mi niekto blízky posťažuje na niečo, čo ho trápi vypočujem, ale pokiaľ nechce poradiť, nekomentujem. Tým sa vyhýbam zbytočným výmenám názorov, ktoré by mi odobrali energiu. Ži a nechaj žiť. Ty si urob po svojom a ju netráp presviedčaním o tom, ako by si si to zariadila ty... Každý je strojcom svojho šťastia a jak si to kto udělá, tak se má ;)

zmrzlinka2021
11. jún 2024

Kamoškin frajer len využíva jednoduché dievča.
Nestaraj sa do nich. Nasťahovala si ho k sebe, robí mu slúžku, keď si nájde inú frajerku, vyrieši sa to. Nie každá žena môže byť šťastná

luciaruz
11. jún 2024

NIKDY sa nestaraj do cudzích ludi. Najmä ak sa ťa nikto nepýtal na názor alebo radu. Základné pravidlo. Doplatíš na to vždy iba ty. Ona je dospelá a príčetná. Časom sama zistí, akú kravu zo seba robila. Ale uvedomenie musí prísť vždy od seba samého a nijak inak. Ale naozaj je to tak, že kto si ako zariadi. Moj muž u rodičov ani slamkou nepohol. Teraz u nás doma robí všetko. Este raz, VŠETKO! Ja som neni ani slúžka, ani žena v domácnosti. Houk.

lujza123
11. jún 2024

Tiez by som jej povedala svoj názor, ale nehadala by som sa, nepresviedcala ju. Viacmenej by som celý rozhovor tohto typu, teraz aj v budúcnosti smerovala k tomu nech sa mi nesťažuje a ani o tom nerozpráva.
Ked chce zo seba robit obeť a hľadá ocenenie za to ze ide skákať okolo chlapa aj ked je jej zle nech sa chváli niekde inde. Ja osobne pre takéto správanie nemám pochopenie.

Naučila som sa slušne stopnut aj všetky stažovatelky. Jasne, vypočujem si ked kamoska rieši nejaký problem co sa vyskytol vo vzťahu, ved od toho sú kamosi ze sa mas komu vyrozprávať ….
Ale tie typy ze roky vo vzťahu a vkuse svojho partnera ohovárajú, nadávajú na neho a potom ich stretneš ako dve hrdličky …. to vazne nepotrebujem byt svedkom takejto pretvárk, ani počúvať neverending story nejakého chorého vzťahu

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz